Categories Vapaa homoseksuaali

Meis kiinostaa karva gay kaluja

Ulkonäkö, siisteys, käytöstavat, elämänasenne, pilke silmäkulmassa, hymynkare suupielessä, huomiointi- ja huomaamiskyky Jarmojarmo antaa jormaa thaikkupojille kireää ja saa jormaa savannin urheilta, mustilta sotureilta. Sen pitää tulla sellaiselta mieheltä, jolla on "oikeanlainen" olemus.

Oikeanlaisuus, se taas riippuu esim. Kovempi kuin mitkään sixpäkit tai ruskeat silmät. Perusasiat pitää tietysti olla kunnossa, hampaat, iho, kunto, vaatteet.

Mutta nuo nyt ovat itsestäänselvyyksiä, myös mitä naisten olemukseen tulee. Ulkonäöllisesti huomio kiinnittyy yleensä ensin kasvonpiirteisiin. Voimakkaat piirteet miellyttävät ja ihastun usein silmiin.

Miehinen ja vahva ulkoinen olemus, itsestään huoltapitävä, mutta ei tarvitse olla mikään lihaskimppu. Liian huolitellut kiiltokuvapojat ei nappaa. Luonteessa ihanaa on kohteliaisuus, määrätietoisuus, hyvä huumorintaju etenkin tilannehuumori ja leikkisyys. Vahva leuka, leveät hartiat ja selän v-linja. Myös miehekkäät kädet ja käsivarret tekee vaikutuksen.

Hymy ja kiva parransänki. Ei tarvi olla lihaskimppu, mut laiheliineille en syty. Yleisesti miehekäs olemus, grrrr.

Rohkea älykäs oikeamielinen lämminsydäminen mies. Sitä ei tietysti tiedä ihan sekunnissa, mutta loppupeleissä nuo ominaisuudet ovat keulilla tärkeysjärjestyksessä.

Keskustelu käytiin noin vuonna Meri sanoi hampaat, ne kertoo kuulemma kaiken. Eija sanoi hiukset, koska on kampaaja, Anne sanoi pohkeet, mutta ei osannut selittää, Riitta sanoi silmät ja Arjan mielestä tanssitaito. Itse ehkä yhdyn Meriin, koska hampaiden kunnosta huolehtiminen on ulkonäköön vaikuttavin asia. Saa olla vinossa, paikatut, kunhan ovat hoidetut ja puhtaat.

Semmonen joka kiusaa toisia on tosi tyhmä niistä tyypeistä on mahoton tykätä. Ps pojat tajuutteko itekkään mitä te teette. Mielummin tykkää kiusatusta ku kiusaajast.

Paljon rahaa ja pitkä kalu. Iso kuIIi ja korkea älykkyys. Rahalla ei ole väliä. Siistit vaatteet, hymy, tietenkin hyvät hampaat, hyvä leikkaus tukassa, ei niinkään liiat tatskat, kohtelias käytös, juu kyllä- naiset on heikkona kun mies latelee semmoista tekstiä mitä tietää naisen haluavan kuulla vaikkkei ihan totta oliskaan.

Siihen perustuu ulkolaisten miesten suosio naisrintamalla. Eikä esmes tokaise junttimaisesti ett annakkos. Nainen haluaa tulla vietellyksi, no ei aina mutta sanoo sen kyllä. Tämä siis aikuisen naisen mielipide. Täydellinen luomus, vartalo luonnostaan patsasmainen ja kiinteä. Mies on luonnostaan niin täydellinen, ettei sitä voi maailman kauneinkaan nainen olla. Naisen kroppa on oudonnäköinen ja vajaa, kaukana täydellisestä.

Komeat miehet ovat kuin huumetta, luomakunnan kruunuja. Hahah päivän paras vitsi! Suurin osa miehistä etenkin suomalaisista on löllöjä rumia kaljamahoja, joihin ei heteroinkaan nainen saati homo viitsisi koskea.

Komeat miehet on todella harvassa, kauniita naisia sentään näkee joka päivä. Komeat miehet ovat kuitenkin aina paljon paljon paremmannäköisiä kuin kaikista kauneimmat naiset.

Suurin osa miehistä ja naisistahan on tosiaan sitä peruskauraa, joka ei sytytä missään mielessä. Tätä moni ei homopelossaan ajattele. No olen pitkän aikaa ollut välinpitämätön miesten suhteen, mutta kun näin tuon Kiran Jethwan telkussa, niin hänen vartalonsa ja ulkonäkönsä on juuri sellainen, että se kiinnostaa minua naisena. Lisäksi miehen katse kertoo miten sielu voi. Suu ja hymy ovat myös asia,joihin kiinnittää huomiota. Kuitenkin lopupeleissä se luonne ratkaisee kaiken.

No miehen kuuluu haissa makkilannalle ja laskia tuhunua jatkuvasti. Se on vasta miehekästä. Hymy, hiukset, aina ekana katsoo ihania hiuksia, hiuksia on ihana tietty silitellä. Kun silmät tuikkii ja mies hymyilee hän on todella houkutteleva. Kyllä sitä kroppaakin saattaa yleissilmäyksellä vilkaista. Lantio ja käsivarret kiinnostaa mua. Yleisolemus pitää olla miehekäs ja hyvät käytöstavat. Huumoria, hymy ja puhtaat hampaat ja muutenkin hygienia kunnossa.

Kännissä on kivaa No ei kännissä oleminen mistään hanurista ole, ei sitä viinaa huvikseen juoda. Nakuna on massaa ja lihasta näkösälä. Lihakset mukavan pyöreitä, kun ei ole liian laiha. Voimaa pitää olla paljon enemmän kun minulla. Jaa tää kysymys olikin homoille, enpä heti huomannut kun oikein etusivulla mainostetaan. Kyllä nyt lesbot hajottaa huoneistonsa, kun ne lukee, että miehiä vielä kehutaan. Se on myrkkyä rekkalesboille joku ottaa vielä turpiinsa kun aamu koittaa. Itse taas en lesbona meinaa mitenkään ymmärtää mikä miehissä muka on kiihottavaa!

Vai ovatko kaikki homot sitten neitihomoja? Homoilla on päässä vikaa kun tykkää ottaa munaa perzeeseen! Kyllä minäkin olisin lesbo jos olisin nainen, mutta näin miehenä täytyy tyytyä heteron osaan. Ei lesbo sinun tarvitsekkaan ymmärtää, mikä miehessä kiehtoo. Ei kerta homox tee Kokeile edes kerran, saatat yllättyä -;. Olen ollut mone suomipoika kotona, vaimo kanssa kun poika poissa. Minä anta vaimolle musta iso makkara, etu ja takarappu niin että joka paikka repeä.

Vaimo tyytyväine sitten, minä jatka matka ja panohomma. Miehiä tarvitaan lasten tekoon. Kun muksut on pyöräytetty ja lompakko kynitty puhtaaksi, miehen voi dumpata lähimpään katuojaan. Kun kerran kysyttiin, niin tässä oma listani miehen seksikkäistä fyysisistä ominaisuuksista: Jos heikko näkö, niin piilolinssejä vaan kehiin. Tunnistan kyllä luonnossa sen "oman tyyppini" eikä joka mies sovi tähän kuvaan.

Olen itse vuotias nainen ja ihan nätiksi ja fiksuksi kehuttu. Pitkä yli cm: Ei kasvot, takamus tai muu yksityiskohta. Miehen täytyy olla miehen näköinen eikä mikään hiiri.

Tykkään leveistä hartioista ja miesmäisen oloinen pitää olla. Naiset sen sijaan ovat kauniita ja seksikkäitä, ihanan pehmeä vartalo Mitä enemmän rahaa sen enemmän kiinnostaa. Vauivan voi tehdä kenenkanssa tahansa koska sossu maksaa viulut aina aikustumiseen saakka. Eli ainoa mistä nainen on kiinnostunut on miehen iso raha-kasa.

Suomalaisilla on geenit joilla ulkomuotoa ei voi mitata enemmän kuin sävelkorvaakaan. Siksi suomalaisten sukat ja pikkupöksyt pyörivät jalassa tulee ulkolaisia tänne mistä ilmansuunnasta hyvänsä hymyilemään. Siitä vaan päättelin kun noin rumaan sävyyn kirjoitit ulkomaalaisista miehistä, täytyy sinun selvästi muita kuin itsesi kaltaisia mollaamalla yrittää epätoivoisesti ja säälittävästi kohottaa heikkoa itsetuntoasi, eikö vaan?

Kyllä naisia kiinnostaa muukin kuin miehen iso raha-kasa, kuten hyvät käytöstavat, hyvä huumorintaju, laajakatseinen maailmankuva, empaattisuus Näin muutaman asian mainitakseni Sinulla tosin ei taida olla mitään edellä mainituista ominaisuuksista, joten turha sinuun on edes yrittää takoa jonkinlaista järjen hiventä. Muista, katkeruus ei auta ketään, koskaan. Ei mikään, ei todella! Ne miehet jotka minä olen nähnyt niin niissä ei löydy mitään joka kiihottaisi minua.

Hieltä haisevat, epäsiistit vaatteet, ei, ei, toivotonta. Ainoa mies joka kiihottaa minua on komea aviomieheni, hän tuoksuu hyvältä ja näyttää hyvältä. Ja tätä passkaa ei sitten voinut kysyä heteronaisilta vaan piti tunkea tämä perrkeleen passka tänne hintttien osastolle. Ketä kiinnostaa väsyneet ja kuluneet heteronaisten mielipiteet, kun saatavilla on testosteronilla öljyttyjä homomiesten ajatuksia? Koska minua ja tuskin ketään muutakaan miestä ei kiinnosta homojen mielipiteet?

Miksi kulta pieni sitten luet näitä, jos noin pistää vihaksi? Jos hintti esittää kysymyksen toiselle hintille, niin kai se on luontevampaa laittaa hinttipalstalle, vai mitä? Katsos kun hinttiä ei kiinnosta heteronaisten vastaukset. Jos sinua taas ei kiinnosta hinttien vastaukset, niin älä lue hinttipalstaa pikkuinen: Ämmiä ei senkään vertaa: Syy on se, että VAIN siihen perustuu koko ihmiskunta ja sivilisaatio.

Kaikkein väkivaltaisimmin sitä käytetään Suomessa. Maa, jossa ei ole minkäänlaisia luonnonvaroja, eikä ikinä ole ollut edes porukkaa niin paljon että olisi voinut varastaa elintason muualta. Ukot maksaa sexistä x enemmän kuin satunnaiset seikkailijat. Sitten se vasta kalliiksi tulee, kun lakisääteisesti heitetään pihalle omasta perheestään.

Kuten länsimaissa on pääsääntö. Miksi näiltä sivuilta ei tahdo kaivamallakaan löytää rek. Puun takaa viskotaan kiviä urakalla. Eipä tuo sinunkaan rekisteröity nimimerkkisi taida ihan oma nimi olla ja paljasta kaikille, että kuka olet.

Ei ole ihan viisasta olla aina "rehellisesti" omalla nimellä avoimena, koska joku hullu voi vetää herneen nenään vaikka mistä syystä ja ilmestyä kotiovellesi kutsumattomana vieraana, näistähän aina varoitellaan. No, senkun vetää ja ilmestyy. Tervetuloo vaan, päästään hieman intiimimpään keskusteluun.

Tuo rekisteröity nimimerkki tarkoittaa, että sivuston ylläpitäjällä on ne tiedot, jotka kotiovelleni johtaa. Heittopussinimmarit tarkoittaa piiloutumista puskaan ja sitte pakoon. Ei sekään reilulta vaikuta. Jos ottaa kaaliin, voin aivan hyvin vastata sanoistani myös omalla nimelläni ja naamallakin. Siinä on sivilisaation ja ihmiskunnan alku ja perusta. Jos äärimmäisyyteen mennään, niin kyllä rikollisia harrastavat surffailiujat löytyvät m. Jos satu esittämään kärjekkäitä tai äärimmäisiä mielipiteitä, jotka eivät esim.

Siihen minulla on myös oikeus, kuten myös puolustautua ja hyökätä sanallisesti muiden eriäviä mielipiteitä vastaan turvallisesti omasta tietokoneestani käsin. Voin sen myös suoda mielelläni toisille, koska mielestäni täällä sanaillessa ne asiat riitelevät, ei ihmiset keskenään. No jos joku yrittää leipoa minun naamaani, niin syyttäköön itteensä.

Meinaan että se onkin sen leipurin naama, joka muotoillaan uudelleen. Haluaisin olla homo mies, homo miehet on useimmiten niin komeita. Itselleni "ne" jutut on kauniinmiehekkäät persoonalliset kasvot, hoikka rakenne ja pituus. Sain mitä halusin, kaikilla herkuilla. Vielä kun ois aikuinen kypsä ihminen, se on vähän siinä ja tässä, mutta kuulemmahan me tytöt halutaan pahoja poikia? Pääasia kun ei tee mitään pahaa, sydämeltään hyvä vaikka käyttäytyy kakaramaisesti. Mitä kiihottavaa naisessa on?

Nykynainen ei ole muuta kuin tissit, hiukset, ripset ja korkkarit. Kuvassa oikealla puolella Stefanie Fernazed, entinen miss Universum. Meikattuna parhaimmillaankin vain hyvännäköinen, mutta ilman meikkiä täysi tavis ns. Ei näy tekohiuksia, ripsiä. Ei tarvita loisteliasta iltapukua ja korkkareita, jotta näyttäisi hyvältä. Jumala loi miehestä paremmannäköisen sukupuolen. Jes ,tama mies on mieleeni.

Isot pallit ja suonikas kulli! Miehessä kiehtoo kaunis käytös ja ihana hymy. Hymyn tietenkin näkee aika pian ja käytöksen myöhemmin,kun tutustuu toiseen paremmin. Loput tuleekin sitten pisteenä IIN päälle! Kaikille hyvää Uutta Vuotta! Miehessä kiinnostaa hymy,kaunis käytös ja huomaavaisuus.

Käsiin myös ekaks kiinnitän huomiota,jos siis ovat näkösällä,siisteys,puhtaus.. Kaikki muu tulee sitten pisteenä iin päälle. Kaikille Hyvää Uutta Vuotta! Mikään ei kiehdo niin paljon kuin ystävällisyys ja turvallinen olemus, saa olla mielellään pari vuotta vanhempi.

Mun salainen pahe on Mad Menin Don Draper, josta tosin on turvallisuus kaukana. En tykkää laiheliineista, eikä tarvitse olla mitenkään treenattu, kunhan on jotakuinkin sopusuhtainen.

Takapuolia en kyttää, kasvot ovat tärkeimmät. Mikään ei ole niin suuri turn-off kuin tyhmät jutut. Tällä en tarkoita hulluttelua tai alatyylisyyttä, vaan ihan sitä, että kaikki jää jonnekin pintatasolle pyörimään tai että äijä on täysi tosikko.

Housujen sisusta kiinnostaa vasta sitten, kun kaikki edellä mainittu on kohdallaan. Tästä voi saada nyt väärän kuvan, mutta on yksi sana hukassa Joka tapauksessa, onhan se etu jos pitää itsestään ulospäin huolta, tuskin naiset rasvalettejä haluaa Valloittava hymy ja samalla silmiin katsominen, saa kenet tahansa naisen polvistumaan jalkojensa juureen. Mitä kohteliaampi mies on, sen paremmin naiset kiinnittävät huomiota ja haluavat itsekin saada kyseiseltä henkilöltä sitä. Ite oon huomannut et se on tosi tärkeää et mies haluaa mua seksuaalisesti.

Miehille käy pillu kuin pillu, ellet sitten ole todella ruma. No, eipä sulla oo ainakaan rima kauheen korkeella! Tapailin joskus erittäin hyvän näköistä urheilullista miestä, mukavan luonteinen ja kohteliaskin hän oli. Miekkonen oli minusta erittäinkin kiinnostunut ja olisi halunnut seurustelu suhteen, mutta minä en tuntenut niin syvää vetovoimaa tähän kaveriin hyvästä ulkomuodosta huolimatta, ei vain ollut kotoisa olo miekkosen kanssa.

Nykyinen ukkelini on aikas pulska, mutta sillä on mitä mahtavin luonne ja huumorintaju ja ollaan niin samalla aaltopituuksilla ja ja kaikkea! Hi,hi tietysti takalinkki ja lukitustappi ovat ne parhaat paikat. No jokaista kai kiinnostaa eri asiat koska erilaiset miesmaut on melki kaikilla , mutta itse tykkään eniten huumorintajusta, seurassa tulevasta turvantunteesta ja muutenkin hyvästä seurasta.

Ei miehiä tarvita yhtään mihinkään. Lukaisin nopeasti muutaman naisen vastauksen ja tuntuu siltä että se mikä toista kiihottaa niin toista ällöttää.

Eli jokaiselle löytyy jotain. Hiukset muodikkaasti leikattu ja viimeistelty geelillä tms. Mulla on ollut kaksi huonoa pitempiaikaista miessuhdetta, joten arvostan miestä, joka pitää naista kuin kukkaa kämmenellä herrasmiesmäisellä otteella ja pukeutuu siististi sekä on sosiaalisesti älykäs ja karismaattinen. Ei siis tarvitse olla paksua lompakkoa tai sliipattua ulkomuotoa.

Makuja on monenlaisia, joitakin kiinnostaa rahakas mies. Karismaan vaikuttaa myös persoona. Mies, jolla on itseluottamusta ja tuntee itsensä sinut miehisyytensä kanssa ei korosta itseään tai latista muita ja tämä on sitä karismaa ainakin minun mielestä. Perkele gay pantu pääotsikoihin. Tuohan on täysin selvä asia homo mies on syntynyt työn kehoon ja saanut pojan sukuelimet siksi himoaa miestä eli todellisuudessa on tyttö Muheva pantava takamus, lihaksikas vartalo ja selkä, siniset silmät, tummat hiukset, Atleettisuus, pullottava etumus, intensiivinen katse, voimakas seksi peto.

Sellaiset hunk tyypit pistää sekaisin. Onko ketään täällä kikissä? On se kumma mikä se voi olla ,ei selviä immeisen elinaikana. Siis mikä piirre ihmises se on kun kiinnostaa.

Taikuus , se on taikuutta. Ainakaa mitää järkee siin ei oo. Uhhhh miezii ainasgi giihottaa pelccä ajatusci isost molost miun tiucas pebareijäs.

Ja sit toine boitsu rsiscaamas miuu suuhun. Ensin kasvot ja toiseksi hyvä kroppa miellyttää. Kerran tapasin miehen tansseissa ja meidän katseemme kohtasivat ja siini oli jotakin maagillista.

Tuo kiihoitus kesti kolme vuotta. Miehellä jotain pielessä, jos ei 50v kävuoteen asti ei mitään omaisuutta ja luottotiedot mennyluuseri! Kädet ja silmät ja koko kroppa; se, jos kantaa itsensä asialllisesti. Voisiko nämä heteronaiset mennä jonnekkin muualle?

Ketään ei kiinnosta teidän postaukset homo-alueella. Täytyy sanoa, että komeat miehekkäät kasvot, hiki siis sellainen hyvä, puhdas hiki, joka tulee tekemisestä , lihaksikaat käsivarret ja myös kiimainen roiskaus Se on vähän kuin se että yksisilmäinen ihminen on sokeiden keskuudessa kuningas. Samalla tavalla hyvä mies on itsekkäiden miesten keskuudessa kuningas. Siinnä on kuitenkin vain sellainen kertakaikkinen ristiriita, että hyvä mies ei voi olla kuin yhden naisen mies!

Se johtaa siihen, että kaikki hyvä miehet ovat avioliitossa. No ei kyllä Mielummin vähän mahaa tai pyöreyttä mistä ottaa kiinni kun luutaa. Ja itse kiihotun sellaisista v kundeista. Mutta en ole mitään päälle käyvää tyyppiä vaan osaan kyllä hillitä itseni jopa niin hyvin ettei kiihotukseni näy edes saunassa tai suihkussa päälleppäin, kaikki varmaan ymmärtää mitä tarkoitan. Ja kun tutustun komeisiin kundeihin vaikka uimahallissa niin puheen aiheenikin ovat sitä luokkaa että siitäkään ei voi päätellä mitään, ja pidän katsekontaktinkin silmissä enkä missään jalkojen välissä.

Ja jos joku hetero näkee tämän tekstin niin kysyn että kai sitä saa ihmisille sentään puhua uimahallissakin? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Koska todellakaan kaikki eivät tykkää ja sen takia sitä ei voi uimahallissa tehdä. Pitää osata kunnioitaa kanssaihmisiä!

Oon 15v,tahallaan kiihotan homoi uimahallis Tampereen Kalevassa. Kaverin kaa pyllistellää suihkus etc. Pakko myöntää, että kyllä se nuorta jannua kiihottaa jos vanhempi mies katselee ja kiihottuu ; Rakastan sitä kun perääni katsellaan esim.

Musta on kans kiva uimahalleissa etsiä katseella joku mies joka vaikuttaa kiinnostuneelta ja sit mennä viereiseen suihkuun esitteleen itteeni. On tosi ihana fiilis saada kiihottuun joku lihaksikas mies. Ja sitten vielä sanotaan että ei ne homot ketään heteroa tahallaan yritä! No tässä nyt kävi ilmi homojen aivoitus,vanha mies kyttää nuorta poikaa joka vois olla oma poika tai jo pojan poika,en ihmettele miksi homoja ei suvaita!

Itse olen homo enkä tahallani heteroa yritä iskeä ja olen kyllä yrittänyt, mutta mua vaan ei yksinkertaisesti hetero kundit kiinnosta, ällöttäviä urheilufriikkejä suurinosa. Jos yksi homo yrittää iskeä tahallaan heteroa, niin ei se tarkoita että kaikki homot niin tekisi. Ovatko kaikki Suomalaiset alkoholisteja? Niitähän täältä aika paljon löytyy, entä ovatko kaikki heterokundit lasten ja vaimojen hakkaajia?

Perheväkivalta on yksi yleisimpiä syitä lasten huostaanottoihin ja vanhempien avioeroamiseen. Itse kyllä pidän jos joku nuori tai vanha ihailee ulkonäköäni, mutta kyllä sellainen kunnon mulkku pystyssä kyylääminen on sairasta.

Tässä yksi syy miksi maauimala kielsi shortsien käytön. Mikä yhteys tällä on uimasortseihin? Ei muuta kun parrua perseeseen! Kyllä saippuoijat ja suihkuttelijat huomaa yleisistä uimahalleista aika hyvin. Kiva jäädä parikybäsenä poitsuna itekkin siihen suihkuttelee muiden jäbien ja miksei herrasmiestenkin kanssa. Mä 16 ja kyttäilen kaikkii w miehii porin uimahallis haluisin välil et ne kattos myös mua huomen uimaa jeah.

Kyllä se häiritsee kun oon varattu ja kaikki huomio tavataan ottaa seksuaalisessa mielessä. Qruiserilainen kun on saunassa niin en mä sinne kyllä halua mennä, saa vielä jotain aivan vääriä kuvitelmia. Kokemuksesta tiiän että pelkkä 'moro' tai 'hei' väärässä paikassa sanottuna, esim. Harmi ettei uskalla olla kohtelias ollenkaan, kun heti luullaan että flirttaan. Rakastan ku joku oikeen imasee mun kullia ;.

Muistan erään kaverini silloin 12v tykkäsi esitellä kaluaan ja sitä harrasti sitä yhden 10v kaverin kanssa. Ja kertoi että oli ollut erittäin kiihottavaa kun kaveri katsoi kalu kovana kun hän runkkari ja olisi halunut että kaveri olisi ottanut suuhun tai runkannut.

Sitten kun oltiin uimahallin saunassa siellä oli pari homoa,kaverilla ponnahti kalu seisomaan no,sillä olisi ollut silloin tilaisuus antaa kalu imettäväksi ja harmitteli jälestä ettei ollut antanut.

Kaveri ihan hetero mutta oli silloin niin kiimassa aina et halusi antaa kaikille suuhun ja sainkin sitten myöhemmin tehtyä sen ja imi myös itse. Kyllä minä ainakin nautin jos minua katsotaan, enkä koe sitä yleensä mitenkään häiritseväksi. Koska yleensä asia on kyllä niin, että ei ihminen katsele sellaista ihmistä, joka ei sitä jollain tavalla kiinnosta.

Joten jos joku mies katselee minua, nautin siitä, koska vaikka kyseessä olisi kuinka heteromieskin, tiedän että jollain tasolla hän kuitenkin miettii "mitä jos" ja ihailee: Jos mies ei halua katsoa jotakin, hän ei katso sitä ollenkaan. Ite ainakin tykkään jos huomaan et joku kattelee muo uimahallin suihkussa.

Itekki kattelen muita yritän katella sillai huomaa mattomasti Eli ei se oo mitää pervoo. Kerran huomasin ku muo vähä nuorempi poika katteli mua ku olin suihkus ja pesin munaani. Ja samalla hiplas omaansa se oli kiihottavaa. Olis pitäny tehä joku alote tai muuta jos olis saanu imee nuorta poikaa vähä on jääny harmittää.

Olin sillo 24 vuotias se poika oli jonku vuotias;. Tietysti se silloin 12veenä tuntui kivalta kun pojat ja miehet katseli meikän piliä monesti alko mulla seisoo ja kerran sit sainki joltain v pojalta käsittelyn ja myöhemmin useammalta pojalta ja mieheltä nykyisin tuntuu yhtä kivalta kun nuori poika tuijottaa ja samalla muistella omia kokemuksia uimahalleista kyl halleis kaikki katselee niin pojat miehet olivat sitte homoja heteroita tai bissejä.

Ihanaa ku pedofiilit tulee tänne kertoon sairait juttui! Mua ainaski kiihottaa saaha kigulii pebaan wanhalt ukolt! Kokeilepa Qruiserissa tirkistelijöiden kunkkuja ittesimoa tai Silver Wolfia Kummastakin päästä löysiä bottomeja, mutta jotkut tykkää siitäkin ;D. Bear miten tähän kuuluu ittesimo ja Silver Wolf? Ihan kivaa näytellä paikkoja.

Olis kivaa päästä vanhemman mahakkaan miehen sänkyyn suutelemaan ja Oon 32v hoikka kaunis mies, hoikka ja kiimainen!!! Joo haluun saat isoa ja hyvää hoito. Olen kohta 13ee ja cm, 40kg siis en kovin iso, kikkeli on karvaton ja velttona 10cm.

..

HOMOSEKSUAALISEEN NAISTEN LYHYITÄ HIUSMALLEJA SEINÄJOKI SEKSI

elokuu Olen keski-ikäinen mies ja katselen usein nuorempia miehiä kun käyn Gay; Nuoret miehet ja pojat, kiihottaako kun vanhempi mies .. ihminen katsele sellaista ihmistä, joka ei sitä jollain tavalla kiinnosta. . Ei minua haittaa yhtään vaikka katselevat, Olen ajanut karvat ja sitäkös pojat ja miehet tuijottavat. heinäkuu Emäntää gay massage helsinki miehen kulli nussin karvaista pillua. gay ilmainen kymppikioski kuopio tarjoustalo suomenoja alapään karvat puh fetissi mummolle kyrpää suomalainen aikuisviihde onko mies kiinnostunut. Tantra-hieronta Loimaa / By estonian escort girls vapaat miehet maisto e- konakti suurta kullia tanssipaikat ajellut pillut thaihieronta joensuu iso pillu kuva turku treffit ilmais posliini vai karvat tissi pano haagan kosmetologikoulu suomi24 treffit 50 mistä löytää mies joensuu seksiseuraa rovaniemi onko mies kiinnostunut.

Free hentai video gay ilmainen sexi

Videos joven peliculas porno de travestis españoles porn hentai x de maduras cachondas películas porno lesbico chicas peludas porno ver porno españoles porno pene enorme porno maduro lamiendo coños peludos videos porno asiaticas porno gratis videos pornos de negros desnudos sasha grey roxy raye porno corrida vaginal videos porno xxx orgia gordas sexo duro porno con porno videos porno free videos porno porno gratis chicas porno 3d putas pajas femeninas doble penetracion descargar vídeos pornos en castellano películas porno gratuitos maduras porno videos porno playa chicas buenas masturbandose vieja follando mama porno largos gratis asiaticas cachondas tias con silvie delux maduras sex porn videos gratis en castellano xxx tias buenas videos porno para mujeres maduras desnudas videos porbo gratis chicas follando pelis porno gratis video pirno gratis sexotube chicas para descargar videos de orgias amater nacho vidal en español videos porno videos de maduras gratis porno descargar porno videos gratis mulata follando xxx videos x maduras chupando pollas grandes follando videos porno maduras espanolas follando sexo maduras actrices porno amateur porno en castellano maduras follando sexo maduras xxxx peludos tetas grandes naturales videos porno amaters maduras videos de travestis follando porno gratis videos porno gratis video porno chicas porno en la calle latinas videos lesbianas calientes follando muy grandes follando porno duro corrida vaginal penes de maduras porno milfs xxx maduras zorrras madura con maduras negras desnudas vaginas peludas videos amateurs follando actrices porno negra intercambios orgias lesbicas xxx porno pornstar famosas follando madre spanish porn hentai hd videos eroticos gratuitos mujeres porno secretarias follando chicas con maduras sex duro xxx gratis ver videos porno porno gratis actrices españolas gratis cumlouder xxx pelirrojas porno madura sexo en grupo nuria sexo videos folladas videos anal gratis maduras porn xx porno fuerte madres xxx castin porno web cam amateur porno epañol los mejores videos pornno casting porno gratis vintage videos porno gordos follando maduras gratis lesbicos porno gratis rubias xx maduras videos de viejas video porno gratis despedidas de viejos xxx chicos desnudos madres rubias 19 videos hombres tu porno mujer follando parejas españolas video gratis folla porno asiático videos porno en publico porno viejas follando porno espñaol madres mamada videos sexo maduras porni gratis abuela maduras pelicula porno latinas videos de viejos free videos de tetonas porno maduras rusas porno xx hotporn porno hermafroditas negras videos bukkake peliculas porno intercambios dibujos porno trios x art porn vids sexo gratis nikita bellucci xxx 69 xxx ver porno secretarias milf porn tube cumloader en castellano team skeet porno chica desnudandose nekane porno gratis rubias x masajes eroticos putas videos de lesbianas petardas tube mature manga hentay cumloder videos porno gratis tetonas folladas chicas pornos video porno gratuito porno grati tetas naturales mom and son xxx hd bajar porno gratis en español videos videoa xxx webcam xxx pelis x supertetas viejos videos porno lesvianas transexual tube xxx mama porno xxx japonesas videos ver video porno gordas follando rumanas xxx brutal tetas muy gordas desnudas en playas nudistas porno de porno pene videos pornos gratis sexo culonas gratis maduras foyando haciendo sexo duro chupadas de gorditas cumlouder video tetas vasca follando en español sonia baby porno web cam sexo porno madurita hombres masturbandose porno animado vieos porno gratis duro chupadas de lesbianas maduras gratis maduras embarazada follando sexo en castellano gratis porno porno gais follando xxx espanol gratis porno maduras.

con abuelas video amateur videos porno de putas peliculas xxx maduras enfermeras sexo trio follando mama porno mayores follando casting pelis porno gratis peliculas porno español videos porno lesbico hombres desnudos super pollas porno xx porno videos porno sado porno se folla video tetas videos porno de despedidas de nacho vidal coño videos pornos porno hd primera vez porno español travestis follando jovenes trios gratis porno.

con sexo grati video sexo porno en tanga mejores vídeos porno españoles abuelas folladas videos travestis follando morenas maduras vaginas peludas chinos follando culonas videos anal video porno tetas muy viejas chupando pollas grandes videos de lesbianas porno español gratis videos xx tetonas folladas lesbianas putas gratis videos gratis redporn chicas desnudas vídeos porno xl tube hd porn chat mujeres maduras viejas folladoras maduras cumlauder españa petardass videos porno brianna banks vidios putas alexis texas porn videos eroticos videos lesbianas videos maduras follando videos transexuales gordos cumlauder en español xxx masaje erotico latinas tetonas naturales chicas videos porno por torbe porno gratis castellano despedida soltera videos porno de abuelas videos bdsm porno gratis pornoxx tias con maduras tube madelyn monroe porno gratuitos ver videos de trios hd porn videos porno gratis amateur xxx xxx peliculas porno geys chicas porno pollas enormes follando de putas espanolas follando italiana follando sexo lesbico maduras porns porno porno de orgias porno madurita videos cumlouder porno gratis mamadas jovenes sexo con tetonas peludas maricones follando vídeos porno español travestis porno sexo duro gratis pollas mamadas porno sexo transexuales chicas porno.

cumlouder viejos free lesbianas corriendose coños videos de viejas jenna haze pornografia para descargar vídeos porno americano porno gratis los mejores tetas maduras negras desnudas follando coños chicas comiendose el culo sexo amater manga porno películas xxx videos de masajes xxx rubias tetudas maduras gratis videosdeputas travesti ponferrada vídeos travestis peliculas xxx gratis despedidas de maduras porno casting porno para descargar vídeos pornos gratis videos xxx nuria sexo xxx caperucita roja porno gratis xxx trios de coños eyaculando porno de casa xxx publico videos porno anal chupando pollas grandes actrices x grati jinx maze ver vídeos de maduras sexo en español es.

con chicas putas porno chochos maduras videos xxx se folla descargar videos pornos gratis en castellano team skeet sexo lesbico gratis peliculas porno xxx español videos x gratis videos pornos gratis mujeres corriendose a tope porno travesti gratis de transexuales sexo con negros porno lesbianas maduras peludas vodeos xxx videos porno de maduras orgias gratis sexo pornstar famosas follando asiaticas x chicas fallando mujeres maduras mujeres hentaixxx videos porno masajes sexo gratis amateur culonas y desnudas follando culos de mujeres haciendo pajas españolas follando por el coño brutal tetas de maduras videos sexo viejas x masajes xxx rubias porn videos porno español videos xxx putas pono follar madres madre e hijas follando buscar porno casting porn hd free videos gratis gangbang videos viejas porno videos de hombres tu porn videos lesbianas videos pornos gratis polla folladoras porno casting porno interacial vídeos de solteras x laura lion ver porno sado porno folladas caseras pollas follando mama bailey jay videos hentai gonzo porno española follando coños maduritas xx maduras porno travesti xxx follar por el mejor video porno amater madura pornogratis madura lenceria porno de coño peludo porn videos de follar con las tetas muy xorras culos follando hd chicas amateur culos de videos pornos de parejas amateur dibujos porno peliculas porno de putas xxx negras tetonas peludas ancianas gordas follando chicos xxxporn peliculas porno abuelas ver vídeos gratis de porno chochas peludas ancianas gordas corriendose video porno videos muy grandes videos de cumlouder videos porno x gratuitos videos de lesvianas xxx amateur tube vídeos porno gratis corridasenlaboca tetas grande porno abuelas follando poeno español madre y gordas follando parejas porno de porno putas pono follar hoy nuria tetona grandes porno de xxx sexo lesvico embarazada follando con bdsm follar por no gratis travestis follando pov hd videos pollones seso duro chupadas de sexo con doble penetracion vaginal videos gratis cumlouder pollas grandes follando trio amateur video porno de lesbianas xvideos hd ver porno toro pprno videos porno maduritas petardas tube madelyn monroe videos porno bisexual porno modelos follando videos de eyaculaciones femeninas anal videos porno cocina videos xxx mujeres maduras con embarazadas amateur xxx trios amateurs peliculas porno erotico porno secretarias porno preñadas porno sexy porno pollas xxx videos sexo jovenes putas follando follando videos porno maduritas videos pornos españoles películas porno mujeres negras desnudas super porno gratis videos porno enfermeras sexo anal maduritas.