Categories Vapaa homoseksuaali

Sain nuorta kalua homoseksuaaliseen seksi kauppa

Kertoisitko millaisia selkäsaunat teillä olivat? Ja millaisia selkäsaunafantasiasi ovat nyt? Seksistä nuoren luonnonkauniin blonditytön kanssa. Olisi ihanaa jos hänellä olisi jalassaan adidaksen mustat kiiltävät satiinishortsit ja uimaasun toppi. Olisi ihana hyväillä hänen haaraväliään kunnes pillu kastuisi shortsien läpi ja alkaisi tuoksua.

Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua? Minulla on silloin tällöin alistumis- ja raiskausfantasioita, mutta kumppanini ei ole juurikaan kiinnostunut niiden toteuttamisesta. En nyt kuitenkaan etsi itselleni BDSM-partneria vaan olen utelias tietämään, kuinka suosittua naisten alistuminen on. Äskettäin löysin sattumalta suomalaisen seksityöntekijän blogikirjoituksia ja kahden ilotytön haastattelun. Kaikki nämä henkilöt vakuuttivat, että suostuvat dominoimaan rajallisesti, mutta alistaa, esim.

Tämä esimerkki tuli siis blogin pitäjältä; tiedän kyllä, että BDSM on paljon muutakin kuin raiskausleikkejä - löysin myös BDSM-sanaston, jossa raiskausfantasiaa ei edes mainittu. Eivätkö naiset uskalla antaa dominoida itseään?

Eräs tunnettu kirjailija on julkisesti kertonut alistumisfetissistään ja maininnut käyneensä köyttämiskurssin. Minä törmäsin alistaviin miehiin ja alistuviin naisiin yli 10 vuotta sitten juuri tämän sivuston chattihuoneissa. Kerran tapasin ihan muussa yhteydessä naisen, joka kertoi harrastavansa BDSM-bileitä, ja näin esitteen aiheesta.

Ymmärrän, että alistuvana osapuolena oleminen on arkaluontoinen ja kiistanalainen keskustelunaihe. Itsekään en ole varma, uskaltaisinko oikeasti toteuttaa rajuja fantasioitani, vaikka mieheni olisikin aihepiiriin perehtynyt. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Heteromiehen homo? Olen parisuhteessa elävä heteromies mutta seksin suhteen minulla on miesten välisiä fantasioita. En pidä itseäni homoseksuaalina, vaan ennemmin uteliaana. Haluasin joskus kokea seksin toisen miehen kanssa. Minua kiihottaa ajatus ottaa suihin toiselta mieheltä ja kokea peppuseksiä toisen miehen kanssa.

Minkäänlaista muuta vetoa minulla ei miehiä kohtaan siis ole. Muita saman fantasian jakavia miehiä? Fetissi selkäsaunoihin ja kotikuriin Hei, Täältä Suomi Mielenkiinnosta Kuinka yleistä on, että naiset haluavat alistua?

Ei ole jäänyt fantasian asteelle. Melkein kaikkea ihminen eläissään katuu vaan ei nuorena naimistaan. Sama fantasia mutta ei panoja, haluaisin ihan hirveästi.

Täällä olisi myös v mies, joka on samaisessa tilanteessa kuin sä Ja haluja olisi myös kokeilla. Olen 33v mies ja haluaisin imeä munaa niin että suuhuni lauetaan kiimaisesti. Mun poikaystävän fantasia on rakastella mun ja kahden miehen kanssa. Sitä pantais ja alistettais? Minun fantasiani on myös alistaa mieheni toisen miehen pantavaksi. Olen tuonut asian esiin ja kun mieheni haluaisi että mua panisi vieras hänen katsellessa niin olen luvannut, että kun saan katsella miestenvälistä seksiä niin suostun myös vieraalle.

Onko kellään kokemusta ja suostuisiko miehet tähän. Olen kanssa tyttö ystävälleni ehdottanut vähä suastuki et imisin munaa sen katellessa alistamana. Ja sit haluis itekki viarasta et olis reiluu. Ja suastuisin ja viaras ku olis pannu ni olis kiva nuolla puhtaaks vaik molemmat; Kuha vaa toteutus olisin valmis. Olen jo pidempään miettinyt seksin harrastamista miehen kanssa, tuon fantasian toteuttamisessa olisin mielelläni mukana.

Itselläni on samanlaisia ajatuksia,mutta on jäänyt vain fantasioihin. Fantasia olis ottaa suihin ja mennä ratsastaan,ja myös toistepäinkin. Saa nähdä toteutuuko koskaan? No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla". Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin. Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme: Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa mielessä en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa.

Ei taida Suomesta löytyä upeaa, rintavaa ja isokaluista kaunotarta. Uneksin, että tuollainen naisi minua. Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua.. Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle. Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä.

Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D.

Oon kiimanen 41v kundi. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa. Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!!

Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!! Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa. Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani.

Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata. En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa.

Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa. Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta Jännitteen syntyminen vaatii mielestäni sen, että mukana kuviossa on naisen luonteella varustettu nainen. Naisen antaisin mieluusti vetää itseäni vaikka sträppärillä perseeseen. Yes, olen aina pitänyt myös miesten vartaloita, pakroita ja peniksiä esteettisinä, mutta seksuaalista kiinnostusta miehiin on heräillyt vasta iän karttuessa, mutta puhtaasti friend-sex pohjalta, ei seurustelumielessä kuten naisten kanssa.

Naiset ovat jatkuvasti mielessä ja visuaalisen huomion kohteina, mutta aika ajoin alkanut myös miesten siluetit, pakarat ja etumukset kiinostaa. Halujen puutarha Kiasman Mapplethorpe-näyttelystä tarvitsee nähdä vain ensimmäinen huone, ja se on sillä selvä: Ihmisruumis ei ole marmoripatsasta kummempi, ja se typistyy usein pelkiksi raajoiksi tai elimiksi vailla henkeä ja elämää.

Näyttely jakautuu Mapplethorpen tuotannon tavoin muoto-, kukka- ja seksikuviin, mutta kaikesta välittyy yhtenäinen näkemys: Julkkismuotokuvat taas tuntuvat useimmiten staattisilta ja hengettömiltä lukuun ottamatta Patti Smithistä otettuja kuvia, joissa on herkkyyttä, hallitsemattomuutta ja hienoa hulluutta. Smith ei ollut marmoria Mapplethorpen taltan alla, vaan lihaa ja verta.

Taiteilijoina Touko ja Robert olivat kuitenkin tyystin erilaisia. Oman näyttelykokemukseni pelastukseksi koitui yllättäen heidän tuotantonsa vertaaminen sekä näyttelyn päättävä dark room -tyyppinen osio, johon on koottu Mapplethorpen pahamaineisen X Portfolion kuvia. Munasuoja ja menopaussi Harri Kalha puhuu Tom of Finland — taidetta seksin vuoksi -kirjassaan Tom of Finlandin ironisoivasta huumorista; Tompan kuvien yltiömaskuliinisilla kloonimiehillä on aina hauskaa, vaikka kuvattu seksiakti olisi kuinka brutaali ja mahdoton.

Kuvista välittyvä ilo houkuttelee myös katsojaa osallistumaan tähän piirrettyyn fantasiaan — vaikka lakanakaupassa.

Mapplethorpe taas dokumentoi aitoja seksiakteja eikä turhia houkuttele. Pikemminkin hän pakottaa alistumaan ja katsomaan: Mapplethorpe oli sittenkin radikaalimpi taiteilija kuin Touko Laaksonen, ja tätä rohkeutta ja ehdottomuutta on pakko arvostaa.

Kujanjuoksumaisen ripustuksen loppuvaiheilla silmiin osuu kuva miehestä, jolla on kovin käytetyn näköinen munasuoja hengityssuojana.

Jostain syystä mieleeni tulee parhaillaan leviävän MERS-viruksen torjunta ja Mapplethorpe-elämäkerran nippelitieto, jonka mukaan kuolevan SM-kuninkaan lempiohjelma oli Tyttökullat.

Ja tuleehan se sieltä sentään: Jutun Mapplethorpe-vaikutteiset kuvat otti rakas siippani. Ei tarvinnut edes piiskata. Lähettänyt Hulivilipoika klo Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Kulkea sain sateenkaareni päähän. Jälleen kerran on siis annettava pojille tunnustusta kekseliäisyydestä ja kieroutuneesta huumorista: Karuselli käy ,  Homohistoriallinen Helsinki 5: Balladi Robin Hoodista  ja  Homohistoriallinen Helsinki 7: Espa, helmi on Helsingin ].

Siinä Kirsikkapuisto tosin sijoitetaan virheellisesti Neitsytpolun päähän, kun taas kaikki myöhemmät lähteet sijoittavat sen Merikadun varteen Merenkulkijoiden muistomerkin ja nykyisen Café Caruselin väliin. Merikadun varrella on pieni puisto, aivan meren rannassa, sopivan kävelymatkan päässä keskustasta. Siellä on merenkulkijain muistomerkki, hiekkakäytäviä, pensasistutuksia, penkkejä pitkin rantaa.

Liikenteen melu hiljenee iltaisin, puisto on syrjässä läpikulkuteiltä, kauniissa paikassa. Purjeveneitä kelluu poukamassa, merellä näkyy liikkuvan laivan valot. Istahdan penkille ja sytytän savukkeen. Yksinäisiä kulkijoita liikkuu käytävillä, poikia farmarihousuissaan, keski-ikäinen mies villapusero yllään.

Jotkut pysähtyvät juttelemaan, ei ole kiirettä minnekään. Miesten valtakunnan valtaistuinsalin virkaa toimitti pensaiden siimeksessä ollut puurakenteinen käymälä, jossa oli myös ovellisia koppeja naisten ja miesten puolella.

Näiden eriöiden vuoksi pömpeli kävikin pikku bordellista, kuten Valdemar Melanko osuvasti luonnehtii Helsingin —lukujen homoalakulttuuria luotaavassa Puistohomot -kirjassaan Pömpelin lisäksi Kirsikkapuiston toinen varsinainen aktipaikka oli Merenkulkijoiden patsaan luona oleva rantakivikko, kun taas rantatie penkkeineen ja pallokenttä toimivat kohtaus- ja seurustelupaikkoina.

Kylminä talvikuukausina liikehdintä oli vähäistä, kun taas lämpiminä ja hämärinä kesäiltoina alueella saattoi nähdä kerralla kymmeniä kulkijoita. Ystäväpiirini pinkit puutarhurit arvioivat, että kyseessä on hurmehappomarja, jossa on kesäkuussa keltaiset, pistävästi tuoksuvat kukat. Ei käynyt tiemme suureen hotelliin. Hienostorannan potenssimylly Kuljen puiden varjossa kohti merta ja istahdan rantatien penkille muistelemaan miesten valtakuntaa, jonka Helsingin homot luovuttivat jo vuosikymmeniä sitten lenkkeilijöille, skeittareille ja kahvilavieraille.

Asiattomia olivat sen sijaan Hymylehden myöhemmin Hymy toimittajat, jotka alkoivat luvun lopulla valistaa kansan syviä rivejä homojen edesottamuksista.

Arkkitehtoonisesti [sic] Homomatic on matalalinjainen ja sulautuu vaatimattomasti merelliseen taustaansa. Huomaamattomat maanläheiset värit ja ympärille kasvatettu pensaikko estänevät Homomaticin [sic] tuottamasta häiriötä Merikadun ehjään maisemakuvaan — —. Muuten Homomatic vaikuttaa lähes tavanomaiselta käymälältä, joka talvella haisee ja kesällä lemuaa, mutta muista kaltaisistaan se eroaa huomattavasti siinä suhteessa että tuon käymälän asiakkaat tulevat usein paikalle varta vasten omilla autoillaan.

Toimittaja tietää kertoa, että vaikka käymälässä on myös naisten puoli, naisia täällä ei juuri näe. Tarkemmin sanottuna naisten puolella hääräävät ne homoseksualistit jotka toimivat Homomatickoneistona ja siinä sivussa rahastavat mikäli innokkaalta työskentelyltään ennättävät. Homomaticin pelkistetyn yksinkertainen kojetaulu on rakennettu siihen puiseen väliseinään, joka erottaa konehuoneen eli naisten osaston ja virallisen miesten rännilän toisistaan.

Tuossa väliseinässä on sopivalla korkeudella kaksi koloa elikkä aukkoa. Alempi aukoista on suurempi, jopa voitaisiin väittää imartelevan suuri. Se on ilmeisen lähellä suomalaisen keskivertomiehen seisovan kalun vaakatasoa. Ylempi aukoista on pienempi ja se lienee keskiverto kundin olkapään lukemissa. Lyhyitä miehiä varten seinustan tuntumassa on palli, joka erehdyttävästi muistuttaa kansalliskäytännöllistä lypsyjakkaraa.

Ja siinä koko automatiikan kojetaulu. Tätä teknistä erittelyä seuraa suorasukaisin homoseksin kuvaus, jonka olen kuunaan koko kansan lehdestä lukenut. Hymyhän oli noihin aikoihin Suomen myydyimpiä lehtiä, jolla oli satojatuhansia lukijoita.

Sovita kalu mieluimmin esijäykistettynä alimpaan, siihen suurempaan koloon. Työnnä kymppi sisään ylimmästä aukosta. Kun tunnet automaatin saavan huuli- tai kouraotteen kalustasi, niin nojaa eteenpäin… 6. Kun linkoamis- ja siemennysvaihe on ohi siirrä siitin takaisin housujen kätköön. Jos kone ei ottanut kymppiäsi. Tšehovin näytelmän kirsikkapuiston kohtalona oli tulla kaadetuksi, ja myös Eiran Kirsikkapuisto sai väkivaltaisen lopun joskus vuoden jälkeen.

Tapausta muistellaan edellä mainitussa Touko Laaksosen Prätkäposti- haastattelussa, josta on julkaistu lyhyt äänitallenne  Ranneliike. Ja tuota senhän [Kirsikkapuiston pömpelin] hajottivat sivulliset lauta laudalta vähitellen ja ——.

Joka tapauksessa siihen liitty kans kiva stoori. Mulla oli siihen aikaan aika paljo näitä ulkolaisia vieraita kesäsin varsinkin täällä, ja ne tunsi sitten tämän paikan kovasti, se oli siihen aikaan muodissa.

.

Itse vähän säälin heteromiehiä, koska useimmat heistä eivät ole koskaan uskaltaneet edes kokeilla anaaliyhdyntää eivätkä tiedä mitä menettävät.

Monia uskiksia toki säälin vielä enemmän, koska heillä on niin vaikeaa seksin kanssa, mutta minkäs teet paimentolaiskulttuurin perillisille. No, täytyyhän heitäkin suvaita. Suodattimesi taitaa olla kotikasvatuksen ja sukurasitteiden takia kovin mustavalkoinen. Mitä näihin esittämiisi ja yleistämiisi väittämiin tulee. Sinun kannattaisi hankkia itsekin seksuaalista kokemusta oman sukupuolen kanssa, jotta voisit saisit "katu-uskottavuutta" teeseihisi.

Tekstisi on naurettavan yksioikoista - mustavalkoista. Huoh - teksissä huokuu perivanhoellinen "kristillis-siveellinen" näkemys. Jos nainen ei saa penistä, silloin nainen ei harrasta seksiä. Vastaavasti, jos mies ei saa pillua, silloin mies ei harrasta seksiä. Mutta nainen ei saa pilluunsa täytettä vaan vaginaansa peniksen? Onhan se tuokin tietysti yksi seksin määritelmä. Hyvin, hyvin suppea tosin. Jo tällä perusteella voisin sanoa vanhan kansanviisauden sanoin: Sama koskee myös sukupuolielimiä.

Mietihän "tutkijana" mahdollisimman monta eri käyttötarkoitusta hakaneulalle, kuitenkin siten, ettei kahden osan yhdistäminen johon hakaneula on tehty sisälly luetteloon. Vinkkinä voin sanoa, että paras kuulemani luettelo sisälsi 29 eri käyttötarkoitusta.

Mistä näitä ellilöitä oikein sikiää? Kuitenkin jo Bill Clintonin sihteerisekoilujen aikana amerikkalaisetkin joutuivat miettimään mitä seksi itse asiassa on. Bill väitti, että hameen siemennestetahroista huolimatta hän ei harrastanut seksiä Valkoisen talon sihteeriharjoittelijan kanssa. Hänen käsityksissään suuseksi oral sex ei olekaan seksiä. Minä taas olen aina ymmärtänyt, että seksuaalisuuden toteuttaminen tavalla tai toisella sukuelimien avulla on aina seksiä.

Näin jopa itsetyydytys yksin pimeässä makuuhuoneessa sängyssä peiton alla hiljaa naapureiden kuulematta on yksi seksin muoto. Sitten pitäisi vielä erottaa kaksi asiaa toisistaan: Lapsenteko ja seksi mielenvirkeydeksi.

Homokin saa lapsen aikaiseksi perinteisin menetelmin, jos sitä haluaa. Tarvitaan vain toivottavasti vapaaehtoinen vastakkaisen sukupuolen edustaja. Ja ei sitten muuta kuin vaatteet pois ja nylkyttämään. Kyllä se siitä irtoaa ja runsaan yhdeksän kuukauden kuluttua syntyy lapsi.

Mutta kun halutaan harrastaa seksiä intiimin kanssakäymisen ja siihen liittyvän mielenvirkeyden vuoksi, siihen kelpaa sellainen henkilö, joka seksuaalisesti kiinnostaa. Homoseksuaaleilla siis omaa sukupuolta oleva henkilö. Itselleen keinotekoiset seksuaaliset estot rakentaneilla katolisilla papeilla tarpeet voivat sitten näköjään purkautua lapsiin, mikä lapsensuojelullisesta näkökulmasta on perin tuhma asia.

Eikä eläimiin pidä myöskään sekaantua, kun ei tuosta eläimen henkisestä tasapainosta ole varmuutta, jos ihminen päättää vähän puuhastella eläimen kanssa. Puhumattakaan siitä mitä ihmettä eri lajien sukusolujen sotkuista saattaakaan vahingossa syntyä. Onneksi luonto on mukautunut ajan saatossa niin, että esim. Olen toki itse miettinyt vuosien saatossa sitä mikä tarkoitus homoseksuaalisuudella onkaan?

Miksi syntymän lottoarvonnassa homoseksuaaleille on syntynyt mielenkiinnottomuus vastakkaista sukupuolta kohtaan? Ja voimakas kiinnostus oman sukupuolen edustajia kohtaan? Ja hyvin useilla jotain tältä väliltä? Ja joillekin vielä niin, että henkinen ja fyysinen sukupuoli on mennyt ristiin?

Olen päätellyt, että ehkä homoseksuaalien tapauksessa kyse onkin luonnon omasta kauniista tavasta säädellä erityisesti ihmiskunnan lisääntymistä maapallon kantokyvyn ylläpitämiseksi? Lapsia ei synny niin paljon, mutta kaikilla olisi mahdollisuus tasapainoiseen mieltä virkistävään seksielämään? Ja jos joku nyt ajattelee, että ei luonto tällaista järjestä, vaan kaikki on Luojan aikaansaannosta, miksi ei sitten tunnusteta, että Luoja loi myös homoseksuaalit, joilla on omat seksuaaliset tarpeensa?

Vain paneminen on seksiä. Jokainen normaali mies haluaa pillua. Suihinotto ei tunnu yhtä hyvältä kuin pillun saaminen. Jokainen normaali nainen haluaa munaa pilluun.

Nainen voi psyykkisesti kiihottua imiessään munaa, mutta nauttii fyysisesti vain saadessaan munaa pilluun. Näin ollen fellaatio ei ole oikeaa seksiä, vaan vasta lämmittelyä eli esileikkiä.

Vain normaali sukupuoliyhdyntä eli penis-vagina-yhdyntä on varsinaista seksiä. Myöskään anaaliyhdyntä ei ole oikeaa seksiä. Kyrpä on tarkoitettu vittuun, ei perseeseen. Anaaliyhdyntä on anatomisesti epämukava. Se aiheuttaa usein haavoja ja infektioita. Tämä osoittaa, että anus on väärä reikä. Vagina on ainoa oikea reikä. Väärään reikään eli "kakkoseen" kyrpää työntävät heterot ovat samalla tavalla hölmöjä kuin homot.

Oikeastaan useimmilla heteroilla homovastaisuus johtuu nimenomaan anaaliyhdynnän inhoamisesta, ei niinkään samaa sukupuolta olevien ihmisten keskinäisen eroottisen kiinnostuksen inhoamisesta an sich. Useimmat heterothan inhoavat anaaliyhdyntää ja pitävät anaaliyhdyntää harrastavia heteroitakin typerinä pelleinä.

Homoja ei inhota siksi, että heteroiden mielestä olisi jotenkin vastenmielistä kuulla jonkun rakastuneen samaa sukupuolta olevaan henkilöön. Negatiivinen suhtautuminen homoseksuaalisuuteen johtuu yleensä nimenomaan sitä, että samaa sukupuolta olevien ihmisten keskinäinen fyysinen puuhastelu nähdään vastenmielisenä ja omituisena touhuna.

Mikko - Oscar Wilde on joskus lausunut: Homomiesten sisarilla on enemmän lapsia kuin muilla naisilla. Tämä johtuu siitä, että he ovat perineet äidiltään saman geeniperimän. Saman äidin poikien homoseksuaalisuuden aiheuttama poikien lapsiluvun väheneminen kompensoituu saman äidin tyttärien lapsiluvun lisääntymisellä.

En ymmärrä, miksi homot ja transsut pitäisi jotenkin yhdistää toisiinsa. En näe näillä ilmiöillä mitään tekemistä keskenään. En osaa sanoa mitään syytä transseksuaalisuuteen. Kirjoitin kuitenkin siitä äskettäin: Nyt hoksasinkin, että tuo Ellilä on tietty tunnettu blogisti, jolla on intohomona homoudesta kirjoittaminen.

Tuli heti tarve ymmärtää, mistä puristaa, ja ymmärrykseni lisäämiseksi minulla on taipumus tehdä jonkinlainen analyyttinen kartoitus, jotta en tipahda sentimentaaliseen ymmärtämisen ojaan. Ellilä mainitsee sukupuoliyhdynnän tai vastaavsan ko.

Miehen sukuelimet tulevat mainituksi nimeltä 5 kertaa ja naisen myös 5. Yleisellä ja yhteisellä ternillä molemmat värkit mainitaan 4 kertaa. Heteroseksi tavalla tai toisella ilmaistaan 17 kertaa ja homoseksi 12 kertaa.

Pidättäytyminen pääsee esille 5 kertaa. Ja sitten minun ymmärrykseeni asiasta: Äidin lempihokema oli, että "siitä puhe mistä puute". Hän oli aina hyvin estynyt näissä asioissa, mitä Ellilä ei selvästikään ole. Mutta ehkä äiti oli hyvinkin oikeassa tuon puutteen suhteen Yleensäkin olen elämänkokemuksen myötä havahtunut huomaamaan, että monissa tiuhaan viljellyissä hokemissa on vinha perä.

Ehkä tässä yheydessä tulee mieleen vielä eräs: Pakonomainen yhden asian ajattelu on usein merkki paniikinomaisesta asian kieltämisestä. Tuota epävirallista tilastoa kun katselee, niin tulee mieleen, että ei taida mies olla ainakaan hetero Kovin on pienet piirit sinulla, jos luulet kaikkien heteromiesten katselevan lesbopornoa kuola valuen. Sinulla on ehkä pari-kolme heteromieskaveria, jotka ovat sanoneet pitävänsä siitä. Kuitenkin useimpien heteromiesten mielestä on kivempaa katsella normaaleja heteropanokohtauksia kuin lesbojen keskinäisiä nuolemiskohtauksia.

Tarkoitin kuitenkin aiemmin lähinnä sitä, että heteromiesten "homofobia" liittyy nimenomaan MIESTEN keskinäisen fyysisen puuhastelun inhoamiseen, ei niinkään miesten keskinäiseen emotionaaliseen ihastumiseen. Sanoin vain, että en pysty ymmärtämään homoseksuaalisuutta. Tänäänkin olen puistoissa ja rannoilla nähnyt paljon kauniita nuoria naisia, joita olisin halunnut panna. En ymmärrä, miten joku mies ei muka haluaisi panna kauniita nuoria naisia.

Kuten sanoin, mielestäni homoseksuaalisuus on vähän sama asia kuin anoreksia tai kasvissyönti. En ymmärrä, miten joku ei muka halua syödä lihaa. Käsite "lihaasyövä heteromies" ei ole pelkkä vitsi. Se viittaa siihen, että normaali ihminen haluaa syödä lihaa ja harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen edustajien kanssa. Homoseksuaalisuus on samanlainen poikkeus kuin kasvissyönti. En halua kieltää kumpaakaan, mutta ihmettelen molempia. Pidättäytyminen mainittiin siksi, että totesin homojen olevan kuin selibaatissa elävät katolisen kirkon papit; hehän pidättäytyvät heteroseksistä.

Joku voisi tietysti sanoa, että kirjoitan pakonomaisesti maahanmuuttopolitiikasta. Olen nimittäin kirjoittanut siitä satoja blogipostauksia. Tämä ei kuitenkaan oikein sovi teoriaasi, että olisin obsessiivis-kompulsiivisesti kirjoittanut nimenomaan homoista. Se on täysin epätieteellinen freudilainen tulkinta, että homoseksuaalisuuteen kriittisesti suhtautuvat ihmiset ovat itse kaappihomoja.

Ja sekalaisista ajatuksista johdettuja päätelmiä. Mikko Ellilä julisti, että "ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi. Ihmisten sukupuolielimet ovat sellaisia, että ne on tarkoitettu miehen ja naisen väliseen sukupuoliyhdyntään".

Mikko Ellilä sanoi toisessa puheenvuorossaan kommentoidessaan Statistin ajatusta "luonnon tavasta säädellä ihmisen lisääntymistä maapallon kantokyvyn ylläpitämiseksi" näin: Mikko Ellilä totesi Statistin ajatukseen luojan luomista homoista, että "En usko mihinkään luojaan, olen ateisti". Minä puen asian hieman eri tavoin sanoiksi kuin Statisti. Minä ymmärrän asian olevan niin, että luonnolla ei ole sinänsä tapoja, tahtoa, tarkoitusta, pyrkimystä tai vaikkapa tavoitteita.

Luonto vain on, se on historian summa ja suuri jatkumo. Nainen tulee raskaaksi kun miehestä lähtöisin oleva siittiö hedelmöittää naisen munasolun.

Tarkoituksella ei kuitenkaan ole tässä osaa eikä arpaa, vaan paremminkin sillä, että tietynlainen miehen ja naisen välinen yhtyminen voi johtaa raskauteen. Ja homoseksuaalisuus on osa luonnonvaihtelua.

Myöhemmässä vaiheessa samainen henkilö puhuu jotain "irrationaalisesta ja epätieteellisestä huuhaasta". Onko tuossa jokin heikko kohta? Minä voin väittää helposti, etten halua harrastaa seksiä "vastakkaisen sukupuolen" kanssa. Kertomalla yksinkertaisesti sen, mitä en halua.

Biologiassa voidaan kuitenkin puhua tiettyjen elimien tai tiettyjen ruumiintoimintojen tarkoituksesta. Esimerkiksi ejakulaation tarkoituksena on, että jokin siittiösolu hedelmöittäisi munasolun. Tästä syystä ihmisillä on luontainen halu olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä. Jonkun yksilön haluttomuus olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä on samanlainen poikkeavuus kuin haluttomuus syödä lajityypillistä ravintoa, esim. Minua panettaa jatkuvasti, kun näen kaduilla, puistoissa ja rannoilla kauniita nuoria naisia vähäpukeisina.

En ymmärrä, miten joku mies ei muka halua pillua. Se on yhtä käsittämätöntä kuin haluttomuus syödä normaalia ruokaa, kuten sanoin. Jos joku asia ahdistaa niin kovasti, niin eikö siitä pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana? Valitettavasti vaan menee metsään niin pahasti, että epäilen vankasti, että joku näistä Jeesuksen pikku ystävistä on saanut kuningasidean lähestyä meitä mukamasuskonnottomalla tavalla.

Kyllä se Jessekin varmaan löytyy sieltä taustalta ennemmin tai myöhemmin. Kun nyt olet ainakin jossain määrin politiikasta kiinnostunut, niin arvaa, mikä mahtaa olla heteroelämän normaaliutta julistavan ja homojen oikeuksia vastustavan poliitikon ylivoimaisesti yleisin yksityiselämään liittyvä julkisen skandaalin aihe? Eikä se ole sitä vain Yhdysvalloissa, vaan myös Euroopassa ja Australiassa ja vähän joka puolella, missä vain on tilaisuuksia käyttää homoille tarkoitettuja palveluita joutumatta luopumaan uran lisäksi hengestään.

Tosin ajoittain pistää epäilemään, että hommalaisilla on pääsääntöisesti kyse siitä, että homoista löytyy se ainoa ryhmä maahanmuuttajien lisäksi, jota saattaa koittaa kynsin hampain pitää sosiaalisesti itsensä alapuolella olevana. Että Suurella Valkoisella Päälliköllä on sentään enempi naisia kuin ruipelo-homolla. Mamuillakaan ei hompanssien mielestä luonnostaan ole, siksi niiden täytyy raiskata Valkoisen Päällikön omistamia naisia.

Pidän sitä samanlaisena mielenkiintoisena ilmiönä kuin vaikkapa autismia tai skitsofreniaa. Olen kiinnostunut monista tieteellisistä kysymyksistä. Homojen, autistien, skitsofreenikkojen ym. Yleensähän kaikenlaiset normaalista poikkeavat ihmiset valittavat siitä, että valtaväestö ei tiedä heistä mitään.

Esimerkiksi mustalaiset urputtavat jatkuvasti, että valkolaiset eivät tunne mustalaiskulttuuria. Jotkut homot ovat tällä palstalla hysteerisesti raivonneet minulle siitä, että minä olen heterona ylipäätään tullut tälle palstalle häiritsemään homojen keskinäistä jutustelua. Tämä on aivan sama asia kuin se, että joku mustalainen kieltäisi valkolaisia tulemasta mustalaisten keskustelupalstalle. Yleensä vähemmistöt kuitenkin haluavat tiedottaa itsestään enemmistölle eivätkä siis halua ghettoutua separatistiseksi marginaaliryhmäksi.

Päinvastoin yritän ymmärtää tätä ilmiötä ja sen syitä. Jos suhtautuisin homoihin jotenkin ahdistuneesti, en kirjoittaisi tälle palstalle. Olen hieman yllättynyt negatiivisista reaktioistanne, koska en ole mitenkään tuominnut teikäläisiä moraalisesti. Pointtini on vain se, että anatomisesti normaali ihminen ei voi olla nauttimatta heteroseksuaalisesta yhdynnästä. Koska homot ja lesbot ovat anatomisesti samanlaisia kuin heteromiehet ja -naiset, en usko heidän voivan kokea normaalia sukupuoliyhdyntää mitenkään epämiellyttäväksi.

Jos väitätte päinvastaista, esittäkää jokin perustelu. Homomiehillä on samanlainen penis kuin heteromiehillä ja lesboilla samanlainen vittu kuin heteronaisilla. Fyysinen aistimus normaalissa penis-vagina-yhdynnässä ei siis "homoilla" ja "lesboilla" voi olla erilainen kuin heteromiehillä ja -naisilla. En siis usko, että anatomisesti normaali ihminen voisi olla kyvytön nauttimaan normaalista sukupuoliyhdynnästä.

Mielestäni totaalinen homoseksuaalisuus on nimenomaan anatomisesti mahdotonta. En ole nähnyt kenenkään vastanneen tähän, vaikka tässä viestiketjussa on jo kymmeniä kirjoituksia. Valtaenemmistö ihmisistä on heteroseksuaalisesti suuntautuneita. Biseksuaalejakin on paljon enemmän kuin täysin homoseksuaalisesti suuntautuneita.

En siis ymmärrä homojen tarvetta etsiä kaappihomoja heteroiden joukosta. Homot ovat perinteisesti vaatineet itselleen oikeuksia nimenomaan mustalaisten kaltaisena syrjittynä vähemmistönä, joten homoseksuaalisuuden väittäminen yleiseksi ja tavalliseksi ilmiöksi on ristiriidassa perinteisen seksuaalivähemmistöajattelun kanssa. Väite heteroina esiintyvien ihmisten yleisestä latentista homoseksuaalisuudesta on suunnilleen yhtä järjetön kuin sellainen väite, että mustalaisiin negatiivisesti suhtautuvat valkolaiset olisivat enimmäkseen itse kaappimustalaisia.

Uneksin, että tuollainen naisi minua. Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua.. Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita. Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle. Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä. Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D.

Oon kiimanen 41v kundi. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa. Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!! Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!!

Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa. Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani. Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata.

En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa. Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa. Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta Jännitteen syntyminen vaatii mielestäni sen, että mukana kuviossa on naisen luonteella varustettu nainen. Naisen antaisin mieluusti vetää itseäni vaikka sträppärillä perseeseen.

Yes, olen aina pitänyt myös miesten vartaloita, pakroita ja peniksiä esteettisinä, mutta seksuaalista kiinnostusta miehiin on heräillyt vasta iän karttuessa, mutta puhtaasti friend-sex pohjalta, ei seurustelumielessä kuten naisten kanssa. Naiset ovat jatkuvasti mielessä ja visuaalisen huomion kohteina, mutta aika ajoin alkanut myös miesten siluetit, pakarat ja etumukset kiinostaa.

Fiiliksestä ja kiiman asteesta riippuen melkein kaikki seksiskenariot käyvät mielessä, toisen hidas masturbointi, imemeinen, nuoleminen, nänniensä imemimen iän myötä tulevat herkemmiksi , anuksen liukakrilla hyväily, sileiden pakaroidensa tai reisiensä välissä liukkarilla työntely, sekä kuumaan ja kiimaiseen peppuunsa pyöreiden pakaroiden välistä painautuminen.

Toisinaan kiimattaa myös ajatus vastaavan saamisesta, ajatus siitä miltä maltilisen kokoinen kuuma penis tuntuisi rauhallisesti peppuun painautuessa. Fantasiassa 'kohteena' olisi nuorehko siisti seksuaalisesti bi-utelias mies ja luonnostaan liki karvaton, solakka mutta materiaalia', mies pyöreillä pakaroilla ja sileäksi ajettuna papusta kalun vartta myöten.

Myös naisten asut kiihottaa ideana toisen yllä tai toisinaan istensä yllä. Olen masturboidessa aina toisinaan hyväillyt anukseni seutua, joka tuntuu hyvin nautinnolliselta ja sittemmin joskus kokeillut 'eri juttuja' työntää liukkarilla anukseen. Kun ensi kertaa ajelin sileäksi pepusta kalun varteen, niin se oli eri nautinnollinen fiilis.

Pepun tarjoamat nautinnot ovat yhä enempi mielessä mukana. Eturauhasta hoitaessaan saa boonuksena nautintoa ;-. Fantasiana on myös sitoa täläinen musta kullimies X-asentoon ja alkaa hieromaan öljyisin käsin tuota vartaloa ja kullia Muutamat niin kehnosti, että shoppaus oikein loistaa. Olen myöskin miettinyt monesti seksin harrastamiseen toisen miehen kanssa, kaikkea pitäisi kokeilla kun vielä voi.

Toisaalta kimppa jossa olisi myös nainen mukana voisi olla se kaikkein kiihottavia tilanne. Miehen kanssa voisin kokeilla kaikkea, jos täältä 06 alueelta löytyisi pari joka haluaisi urheilullisen 40v miehen mukaan kimppaan niin ilmoitelkaa. Meillä vaimon kanssa ajatukset juuri tuohon suuntaan, että kimpassa kokeiltais kaikki kaikkea. Halut olis myös kokeilla ensin vaikka imuja ja runkkuja miehen kanssa, sit vaimo mukaan.

Kuulemma olis kiihottava ajatus katsoa. Juuri näin, siitä suuhoito puolesta se varmaan olisi helpointa aloittaa. Itse en osaa päättää olisinko mieluummin antavana vai ottavana osapuolena mieluummin, mielellään molempia. Nainen seuraamassa vierestä kuulostaa todella kiinnostavalta.

En itsekään tiennyt että toinen mies voisi kiinnostaa. Vaan just sattu mökillä sellanen tilanne, että sukulaispoika no täysikäinen kuitenni ajoi nurmea. Oli iltapäivää kohti lämpenevä päivä joten paita lähti häneltä pois. Pian oli nurmi leikattu ja pojan kanssa lösähdettiin tuoleille huilalemaan. Enpä voi väittää etteikö näkö ollut jokseenkin puoleensa vetävä. Sellainen nuori vaalea urheilijapoika nurmesta kostuneissa kumisaappaissaan, sortseissaan polvet paljaana, ilman paitaa, auringossa.

Haisi siinä leikattu nurmikin. Että sellaista tänä viikonloppuna. Mutta katselin, nautin auringon nostattamista tuoksuista ja helpotin itseni seuraavana aamuna. Mulla oli ihan sama, ja päätin kokeilla, menin sisään Runkkupaikat. Se sit tapahtui, ja hän pani vehkeen pyllyyn, mutta ei se ihan ok ollut, luulen että hänellä oli liian pitkä, se jotenkin "pohjas" Itse kävin kokeilemassa tallinnassa sauna69 -paikassa miltä tuntui, kun toinen jätkä panee.

Lähinnä etten jää kiinni. Tuntui ihan törkeen hyvälle. Ehkä teen toistekin, oon kai bi tai en tiiä. Koko ikäni olen ollut kallella jonkiverran miehiinpäin, mutt elämäni elänyt hetero suhteessa lapsineni.

Nyt yli viiskymppisenä leskenä toteutin tämänkin fantasian. Ensimmäisenä otin suihin nuoremmalta mieheltä, tuntui hyvältä. Toisella kertaa annoin suihin vanhemmalle miehelle ja imin hänen kyrpäänsä, mutten ottanut suihin. Kolmas kerta ei ole vielä toteutunut, mutta joko nain tai annan naida pyllyä, saas nähdä. Minusta kullin liike anuksessa ja tökköisyt eturauhaseen ovat kerrassaan mahtavia.

Kiva olis kokeilla kiihkeetä seksiä toisen miehen kanssa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Heteromiehen homo? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

No joo, onhan sitä muutaman kerran tullut mietittyä, ihan vain koska "kaikkea pitää kokeilla". Mutta olen melko varma kuitenkin, että jos tilaisuus tulisi, niin jättäisin kuitenkin väliin.

Ois kiva olla lökärit, hupparit ja skedetossut jalassa ja runkkailla toisiamme: Juu, fantasiani olisi saada kalua sisääni mutta romanttisessa mielessä en voisi kuvitellakaan olevani miehen kanssa. Ei taida Suomesta löytyä upeaa, rintavaa ja isokaluista kaunotarta. Uneksin, että tuollainen naisi minua. Olis kiva vaikka kokeilla yhteisrunkkua.. Seksin puutteessa tulee mieleen myös kullifantasioita.

Jos ei saa omalle kullilleen mitään kivaa, tekisi mieli antaa kullin käsittelyä jollekin toiselle. Olen ajatellut antaa jollekkin imettäväksi kyrpääni. Omaan kookkaan kalun ja jos olen oikein ymmärtänyt on se haluttua tavaraa h ja bi piireissä. Miksi sitä pihisin jos tuo jollekkin on jumalainen fantasia saada imeä isoa, käy itselleni, kun antaa saa jotain itsekkin ;D. Oon kiimanen 41v kundi. Ensi rupeat tykkäämään munasta, sitten kaipaat miehen hellää kosketusta, seuraavaksi ihastut ja lopulta huomaatkin seurustelevasi kundin kanssa.

Eikä siinä oo mitään tuomittavaa!! Miestenvälinen toiminta on yleisempää Miehillä kuin naisilla, siitä ei vaan puhuta!! Miesten homoseksuaalinen käyttäytyminen on yleisempää kuin naisilla vastaava naistenvälinen!! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Miesvartalo on omalla tavallaan seksikäs ja visuaalisesti kaunis. Voisi olla hauskaa veljellisesti runkata yhdessä jossain miesporukassa.

Nähdä muiden miesten vehkeet juhlakunnossa ja antaa heidän nähdä omani. Sellaista yhteistä kiireetöntä fyysistä nautiskelua pienessä ryhmässä, ennalta tuntemattomien ihmisten kanssa joita ei välttämättä tarvitse myöhemmin tavata.

En ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella kokeilevani jossain vapaamielisellä nakurannalla tai muussa sopivassa paikassa. Selkeä raja menee kuitenkin mielestäni henkisessä puolessa. Ajatus eroottisesta kahdenkeskisestä henkisestä yhteydestä toiseen mieheen tuntuu jotenkin täysin vieraalta Jännitteen syntyminen vaatii mielestäni sen, että mukana kuviossa on naisen luonteella varustettu nainen.

Naisen antaisin mieluusti vetää itseäni vaikka sträppärillä perseeseen. Yes, olen aina pitänyt myös miesten vartaloita, pakroita ja peniksiä esteettisinä, mutta seksuaalista kiinnostusta miehiin on heräillyt vasta iän karttuessa, mutta puhtaasti friend-sex pohjalta, ei seurustelumielessä kuten naisten kanssa.

Naiset ovat jatkuvasti mielessä ja visuaalisen huomion kohteina, mutta aika ajoin alkanut myös miesten siluetit, pakarat ja etumukset kiinostaa. Fiiliksestä ja kiiman asteesta riippuen melkein kaikki seksiskenariot käyvät mielessä, toisen hidas masturbointi, imemeinen, nuoleminen, nänniensä imemimen iän myötä tulevat herkemmiksi , anuksen liukakrilla hyväily, sileiden pakaroidensa tai reisiensä välissä liukkarilla työntely, sekä kuumaan ja kiimaiseen peppuunsa pyöreiden pakaroiden välistä painautuminen.

Toisinaan kiimattaa myös ajatus vastaavan saamisesta, ajatus siitä miltä maltilisen kokoinen kuuma penis tuntuisi rauhallisesti peppuun painautuessa. Fantasiassa 'kohteena' olisi nuorehko siisti seksuaalisesti bi-utelias mies ja luonnostaan liki karvaton, solakka mutta materiaalia', mies pyöreillä pakaroilla ja sileäksi ajettuna papusta kalun vartta myöten.

Myös naisten asut kiihottaa ideana toisen yllä tai toisinaan istensä yllä. Olen masturboidessa aina toisinaan hyväillyt anukseni seutua, joka tuntuu hyvin nautinnolliselta ja sittemmin joskus kokeillut 'eri juttuja' työntää liukkarilla anukseen.

Kun ensi kertaa ajelin sileäksi pepusta kalun varteen, niin se oli eri nautinnollinen fiilis. Pepun tarjoamat nautinnot ovat yhä enempi mielessä mukana. Eturauhasta hoitaessaan saa boonuksena nautintoa ;-. Fantasiana on myös sitoa täläinen musta kullimies X-asentoon ja alkaa hieromaan öljyisin käsin tuota vartaloa ja kullia Muutamat niin kehnosti, että shoppaus oikein loistaa.

Olen myöskin miettinyt monesti seksin harrastamiseen toisen miehen kanssa, kaikkea pitäisi kokeilla kun vielä voi. Toisaalta kimppa jossa olisi myös nainen mukana voisi olla se kaikkein kiihottavia tilanne.

Miehen kanssa voisin kokeilla kaikkea, jos täältä 06 alueelta löytyisi pari joka haluaisi urheilullisen 40v miehen mukaan kimppaan niin ilmoitelkaa. Meillä vaimon kanssa ajatukset juuri tuohon suuntaan, että kimpassa kokeiltais kaikki kaikkea.

Halut olis myös kokeilla ensin vaikka imuja ja runkkuja miehen kanssa, sit vaimo mukaan. Kuulemma olis kiihottava ajatus katsoa. Juuri näin, siitä suuhoito puolesta se varmaan olisi helpointa aloittaa. Itse en osaa päättää olisinko mieluummin antavana vai ottavana osapuolena mieluummin, mielellään molempia.

Nainen seuraamassa vierestä kuulostaa todella kiinnostavalta. En itsekään tiennyt että toinen mies voisi kiinnostaa. Vaan just sattu mökillä sellanen tilanne, että sukulaispoika no täysikäinen kuitenni ajoi nurmea. Oli iltapäivää kohti lämpenevä päivä joten paita lähti häneltä pois. Pian oli nurmi leikattu ja pojan kanssa lösähdettiin tuoleille huilalemaan. Enpä voi väittää etteikö näkö ollut jokseenkin puoleensa vetävä.

Sellainen nuori vaalea urheilijapoika nurmesta kostuneissa kumisaappaissaan, sortseissaan polvet paljaana, ilman paitaa, auringossa. Haisi siinä leikattu nurmikin.

Että sellaista tänä viikonloppuna. Mutta katselin, nautin auringon nostattamista tuoksuista ja helpotin itseni seuraavana aamuna. Mulla oli ihan sama, ja päätin kokeilla, menin sisään Runkkupaikat. Se sit tapahtui, ja hän pani vehkeen pyllyyn, mutta ei se ihan ok ollut, luulen että hänellä oli liian pitkä, se jotenkin "pohjas" Itse kävin kokeilemassa tallinnassa sauna69 -paikassa miltä tuntui, kun toinen jätkä panee.

Lähinnä etten jää kiinni. Tuntui ihan törkeen hyvälle. Ehkä teen toistekin, oon kai bi tai en tiiä. Koko ikäni olen ollut kallella jonkiverran miehiinpäin, mutt elämäni elänyt hetero suhteessa lapsineni. Nyt yli viiskymppisenä leskenä toteutin tämänkin fantasian.

Ensimmäisenä otin suihin nuoremmalta mieheltä, tuntui hyvältä. Toisella kertaa annoin suihin vanhemmalle miehelle ja imin hänen kyrpäänsä, mutten ottanut suihin.

Kolmas kerta ei ole vielä toteutunut, mutta joko nain tai annan naida pyllyä, saas nähdä. Minusta kullin liike anuksessa ja tökköisyt eturauhaseen ovat kerrassaan mahtavia.

Kiva olis kokeilla kiihkeetä seksiä toisen miehen kanssa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Heteromiehen homo? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Espa, helmi on Helsingin ]. Siinä Kirsikkapuisto tosin sijoitetaan virheellisesti Neitsytpolun päähän, kun taas kaikki myöhemmät lähteet sijoittavat sen Merikadun varteen Merenkulkijoiden muistomerkin ja nykyisen Café Caruselin väliin.

Merikadun varrella on pieni puisto, aivan meren rannassa, sopivan kävelymatkan päässä keskustasta. Siellä on merenkulkijain muistomerkki, hiekkakäytäviä, pensasistutuksia, penkkejä pitkin rantaa. Liikenteen melu hiljenee iltaisin, puisto on syrjässä läpikulkuteiltä, kauniissa paikassa. Purjeveneitä kelluu poukamassa, merellä näkyy liikkuvan laivan valot.

Istahdan penkille ja sytytän savukkeen. Yksinäisiä kulkijoita liikkuu käytävillä, poikia farmarihousuissaan, keski-ikäinen mies villapusero yllään. Jotkut pysähtyvät juttelemaan, ei ole kiirettä minnekään. Miesten valtakunnan valtaistuinsalin virkaa toimitti pensaiden siimeksessä ollut puurakenteinen käymälä, jossa oli myös ovellisia koppeja naisten ja miesten puolella.

Näiden eriöiden vuoksi pömpeli kävikin pikku bordellista, kuten Valdemar Melanko osuvasti luonnehtii Helsingin —lukujen homoalakulttuuria luotaavassa Puistohomot -kirjassaan Pömpelin lisäksi Kirsikkapuiston toinen varsinainen aktipaikka oli Merenkulkijoiden patsaan luona oleva rantakivikko, kun taas rantatie penkkeineen ja pallokenttä toimivat kohtaus- ja seurustelupaikkoina.

Kylminä talvikuukausina liikehdintä oli vähäistä, kun taas lämpiminä ja hämärinä kesäiltoina alueella saattoi nähdä kerralla kymmeniä kulkijoita. Ystäväpiirini pinkit puutarhurit arvioivat, että kyseessä on hurmehappomarja, jossa on kesäkuussa keltaiset, pistävästi tuoksuvat kukat.

Ei käynyt tiemme suureen hotelliin. Hienostorannan potenssimylly Kuljen puiden varjossa kohti merta ja istahdan rantatien penkille muistelemaan miesten valtakuntaa, jonka Helsingin homot luovuttivat jo vuosikymmeniä sitten lenkkeilijöille, skeittareille ja kahvilavieraille. Asiattomia olivat sen sijaan Hymylehden myöhemmin Hymy toimittajat, jotka alkoivat luvun lopulla valistaa kansan syviä rivejä homojen edesottamuksista.

Arkkitehtoonisesti [sic] Homomatic on matalalinjainen ja sulautuu vaatimattomasti merelliseen taustaansa. Huomaamattomat maanläheiset värit ja ympärille kasvatettu pensaikko estänevät Homomaticin [sic] tuottamasta häiriötä Merikadun ehjään maisemakuvaan — —. Muuten Homomatic vaikuttaa lähes tavanomaiselta käymälältä, joka talvella haisee ja kesällä lemuaa, mutta muista kaltaisistaan se eroaa huomattavasti siinä suhteessa että tuon käymälän asiakkaat tulevat usein paikalle varta vasten omilla autoillaan.

Toimittaja tietää kertoa, että vaikka käymälässä on myös naisten puoli, naisia täällä ei juuri näe. Tarkemmin sanottuna naisten puolella hääräävät ne homoseksualistit jotka toimivat Homomatickoneistona ja siinä sivussa rahastavat mikäli innokkaalta työskentelyltään ennättävät.

Homomaticin pelkistetyn yksinkertainen kojetaulu on rakennettu siihen puiseen väliseinään, joka erottaa konehuoneen eli naisten osaston ja virallisen miesten rännilän toisistaan.

Tuossa väliseinässä on sopivalla korkeudella kaksi koloa elikkä aukkoa. Alempi aukoista on suurempi, jopa voitaisiin väittää imartelevan suuri. Se on ilmeisen lähellä suomalaisen keskivertomiehen seisovan kalun vaakatasoa. Ylempi aukoista on pienempi ja se lienee keskiverto kundin olkapään lukemissa. Lyhyitä miehiä varten seinustan tuntumassa on palli, joka erehdyttävästi muistuttaa kansalliskäytännöllistä lypsyjakkaraa. Ja siinä koko automatiikan kojetaulu. Tätä teknistä erittelyä seuraa suorasukaisin homoseksin kuvaus, jonka olen kuunaan koko kansan lehdestä lukenut.

Hymyhän oli noihin aikoihin Suomen myydyimpiä lehtiä, jolla oli satojatuhansia lukijoita. Sovita kalu mieluimmin esijäykistettynä alimpaan, siihen suurempaan koloon. Työnnä kymppi sisään ylimmästä aukosta. Kun tunnet automaatin saavan huuli- tai kouraotteen kalustasi, niin nojaa eteenpäin… 6. Kun linkoamis- ja siemennysvaihe on ohi siirrä siitin takaisin housujen kätköön. Jos kone ei ottanut kymppiäsi. Tšehovin näytelmän kirsikkapuiston kohtalona oli tulla kaadetuksi, ja myös Eiran Kirsikkapuisto sai väkivaltaisen lopun joskus vuoden jälkeen.

Tapausta muistellaan edellä mainitussa Touko Laaksosen Prätkäposti- haastattelussa, josta on julkaistu lyhyt äänitallenne  Ranneliike. Ja tuota senhän [Kirsikkapuiston pömpelin] hajottivat sivulliset lauta laudalta vähitellen ja ——. Joka tapauksessa siihen liitty kans kiva stoori. Mulla oli siihen aikaan aika paljo näitä ulkolaisia vieraita kesäsin varsinkin täällä, ja ne tunsi sitten tämän paikan kovasti, se oli siihen aikaan muodissa. Tää yks Jerry sitten San Franciscosta, sitten kun se oli purettu, niin tota, hän muisteli sitä vielä.

Mä sit kerroin, että sitä ei enää ole, niin kun hän tuli seuraavan kerran Suomeen tai Hesaan, niin hän noukki sieltä rantsusta nipun apiloita ja kukkasia, ja pantiin kukkakimppu siihen paikalle, missä oli ennen ollut pömpeli. Vähän niinku juhlallisen muistolaskun siihen.

Siinä hän kertoo Eläintarhan urheilukentän luona sijainneesta pömpelistä, jonka purkupaikalle oli laskettu isoja kukkakimppuja. Kun pömpeli purettiin joskus sodan jälkeen, jotkut uskollisimmista Pääkonttorin pojista kävivät eräänä yönä leikkimielisin seremonioin laskemassa pisuaarin paikalle seppeleen.

Enkä minäkään toki ole tullut Kirsikkapuistoon tyhjin käsin. Lasken Hymyn hehkuttaman Homomaticin paikalle neilikoita  — harmi vain, ettei kukkakaupassa ollut vihreitä, kuten homoperinteeseen kuuluisi. Merihovi, Tervahovi, Piilopirtti, Pusula. Jauholaari, Tornibaari, Kalmala, Risola. Marttala, Voldela, Tipula ja Tivoli. Nostaa saan pystyyn kauluksen. Aikojen muuttuminen tiivistyy koskettavasti Puistohomot -kirjasta löytyvään haastattelumuistiinpanoon, jonka Valdemar Melanko teki juuri täällä Kirsikkapuistossa 4.

Ikä arviolta 27—30, puheesta päätellen akateemisen koulutuksen saanut. Keskustelussa hyvin avoin, rehti ja huumorintajuinen.

Sanoi käyvänsä kontaktinottopaikoilla keskimäärin kerran viikossa. Puhui siitä, että talveksi olisi hyvä hankkia joitain ystäviä, joille voisi soittaa ja joita voisi käydä tapaamassa tarvitsematta juosta puistoissa pakkasella. Nyt kaltaiseni murehtivat, tuoko uusi perusoikeistolainen hallitus sukupuolineutraalia avioliittoa koskevat lakimuutokset eduskuntaan.

Neljä vuosikymmentä sitten meikäläiset murehtivat, löytäisivätkö he edes ystävän talveksi. Paljon on saatu aikaan, mutta se on vaatinut lukemattomilta ihmisiltä rohkeutta elää, kuten Pirkko Saisio muistuttaa Helsingin Sanomien haastattelussa 8.

Nuoremmat polvet vaativat edelleen asioita, puhuvat avoimemmin ja epäkorrektimmin, niin kuin pitääkin. Siihen on kuitenkin tarvittu edellisten polvien pitkä lumiauraus. Tšehov ei tiennyt Kirsikkapuistoa kirjoittaessaan homoylpeydestä mitään, mutta tätäkin teosta voi toki lukea kuin pervo raamattua suom. Vapauden ja onnen esteenä olevan mitättömän ja näennäisen ohittaminen — siinä on meidän elämämme tarkoitus ja päämäärä.

Sain nuorta kalua homoseksuaaliseen seksi kauppa

Hieronta pasila tarinat homoseksuaaliseen seksi