Categories Vapaa homoseksuaali

Karvanen homoseksuaaliseen kalu hyvännäköinen mies

En osaa toivoa näille ihmisille mitään muuta kuin kivuliaita vatsavaivoja loppuelämäksi tai kehon ruhjoutumista. Inhoan kehopositiivisuuden käsitettä, koska siihen tiivistyy kaikki nykypäivälle ominainen tekopyhä hömpötys, joka ei auta ketään. Se vain haittaa meitä hyväksymästä todellisuutta ja toimimasta järkevästi. Parhaiten tämä karrikoituu juuri transsukupuolisissa, jotka eivät edes pyri näyttämään muulta kuin karvaisilta miehiltä ja silti odottavat, että maailma alkaa kokea heidät kuten cisnaiset, tai toisin päin.

Tai sairaalloisen ylipainoisina ihmisinä, jotka uskovat, että lihavuus on sosiaalinen konstruktio. On tottakai ok olla sellainen jos haluaa, mutta elämä voisi olla helpompaa itselle ja lähiympäristölle, jos ymmärtäisi siitä seuraavat sosiaaliset realiteetit.

En koe, että useimmilla kehopositiivisuudesta puhuvilla ihmisillä on mitään arvokasta sanottavaa aiheesta. Tai ehkä heillä voi olla arvokasta sanottavaa vuotiaalle tytölle, joka sai kaljun läntin päähänsä hiusvärikokeilunsa seurauksena ja jonka elämän suurin tragedia tämä on. Minun ja monien muidenkin näkökulmasta tällainen on hyvin pieni murhe, johon vaihtaisin omat ongelmani minä päivänä tahansa.

Minä kuuntelen kehopositiivisuudesta puhuvia silloin, kun he ovat menettäneet elämänlaadun kannalta jotain todella olennaista, kuten kävelykyvyn. Silloin näen, että heillä on kompetenssia puhua jostain sellaisesta asiasta kuin positiivisen kehosuhteen luomisesta, vaikka oma keho on aivan oikeasti peruuttamattomasti rikki ja vie elämästä pois jonkin siihen olennaisesti kuuluvan osa-alueen.

Jos sinulla ei ole sellaisesta kokemusta, älä vaadi muita hyväksymään tai rakastamaan kehojaan. Et tiedä mistä puhut. Minä voin ratkaista ongelmasi ilman sukupuolenkorjausta. Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio ja sinun tulee ymmärtää, että olet transsukupuolisena vain tämän konstruktion uhri. Kun vapautamme sukupuolirooleja, koko transsukupuolisuus poistuu.

Sukupuoli ei ole sosiaalinen konstruktio, yhteiskunta on sukupuolinen konstruktio. Mikään muu kuin sukupuolenkorjausprosessi ei voi ratkaista transsukupuolisten ongelmia. Ihminen ei voi olla muille mies tai nainen sanan varsinaisessa merkityksessä mitenkään muuten kuin olemalla mies tai nainen. Sosiaalista todellisuutta ja sosiaalista sukupuolta ei voi irrottaa fysiologisesta.

Kyllä tyttökin voi harrastaa vaikkapa jalkapalloa! Kaikki muu paitsi jalkapallo. Olen ollut molempien harrastusryhmissä ja niillä ei ole paljon mitään tekemistä keskenään. Todellisuus, jossa ihmislajin kaksi erilaista sukupuolta puhuu samanlaisia asioita keskenään ja on samanlaisia on olemassa vain sinunkaltaistesi idealistien päässä, jotka eivät näe edes oman käytöksensä ja aatteensa sukupuolittuneisuutta.

Naisyhteisö ei todellakaan ole arvoineen, intresseineen ja juttuineen sama asia kuin miesyhteisö, eikä joku yksittäinen poikkeus seassa lohduta pätkääkään. Mutta voihan tyttökin liikkua poikien kanssa, jos haluaa. Voi mennä vaikka poikien saunailtaan. Sitten se ei vain enää ole poikien saunailta. Pojat eivät suhtaudu sinuun kuin poikaan, eivätkä puhu sinulle samanlaisia asioita kuin jos he olisivat keskenään eikä naisia olisi paikalla.

Monet heistä eivät edes halua olla saunassa naisen kanssa, jonka keho aiheuttaa erilaisia ajatuksia kuin karvaisen ukon. Monet naiset taas vihaavat sinua, koska rikot sovinnaisuuden rajat hilluessasi heidän ukkojensa kanssa alasti. Pelkkä kehosi tekee sinusta heille aivan eri asian kuin karvaisesta ukosta, joka on heidän miestensä kanssa saunassa. On täysin eri asia olla nainen miesyhteisössä kuin yksi miehistä.

Vaikka hän olisi kuinka miehekäs, sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että hän olisi mies. Sitä paitsi nainen voi olla miehekäs korkeintaan jollain henkisellä tasolla. Ainoa mitä nainen voi olla ilman miehisiä testotasoja on androgyyni kompromissi, jonka takia häntä ei koeta yhtä miehekkäänä kuin miehiä. Kyllä naistakin voi puhutella miehekkäänä tai komeana! Jos pakottaa aseella uhaten.

Ei kukaan naisia sellaisiksi sano. Se on tapa, jonka voimme muuttaa. Pohjanmaallakin sanotaan naisia komeiksi! Pohjanmaalla sanotaan naisia komeiksi, koska sana tarkoittaa siellä aivan muuta kuin muualla. Näitä sanoja aletaan käyttää naisista ainoastaan jos miehekkyys ja komeus alkavat tarkoittaa jotain muuta kuin nykyään. Naisia ei sanota sellaisiksi, koska he eivät biologisista syistä täytä komean ja miehekkään kriteereitä juuri kenestäkään. Naisia ja miehiä kohdellaan aivan eri tavalla yhteiskunnassa.

Niin tehdään, eikä se muutu niin kauan kuin lajillamme on kaksi erilaista sukupuolta. Ihmisillä on biologisia taipumuksia, joiden takia arvostamme ja haluamme naisissa ja miehissä lisääntymiskykyyn sidoksissa olevia piirteitä, jotka ovat eri sukupuolilla erilaisia. Valtaosa miehistä ja naisista on myös psyykkisesti hyvin erilaisia ja käsityksemme sukupuolista muodostuvat sen perusteella. Sellaista todellisuutta, jossa voisimme alkaa pitää naisia yhtä potentiaalisina raiskaajina kuin miehiä, pelätä heitä yhtä paljon, tai arvostaa heissä maskuliinisia piirteitä kuten miehissä ei ole olemassa.

Sillä on aivan helvetisti väliä kiihottuuko joku tisseistäsi ja kurveistasi ja pitää naisenaan vai lihaksistasi ja parrastasi ja pitää miehenään. On aivan eri asia olla suhteessa mies kuin toinen nainen. Ainoa tapa, jolla voi saada naisen, joka viehättyy sinussa miehuudestasi on olla mies, myös fysiologisesti.

Jos haluaa tunkea peniksensä jonkun vaginaan, ainoa tapa tehdä se on omistaa penis. Minun seksuaaliset haluni eivät ole toteutettavissa naiskehossa eikä tämä asia muutu. Sukupuolenkorjaus on haitallista, koska se peittää sukupuolen moninaisuutta! Jos meillä olisi enemmän miehekkäitä naisia ja naisellisia miehiä, heidän asemansa olisi vahvempi!

Transsukupuoliset eivät ole miehekkäitä cisnaisia ja naisellisia cismiehiä vaan transsukupuolisia. Meillä olisi ainoastaan lisää mykkiä ja itsetuhoisia nurkissa kävelijöitä.

Sama kuin sanoisi, että lonkkaleikkaukset ovat haitallisia, koska ilman niitä meillä olisi enemmän liikuntarajoitteisia klenkkaamassa kaduilla. Erilaisuus ei ole rikkautta, jos se tuottaa kärsimystä. Meidän pitää alkaa ajatella, että miehiä voi olla erilaisia eikä muuttaa kehoja! Kun alamme kutsua miehiksi laajempaa ihmisryhmää, siinä ei käy niin, että sanan mies käsittämät ominaisuudet siirtyvät koskemaan automaattisesti kaikkia laajennetun ryhmän ihmisiä.

Siinä vaiheessa sana miehuus vain muuttaa merkitystään kattotermiksi joka ei kerro mitään. Meille syntyy ryhmä pimpillisiä ja tissillisiä naisten näköisiä miehiä, joita voidaan puhutella miehinä, mutta joita ei aleta muilla tasoilla kokea eikä kohdella miehinä. Vaikka tekisimme millaisia sananmuunnoksia, sosiaalinen todellisuus, jota määrittävät myös biologiset seikat ei muuttuisi niiden mukana eivätkä transsukupuolisten ongelmat katoaisi. Minäkin voin elää kärsimättä naisena, kun sukupuoliroolit ovat vapaat, joten niin voit sinäkin!

Sinä voit elää kärsimättä naisena, kun sukupuoliroolit ovat tarpeeksi vapaat, transsukupuolinen mies ei voi. Kyse ei ole vain sukupuoliroolista. Kyse on koko sosiaalisesta sukupuolesta. Ne ovat kaksi aivan eri syvyystason asiaa. Väität tällaisia asioita, koska olet kyvytön edes ymmärtämään mitä on transsukupuolisuus tai mikä on sosiaalinen sukupuoli. Koko viljelemänne käsitys siitä, että sukupuoliroolit olisivat vapaammat silloin, kun pimpin kanssa syntynyt voi olla korkeintaan miehekäs nainen verrattuna siihen, että hän voisi korjata sukupuolensa ja olla mies on aivan kummallinen aivopieru.

Se on juuri päinvastoin. Me olemme luoneet sukupuolikäsitykset, joten voimme muuttaa sen mitä sukupuolet ovat sosiaalisesti tai onko niitä ollenkaan! Emme ole luoneet sukupuolikäsityksiä tyhjästä emmekä voi muuttaa maailma mielivaltaisesti millaiseksi vain. Biologinen todellisuus määrittää sen, että nainen ja mies ovat olemassa ja ovat ihmisille kaksi eri asiaa, riippumatta siitä kiellämmekö heitä puhumasta havainnoimastamme todellisuudesta vai emme.

Mutta on olemassa kulttuureita, joissa asiat ovat toisin! Ei ole mitään todellisuutta, jossa nainen on yhtä kuin mies. Ei ole todellisuutta, jossa ei ole miehen ja naisen erilaista seksuaalisuutta, väkivaltaisuutta tai miehekkyyttä ja naisellisuutta. Ei ole todellisuutta, jossa ei ole naisen ja miehen pituuseroa. Vaikka miten yrittäisit kasvattaa lapsesi, he oppisivat mitä eroa ihmislajin sukupuolilla on, ellet lukitsisi heitä kellariin.

Todellinen ongelma ovat liian ahtaat sukupuoliroolit! Sinä et vain tajua sitä! Sinä onnistuit ratkaisemaan pyöreät 0 transsukupuolisten ongelmaa. Ja sinä muuten kohtelet minua koko ajan täysin eri tavalla kuin cissukupuolisia miehiä joita et yritä saada haluta elämään miehekkäinä lesbonaisina. Et pysty itsekään elämään kuten saarnaat, etkä ole kykenevä ymmärtämään edes sitä. Sinussa tai sinun näkemyksissäsi ei ole mitään vakavasti otettavaa.

Olet vain yksi Don Quijote taistelussaan tuulimyllyjä vastaan. On olemassa sanonta tyypillisestä homofobista. Hän on henkilö, jolla on ongelmia oman seksuaalisuutensa kanssa. Ongelma ei välttämättä ole se, että hän on itse homo vaan jokin muu seksuaalisuuteen liittyvä kompleksi.

Tämä henkilökohtainen patoutuma saa hänet kokemaan homoseksuaalisuuden itselleen normaalia ihmistä paljon uhkaavampana asiana ja käyttäytymään lähes pakkomielteisesti aiheen suhteen. Lähes kaikki ovat kuulleet tämän sanonnan ja ymmärtävät nykyään, että tällainen homoja vainoava henkilö ei ole ihan tasapainoinen vaan siellä taustalla kummittelevat hänen omat henkiset ongelmansa.

Eihän kukaan muu jaksa olla homoista niin sairaalloisen kiinnostunut. Meillä transihmisilläkin on vastaavat "ystävämme" joilla on pakkomielle meitä kohtaan. Puhuessani transfobeista puhun nimenomaan näistä lähes pakkomielteisistä henkilöistä, en mistä tahansa tietämättömistä ihmisistä. Kun puhutaan tyypillisestä transfobista, harvempi tietää, että heihin pätee oikeastaan täysin sama asia kuin homofobeihin.

Tyypillinen transfobi on henkilö, jolle oma naiseus tai miehuus on tuskaa. He ovat varsin usein sukupuolineutraaliuteen hurahtaneita ihmisiä. He ovat sitä siksi, että heidän sukupuolensa ei edusta heille mitään positiivista. He saattavat sietää omaa miehuuttaan tai naiseuttaan ainoastaan, jos sen merkitys mitätöidään yhteiskunnassa täysin.

Siksi he tekevät kaikkensa, että yhteiskunta neutralisoitaisiin mahdollisimman pitkälle. He eivät pidä ihmisistä, jotka haluavat olla Miehiä tai Naisia ja nauttivat omasta sukupuolestaan ja perinteisistä sukupuolinormeista. He eivät kuitenkaan uskalla hyökätä heidän kimppuunsa jos he ovat cissukupuolisia. Henkilö, joka haluaa hävittää yhteiskunnasta kaiken mistä useimmat miehet ja naiset nauttivat kun ei ole kovin miellyttävä ihminen useimpien mielestä.

Transsukupuoliset miehet ja naiset, jotka nauttivat sukupuolestaan sen sijaan ovat näille henkilöille oiva kohde, koska he ovat yhteiskunnallisesti heikommassa asemassa. Heidän tarvettaan olla oman henkisen sukupuolensa edustajia, miehiä tai naisia ei puolusteta samalla tavalla kuin cissukupuolisten, vaikka kyse on pohjimmiltaan samasta asiasta. Henkilö, joka ei koskaan haluaisi luopua oman sukupuolensa tunnuspiirteistä tai sukuelimistä ja voisi todella huonosti jos niin kävisi saattaa kysyä transsukupuoliselta, että miksi ei vain voi elää siinä vääränlaisessa kehossa.

Nämä transfobit kokevat transsukupuolisten miesten ja naisten olemassaolon itselleen uhkana, koska he ajattelevat, että transsukupuoliset ovat pettureita, jotka eivät osallistuneet sukupuoliroolien tuhoamiseen heidän kanssaan vaan hyppäsivät toiselle puolelle heidän mielikuvissaan pelkästään ahdistavien sukupuolinormien vuoksi. Tämän heidän aivosolmunsa mahdollistaa se, että he uskovat sosiaalisen sukupuolen olevan tuhottavissa oleva konstruktio eikä biologian päälle rakentunut ja siihen hyvin pitkälti sidoksissa oleva todellisuus.

Osa transfobeista kokee olevansa miehiä tai naisia. Osalla heistä taas ei ole itsellään sukupuoli-identiteettiä eikä juuri minkäänlaista kiintymystä kehoonsa. Jos olisin saanut euron joka kerta, kun olen kuullut näiden ihmisten toteavan, että heille on aivan sama mitä sukupuolta he edustavat, alkaisin olla rikas.

Osa heistä lähinnä vain sietää kehoaan. Siksi heille on mahdotonta ymmärtää, että valtaosta miehistä ja naisista, niin transsukupuolisista kuin cissukupuolisistakin omistaa sukupuoli-identiteetin, johon kuuluu myös kiinteä kokemus kuulumisesta tietynsukupuoliseen kehoon seksuaalisena ja sukupuolisena olentona.

Heille heidän kehonsa on jotain aivan muuta kuin ihansama. Siksi transfobien on usein vaikeaa ymmärtää mitä on transsukupuolisuus. Tai että suurinta osaa ihmisistä ei ole aivopesty olemaan tavallisia miehiä ja naisia vaan he oikeasti nauttivat olostaan sellaisina. Heidät erottaa muista muunsukupuolisista tai sukupuolettomiksi itsensä kokevista henkilöistä se, että muunsukupuolisiksi identifioituvat ainakin yleensä tiedostavat, että he ovat poikkeavia.

Nämä henkilöt sen sijaan eivät hahmota omaa poikkeuksellisuuttaan eivätkä pysty käsittelemään omaa sukupuoliahdistustaan kehittävällä tavalla ajamalla omanlaistensa ihmisten asioita. Sen sijaan he yrittävät ahtaa kaikki ihmiset kaltaiseensa henkisesti sukupuolettomaan muottiin oman ahdistuksensa takia. Ei ole myöskään ennenkuulumatonta, että transfobi on itse jonkinlainen transsukupuolinen.

Olen todistanut useamman kerran elämässäni huvittunut hymy naamallani sitä, miten huonosti käyttäytynyt, transsukupuolisista lähes pakkomielteisen kiinnostunut henkilö on tullut koputtamaan yhteisön ovea vuosia myöhemmin ja tunnustanut nolona purkaneensa itsensä kieltämisestä johtuvan pahan olonsa transsukupuolisiin. Transfobeille on tyypillistä, että he kokevat omien ongelmiensa vuoksi joko transmiehet tai -naiset kuin härkä punaisen vaatteen.

Toista sukupuolta edustavien transsukupuolisten olemassaolo taas on heille aivan sama, joskus jopa hyvä asia. He vastustavat toisiakin ainoastaan siksi, että eivät vaikuttaisi muiden silmissä kaksinaismoralistisilta, eivätkä muut näkisi heidän todellisia motiivejaan.

Viimeinen asia, jota transfobi haluaa on se, että muut näkevät hänen henkilökohtaiset traumansa ja ymmärtävät käytöksen kumpuavan niistä.

Transsukupuolisia miehiä vastustavat ovat usein katkeria naisia. Joko "miesten etuoikeuksista" puhuvia tai sitten maskuliinisemman sorttisia. He ovat kateellisia siitä, että transmiehiä pidetään miehinä kenenkään toimesta. Nämä naiset ovat yleensä halunneet olla koko elämänsä "hyviä jätkiä" tulematta koskaan kohdelluiksi yksinä miehistä. Yleisin tapa, jolla he purkavat katkeruuttaan on arvostella transsukupuolisten miesten maskuliinisuutta, että kokisivat itse olevansa edes vähän äijempiä.

Transnaisia vastustavat taas ovat tyypillisesti henkilöitä, jotka kokevat heidät jollain tavalla uhkana naiseudelleen. He ovat varsin usein jonkinlaisia feministejä. Vaikka feministit katsovat olevansa vahvoja naisia, useat heistä ovat itsetunnoltaan juuri sen vastakohtia. He näkevät transnaiset miehinä, jotka tuppautuvat naisyhteisöön ajamaan miehisiä arvoja ja viemään cisnaisilta esimerkiksi tilaa työelämässä. He eivät näe, että ongelmat, joita transnaiset kohtaavat yhteiskunnassa ovat osin hyvin samanlaisia kuin cisnaisillakin ja että useimmat transnaiset ovat kokemustensa vuoksi naisten puolella.

Kolmas transfobin arkkityyppi ovat seksuaalista ahdistusta kokevat henkilöt. Transnaisia henkisesti ja valitettavan usein fyysisestikin pahoinpitelevät heterot cismiehet, jotka kokevat oman seksuaalisuutensa uhatuksi heidän olemassaolonsa takia.

He eivät pysty ymmärtämään, että viehättyminen transnaisen feminiinisistä piirteistä ei ole homoseksuaalista sen enempää kuin muidenkaan naisten feminiinisistä piirteistä viehättyminen.

Seksuaalinen suuntautuminen ei määrity kromosomien kautta. Cissukupuolisissa heteronaisissa on selkeästi vähemmän tätä porukkaa, mutta heistäkin löytyy oma joukkonsa, joka lesbottelee hämmennyksissään transsukupuolisten miesten kanssa seurustelevia heteronaisia.

Myös jotkut homot, joiden seksuaalisuutta on kyseenalaistettu ja joilla on sen suhteen heikko itsetunto kuuluvat tähän kategoriaan. He kokevat uhkana sen, että jotkut cissukupuoliset homomiehet seurustelevat transsukupuolisten homomiesten kanssa. Niinpä he käyttäytyvät heitä kohtaan kuin päänsärystä kärsivä drag queen ja kutsuvat heitä heteroiksi. He eivät pysty ymmärtämään, että nämä homomiehet viehättyvät transsukupuolisissa miehissä samoista maskuliinisista testosteronin tuomista piirteistä kuin cissukupuolisissa miehissäkin.

On olemassa myös muita tyyppejä edustavia transfobeja. Näitä ovat esimerkiksi jotkut uskovaiset ja muut vakaumukselliset tahot, jotka tutisevat, kun heidän kristillinen maailmankuvansa sukupuoli- ja seksuaalisuuskäsityksineen murenee jatkuvasti, kun seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä saadaan uutta tietoa. He yrittävät vedota siihen, että heidän maailmankuvansa on tieteellinen, vaikka heidän käsityksensä ihmislajin seksuaalisuudesta tai sukupuolesta ei ole enää aikoihin ollut sitä.

Lisäksi on esimerkiksi lesboja, jotka jostain käsittämättömästä syystä pelkäävät, että heidän pitää leikata itselleen penis tai haluta olla miehiä, koska transsukupuolisia miehiä on olemassa. Transsukupuoliset miehet tiedostavat eronsa heihin ongelmitta, heillä sen sijaan on suuria vaikeuksia ymmärtää mitä on transsukupuolisuus.

On myös heteromiehiä ja -naisia, jotka pelkäävät omien kehojensa puolesta vain siksi, että transsukupuolinen teki omalleen jotain. Listaa voisi jatkaa vielä paljon, ihmisten ajattelukiemurat ovat uskomattomia. Olen nähnyt usein erityisesti nuorten transsukupuolisten provosoituvan näiden ihmisten vihamielisistä kommenteista.

Joskus nuorena tein niin itsekin, mutta elämä on opettanut minulle, mistä asiassa on todellisuudessa kyse. Tiedän, että syy vihamieliseen öyhötykseen löytyy kyseisen ihmisreppanan ahdistuneesta sisimmästä. Näen heidän lävitseen niin hyvin, että useimmista tapauksista pystyy kertomaan aika tarkkaan jopa sen, mikä juuri heitä transsukupuolisten olemassaolossa ahdistaa. Kuten tekstini esimerkeistä huomaa, usein se, mitä sieltä löytää saa korkeintaan hymyilemään.

Kaikkia näitä ihmisryhmiä yhdistää yksi asia. Se on henkinen ahdistus ja jonkinlainen heidän mieleensä pesiytynyt uhkakuva transsukupuolisten olemassaolon takia. Joillekin heistä pystyy puhumaan järkeä, jolloin heidän uhkakuvansa ja vihansa kuivuu kasaan. Joidenkin kanssa tämä ei auta mitään. Ylivoimaisesti paras tapa ärsyttää pakkomielteistä transfobia onkin antaa hänen höyrytä ja jatkaa tyytyväisenä omaa elämäänsä.

Mikään ei raivostuta heitä enempää kuin se, että transsukupuolisella menee hyvin ja häntä rakastetaan. Nämä ihmiset pyrkivät ainoastaan siihen, että transsukupuolisilla olisi yhtä kurjaa kuin heilläkin ja että kaikki vihaisivat heitä. Heidän epäonnekseen suurin osa aivan kaikkien mainittujen viiteryhmien ihmisistä on henkisesti tasapainoisia eikä koe mitään tarvetta vaahdota transsukupuolisten olemassaolosta niin kuin maailma olisi tuhoutumassa.

Kysymyspostaus, tällä kertaa keskittyen näkemyksiini transsukupuolisten oikeuksista ja asioiden ajamisesta Suomessa. En ole ottanut niihin tähän mennessä suuremmin kantaa enkä valottanut ajatteluani niistä. Siirsin muutaman kohdan edellisestä kysymyspostauksestani tähän.

Minusta jonkinlainen tutkimusjakso ennen hoitoihin pääsemistä, jossa poissuljetaan tietyt mielenterveysongelmat on kaikkien etu.

Joidenkin mielen sairauksien lisäksi on olemassa pieni joukko ihmisiä, jotka ovat hakemassa hyvin kummallisia asioita prosessin kautta.

Olen kuullut ihmisen sanovan, että ei hänelle kehon muuttaminen niin tärkeää ole, mutta hän ei kestä sitä, että häntä ei oteta tosissaan. Ihan niin kuin miehenä ihminen otettaisiin automaattisesti tosissaan. Vaikka tällaisille ihmisille sanoo, että sinun vähättelysi ei lopu transprosessiin ja tuollaista kohtaa miehenäkin, he eivät kuuntele.

Enhän minä sitä tiedä onko heillä taustalla varsinaista sukupuoliristiriitaa näiden ajatusten lisäksi, mutta hälytyskelloni soivat välittömästi, kun transprosessilla halutaan muuttaa asioita, jotka ovat löyhästi, jos ollenkaan sidoksissa sukupuoleen. Transprosessi ei korjaa mitään muuta kuin sukupuoliristiriidan, kaikkien kohdalla ei sitäkään täysin. Minulle olisi sama mitä ihmiset tekisivät itselleen, ellei nykyisin lähes olemattomien katujatilastojen nouseminen olisi uhka niiden hoidoille, jotka tarvitsevat niitä elääkseen.

Noin neljännes transtutkimuksiin lähetteen hakevista Suomessa ei minun käsittääkseni saa diagnoosia eikä hakeudu uudestaan polille. On kaikkien etu, että joku pysäyttää nämä ihmiset ennen kuin he tekevät mitään itselleen ja tulevat muutaman vuoden päästä puhumaan hoitoja vastaan kuvitellen, että useimmat niihin hakeutuvat ovat samanlaisia tapauksia kuin he.

Tästä termistä on tullut kummallinen mörkö. Ymmärrän, että sitä on käytetty tuomitsemaan esim. Voi olla transsukupuolinen, vaikka ei tarvitse genitaalikirurgiaa tai ei päätä mennä sinne toistaiseksi riskien tai nykyisten lopputulosten vuoksi, vaikka sitä tarvitsisikin.

Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että jokainen, joka jossain vaiheessa elämäänsä ajattelee olevansa transsukupuolinen ei ole sitä. On ihmisiä, jotka ajattelevat transsukupuolisuuden olevan jotain aivan muuta kuin se on. Tiedän ihmisiä, jotka ovat määritelleet itsensä transsukupuolisiksi joskus, mutta tulleet siihen lopputulokseen, että eivät ole sitä, kun ovat ymmärtäneet käsitteen merkityksen paremmin. Emme jaa diagnooseja muillekaan psyykkisille ilmiöille vain aivoskannausten perusteella, vaikka aivoissa yleensä näkyisikin eroja kyseisten ilmiöiden kohdalla, koska on olemassa poikkeuksia.

Transsukupuoliseksi kehittyminen on käsittäkseni biopsykososiaalinen kokonaisuus, jolloin myös sosiaalisilla seikoilla on merkitystä. On kammottava ajatus, että joku transsukupuolinen jäisi ilman hoitoja, koska hän asettuu aivojensa suhteen skaalan väärään päähän.

Yhtä hyvin voisimme skannata cismiesten ja -naisten aivoja, joissa tiedetään olevan vaihtelua ja päättää sen perusteella saavatko he olla miehiä tai naisia vai pakotetaanko heidät sukupuoliominaisuuksia muuttaviin hoitoihin. Jotenkin inhimilisyys ei vain koskaan vaikuta koskevan sukupuolivähemmistöjä vaan ihmisen itsemääräämisoikeuden edelle laitetaan aivokuvat tai intersukupuolisten kohdalla kikkelin pituus. Jos se poistetaan sieltä, mitä sitten hoidetaan? Minusta tilannetta voisi verrata siihen, että joku taho haluaisi poistaa vaikka kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairausluokituksesta, koska pärjää itse sen kanssa aivan hyvin ja pitää sitä vain joidenkin ihmisten ominaisuutena.

Lämmittää varmasti hirveästi niiden mieltä, jotka tarvitsevat hoitoja tilaansa kipeästi, että kukaan ei enää pääse määrittelemään heitä sairaaksi, kun tilaa ei löydy luokituksesta. Nämä ovat sellaisten ihmisten murheita, joiden ei tarvitse pelätä henkensä edestä. Minusta transsukupuolisuuden paikkaa voidaan siirtää luokituksessa, jos se koetaan tarpeelliseksi, mutta poistaa sitä ei sieltä tarvitse. Se on diagnostinen työkalu niiden hoidoissa, joille hoidot ovat olennaisia eikä sen perusteella voi määritellä onko tila, johon hoitoja tarvitaan yksiselitteisesti sairaus vai ei.

Transsukupuolisuutta ei minusta tule erottaa kehodysforiasta diagnoosina. Kyseessä on kiistattomasti nimenomaan transsukupuolisuuteen liittyvä kehodysforia.

Jos tilalle laitettaisiin joku yleinen kehodysforiadiagnoosi, jolla transsukupuolisten hoidot järjestettäisiin, pian saataisiin vääntää siitä mitkä kaikki muut ihmisryhmät haluavat hoidattaa omat paljon lievemmät kehohuolensa saman diagnoosin alla. Siksi transsukupuolisten hoitojen tulee olla kytköksissä nimenomaan transsukupuolisuuden käsitteeseen, piti joku siitä tosiasiasta, että transsukupuoliset usein tarvitsevat hoitoja tai ei. Tämä on myös yksi asioista, joita ajavat pääasiassa ihmiset, joilla ei ole kehodysforiaa.

Transsukupuolisten yhteisö ei ole millään tavalla yksimielinen siitä, onko heidän kohdallaan järkevää puhua samasta ilmiöstä. Eittämättä he ovat jonkinlaisia transihmisiä, mutta kuuluisivatko he enemmän transvestiittien kirjoon, tai pitäisikö heille olla olemassa oma terminsä näiden ryhmien välillä. Halu irrottaa transsukupuolisuus kehodysforiasta on noussut pinnalle sen myötä, kun tietyt tahot ovat alkaneet väittää, että transsukupuolisuus on pohjimmiltaan vain sosiaalinen muutos, jonka jonkinlaisena sivutuotteena saattaa ilmetä kehodysforiaa tai ei.

Omalta osaltani paljon oleellisempi kysymys olisi se, onko transsukupuolisuus mitään muuta kuin nimenomaan keho-mieli -ristiriita, johon saattaa liittyä myös sosiaalista ahdistusta, tai sitten ei? Pyörittelimme asiaa miten tahansa, lopputulos on se, että kehoa ei voi irrottaa täysin sosiaalisesta sukupuolesta eikä transsukupuolisuutta näin ollen kehoristiriidasta. Kehoristiriidan käsitteleminen vain jonkinlaisena biologiasta irroitettavan mielivaltaisen sosiaalisen sukupuolen sivutuotteena on mielestäni erittäin kyseenalaista retoriikkaa ja osoittaa, että henkilöllä on varsin vailinainen käsitys siitä mikä on sosiaalinen sukupuoli ja mistä se rakentuu.

Kyllä kannatan, ja sitä myötä myös hoitoprosessin eriyttämistä juridisesta puolesta. Pidän sitä epäinhimillisenä vaatimuksena, vaikka se olisikin looginen. En kuitenkaan jaksa pitää asiasta kauheasti ääntä, koska se on aika etäinen itselleni. Puhun itse mieluummin asioista, jotka koskettavat läheisemmin suurinta osaa transsukupuolisista ja joiden takia tarvittaisiin muita muutoksia translakiin ja joihinkin muihin lakeihin.

En omista minkäänlaista sukupuolineutraalia unelmaa, mutta luultavasti helpoin tie toteuttaa kaikki nimilakiin tarvittavat uudistukset olisi luopua nimien sukupuolijaottelusta kokonaan. Jo transsukupuolisen lapsen vanhempineen pitäisi saada muuttaa nimensä helposti ja vaivattomasti.

Lisäksi myös aikuisen pitäisi saada muuttaa nimensä juridisesta sukupuolesta riippumatta miksi haluaa ilman diagnooseja ja lupalappuja. On naurettavaa, että lapsia suojelemaan tehdyllä lailla rajoitetaan aikuisia transsukupuolisia muuttamasta nimeään, tai asetetaan transsukupuolinen lapsi siihen asemaan, jota lailla pyritään ehkäisemään - että hän joutuu olemaan tyttö nimeltään Jorma.

Tiedän aikuisia transsukupuolisia miehiä, jotka ovat jättäneet koulunsa kesken, koska eivät ole saaneet diagnoosia, kestäneet häpeää siitä, että näyttävät pojilta ja heidän nimensä on Liisa. Ruotsissa on luovuttu tyttöjen ja poikien nimistä, mutta poikkeusyksilöt eivät silti ole pystyneet muuttamaan sitä, että kulttuurisesti on yhä olemassa selkeästi miesten ja naisten nimet.

Eivät pysty välttämättä koskaan. Itsekään en antaisi vastasyntyneelle lapselle toiselle sukupuolelle vakiintunutta nimeä, vaikka sitä ei mikään laki estäisi. En ota kantaa kyseisen tapaukseen yksityiskohtiin, mutta minusta transsukupuolisuus on karmeimmillaan täysin legitiimi syy eutanasialle.

Jos minusta ei olisi tullut normaalin, cissukupuoliseksi tulkittavan miehen näköistä, olisin myös halunnut vain kuolla. Minulle ei ole minkäänlainen vaihtoehto elää naisen näköisenä tai androgyyninä otuksena, ei silloin eikä nyt.

Minulle se, että mies joutuu elämään keholtaan naisen näköiseksi epämuodostuneena ja peniksettömänä on lähinnä yksi kidutuksen ilmentymä. Monet tuomitsivat tämän tapauksen, koska eivät ymmärrä mitä sukupuoliristiriita on karmeimmillaan.

Usein minusta tuntuu, että halutaan tuoda esiin ainoastaan transsukupuolisia, joilla kaikki on aivan hyvin. Silloinkin, kun halutaan tuoda esiin epänormatiivisen näköisiä transsukupuolisia, heidän pitää olla ylpeitä tästä asiasta. Kukaan ei halua puhua niistä transsukupuolisista, jotka kokevat toisin.

Heistä, jotka ovat syrjäytyneet kotiinsa eivätkä halua käydä ihmisten ilmoilla, koska ovat mielestään hoitojen jälkeenkin liian kaukana keskiarvoisen näköisestä naisesta tai miehestä, jollaisina he ainoastaan pystyisivät normaalielämään. He eivät sopisi niiden käsityksiin, joista ulkonäöllä ei ole mitään väliä. Kukaan ei halua puhua transsukupuolisista, jotka eivät pysty harrastamaan ollenkaan seksiä. Heistä, joiden on hyvin vaikea saada parisuhdetta tämän takia.

Heistä, jotka joutuvat käyttämään seksuaalista haluaan alentavaa lääkitystä, jotta jotenkin selviäisivät väärän kehonsa kanssa. Heistä, jotka itkevät yksinään elämänlankansa tikittäessä ja odottavat, että joku voisi vihdoin rakentaa heille toimivan peniksen, eikä koko elämä hukkuisi kärsimykseen vääristä genitaaleista. Usein nämä ihmiset eivät itsekään halua tulla esiin, koska aiheet ovat niin arkoja.

Minusta näitä asioita olisi kuitenkin oleellista tuoda esiin. Kun puhutaan siitä sukupuoliristiriidan kaikkein rumimmasta päästä, puhutaan todella rankoista ja surullisista asioista, jotka yhtään vähättelemättä pilaavat koko elämän. Meillä on edelleen voimassa järjestelmä, jossa juridinen sukupuoli määrittää esimerkiksi asepalveluksen suorittamiseen liittyviä asioita sekä joitain terveydenhuoltojärjestelmään liittyviä viitetaulukoita, kutsuja papakokeisiin jne.

En myöskään halua luopua omasta juridisesta statuksestani miehenä. Näen, että se voisi heikentää transsukupuolisten miesten ja naisten asemaa yhteiskunnassa. En näe, miksi juridisen sukupuolen määrittelystä pitäisi luopua. Ehkä on hyväkin pitää tilastoja siitä, minkä verran syntyy millaisillakin genitaaleilla varustettuja lapsia.

Se, että lisäämme sinne x-kategorian ei-binäärisille riittää. Se on paikka, josta voi saada apua ja tukea ja prosessi voi hoitua kuten sen kuuluu. Joskus myös prosessin lykkääminen tai evääminen voi olla hyvin perusteltua. Valitettavasti se on myös paikka, jossa voi joutua kohtaamaan asioista pihalla olevaa henkilökuntaa tai sinunlaistesi olemassaoloa vastaan olevia henkilöitä, jotka voivat lykätä hoitoja vuosikausia epämääräisin perustein. Se, mitä asialle pitäisi ensi kädessä tehdä on mahdollistaa oikeus hakea välittömästi toisen lääkärin mielipide asiaan, kuten kaikessa muussakin terveydenhuollossa.

Ei mikään muukaan ihmisryhmä odota kaksi vuotta "jäähyllä" tilansa kanssa ennen kuin saa mennä hakemaan toisen lääkärin näkemyksen siitä onko koko jäähy aiheellinen. Trans pride on minulle sama asia kuin se, että minun pitäisi olla ylpeä vaikkapa rikkinäisestä polvestani ja kulkea ylpeästi linkaten. En minä ole transsukupuolisuudestani ylpeä, enkä näe miksi pitäisi. Tätä ei pidä käsittää väärin. Jos joku yrittää tahallaan pilkata minua siitä, että olen transsukupuolinen, korkeintaan säälin häntä.

En häpeä transsukupuolisuuttani ja itsetuntoni on tältä osin vahva. Se on asia, jolle ei voi mitään eikä siinä ole mitään pahaa. En kuitenkaan näe mitään tarvetta kieltää, että haluaisin olla cissukupuolinen mies ja jos voisin olla sitä, jättäisin välittömästi transsukupuolisuuden taakseni. Miksi ihmeessä en haluaisi olla jotain, jolla voisin korjata kaiken elämääni rajoittavan? En voi saada nykyisten hoitojen aikaan vieläkään täysin sellaista kehoa kuin tarvitsisin. Tässä kehossa ei ole minulle mitään parempaa kuin kehossani olisi, jos olisin cismies.

On toki mahdollista, että cismiehenä olisin perinyt isäni ja veljeni omistamat olemattomat partageenit, toisin kuin nyt. Normaali penis ja oma testontuotanto voittavat kuitenkin sen En jaa niiden kokemusta, jotka ajattelevat, että transsukupuolisuudessa ei ole muuta ikävää kuin syrjintä. Minusta transsukupuolisuus on rinnastettavissa sukupuolivammaisuuteen ja omalta kohdaltani saan vapaasti ajatella niin. En arvosta erilaisuutta vain sen itsensä takia jos se aiheuttaa kärsimystä ja heikentää elämänlaatua.

Ainoa luonnollinen ja ylipäätään mikään fysiologinen transitio, joka on olemassa on sukupuolenkorjausprosessi. Toki voi käydä salilla ja vetää lisäravinteita, jotka cismiehillä nostavat testotasoja, mutta pre-op transmiehellä samat saattavat aiheuttaa esimerkiksi multiovulaatioita. Lopputulos ei ole lähelläkään mitään sukupuolenkorjausprosessin läpikäymistä muistuttavaa jos ei omista erittäin poikkeuksellista ulkonäköä jo valmiiksi.

Natural transiton-tyypit menevät hieman samaan kategoriaan kuin transmiehet, jotka haluavat todistaa, että ilman testojakin voi elää transmiehenä. En ymmärrä mitä he yrittävät todistaa ja kenelle. Itselleen, että voivat elää hyvää elämää? Go for it, jos se tekee onnelliseksi. Testoja käyttäville transmiehille, että on ihan sama asia elää ilman niitä? Ennen testoja olin yhteiskunnalle vain tyttö, josta tulee joskus poika. Ennen testoja yksikään heteronainen ei viehättynyt minusta. Suunnilleen mikään, mitä minulla on elämässäni ei olisi mahdollista ilman niitä.

Ilman testoja keskiverto transpallukka voi elää jossain sosiaalisessa lokerossa, jossa häntä kohdellaan kiltisti ja puhutellaan miehenä, koska hän haluaa.

Tavallisen miehen elämän saaminen on aivan toinen asia. Aiemmin mainittujen lakimuutosten lisäksi tarvitsemme hoitojen kehittymistä, erityisesti genitaaliosastolla. Transsukupuolisten miesten genitaalioperaatioon hakeutuminen on Suomessa prosentuaalisesti selkeästi matalampaa kuin transnaisilla.

Monet mainitsevat syyksi tälle sen, että nykyisistä saatavilla olevista operaatioista mikään ei auttaisi heitä ja olisi riskien arvoinen. Me tarvitsemme myös mahdollisuuden sukusolujen tallettamiseen julkisella puolella niin kauan kuin emme voi saada lisääntymiskykyisiä kehoja. Transsukupuolinen mies ei normaalisti pysty kantamaan lasta, mutta moni heidän naisystävistään voisi ja haluaisi tehdä niin. Me tarvitsemme hormoniblokkerihoidot nuorille transsukupuolisille, jotta heistä ei tule kaksimetrisiä miehisiä naisia tai cm pitkiä naisellisia miehiä, jotta heillä olisi mahdollisuus mahdollisimman normaaliin miehen tai naisen elämään.

On kaltoinkohtelua antaa transsukupuolisen pojan kehittyä naiselliseksi ja jäädä cm pitkäksi, jos se on estettävissä niin riskittömästi kuin blokkerihoidolla. Kukaan ei haluaisi cissukupuoliselle lapselleen tällaista kohtaloa vaan siihen puututtaisiin lääketieteen avulla.

Jo pelkkä epänormaali pituuskasvu on syy puuttua lapsen kasvuun. Emme tarvitse yhtään enempää ihmisiä, jotka puhuvat cisnormatiivisista sukupuolipresentaatioista eli suomeksi halusta näyttää tavanomaiselta mieheltä tai naiselta paheksuen, eivätkä ymmärrä mihin asemaan asettavat transsukupuoliset tehdessään näin ja väittäessään, että keholla ei ole väliä. Ihmislajin seksuaalisuus asettaa tiettyjä realiteetteja sille miksi kaksimetrinen ulkomuodoltaan selkeän maskuliininen nainen ei koskaan missään kulttuurissa tule saamaan samanlaista elämää kuin normaalin naaraan näköinen, jonka estrogeenin tuomat piirteet kielivät hänen lisääntymiskyvystään ja viehättävät erityisesti miehiä sekä vaikuttavat lukuisin tavoin siihen miten häneen suhtaudutaan.

Tämän näkee helposti ihmisistä. Lykkää heidän eteensä maskuliininen transnainen ja reaktio on aivan toinen kuin silloin, jos laitat heidän eteensä transnaisen, joka on söpömpi kuin useimmat cistytöt. Saman näkee, kun heidän eteensä lykkää kaksi eri ääripään transsukupuolista miestä. He voivat suhtautua sukupuolisesti poikkeavan näköisiin ihmisiin parhaimmillaan ymmärtäväisesti, mutta siihen se jää, ja tulee jäämään.

Heteroseksuaalisuudessa on kyse pääpiirteittäin juuri tästä. Tätä vastaan taisteleminen on päänsä hakkaamista seinään ja nuorten transsukupuolisten uhraamista idealismin alttarilla. Ylipäätään transaktivismi tarvitsisi kipeiten niitä paheksuttuja tolkun ihmisiä, jotka ymmärtäisivät, että totuus siitä mikä ihmislajin sukupuoli kokonaisuutena on löytyy jostain muualta kuin pelkistä pissavehkeistä tai konstruktioista.

Ihmisiä, jotka puolustaisivat transsukupuolisten oikeutta tavalliseen elämään. Ihmisiä, jotka uskaltavat puolustaa transsukupuolisten tyttöjen oikeutta olla tyttöjä ja transsukupuolisten poikien oikeutta olla poikia. Sillä tavalla kuin cissukupuoliset parhaimmillaan ovat ja jota useat transsukupuoliset miehet ja naiset haluavat.

Ei abstraktilla tavalla, jota yhdistää normaalin miehuuden tai naiseuden kanssa vain termi, jolla heitä puhutellaan. Me tarvitsemme ihmisiä, jotka uskaltavat puhua sukupuolieroista ja siitä, että cissukupuolisia miehiä ja naisia, sen enempää kuin transsukupuolisiakaan ei ainoastaan kasvatettu sellaisiksi kuin he ovat.

Emme tarvitse enempää ihmisiä, joiden mielestä perinteiset naiselliset naiset ja miehekkäät miehet ovat vanhanaikaisia. Emmekä ihmisiä, jotka puhuvat siitä, miten sukupuolieroista puhuminen on vain niiden haitallista uusintamista. Henkilökohtaisesti pidän ongelmana, että meillä ei ole yhtään järjestöä, jossa sukupuolta lähestyttäisiin biologiset seikat ja niiden vaikutukset yhteiskuntaan ymmärtäen. Nykyisillä järjestöillä on toki hyviäkin näkemyksiä ja kannanottoja, mutta ne ovat enemmän ja vähemmän sosialisiin konstruktioihin uskovien henkilöiden vallassa, joita sukupuolet ahdistavat ja jotka ajavat omia asioitaan.

Minun asioitani, tarvetta olla henkisesti ja fyysisesti maskuliininen mies nämä ihmiset eivät aja kuin näennäisesti. Lähinnä he haluaisivat häivyttää tällaiset käsitteet. Mulla rupes jo seisomaan pelkästä ajatuksesta. Tuo on yleinen bi-miesten ominaisuus. Ei henkistä yhteyttä miehen kanssa, mutta miehen munan kanssa kyllä ja miesvartalo kiihottaa. Henkinen yhteys naisiin kyllä. Vahva sama ketjun aloittajaan.

Tosi vaikea kuvitella esim. Itseasiassa se jossain määrin jopa "yököttää", mutta ajatus siitä että sais runkkailla ehkä mua vähän vanhemman miehen munaa ja imeä sitä saa mut todella kiimaseks. Näin parisuhteessa elävänä aika vaikea toteuttaa näitä "fantasioita" kun ei oikeen tiiä mihin mennä ja mitä tehä. Minä olen ymmärtänyt että BI seksuaalisuus tarkoittaa kykyä romattiseen suhteeseen kummankin sukupuolen kanssa. Kiimainen heteromieskin voi nauttia seksistä toisen miehen kanssa mutta ei tunne minkäänlaista henkistä yhteyttä saati sitten rakastu mieheen.

Homot tietävt tämän eivätkä bisset ole siksi kovin korkeassa kurssissa homo piireissä. Samoin täällä, vain kalu kiinnosta, ei muu koskettelu.

Komeat hyvin seisovat kalujen näkeminen kiihottaa. Muutaman kerran sellaista päässyt myös runkkaamaankin ja olisi ne ollut suuhunkin tarjolla mutta uskallusta ei ole ollut ottaa suihin.

Jälkeen päin sitten vähän kaduttanut ettei imenyt. Bi seksuaalisuuttakin on monta tasoa. Ei kaikki miehet halua esim pussailla kundin kanssa eivätkä tunne henkistä mielenkiintoa, mutta kunan koskettelu kiinnostaa. Tää on ihan normia bi miehille, kuten minullekin.

Silloin tällöin otan imuttelu ja runkkusessiot kundin kanssa ja muutoin elän aviossa onnellisesti naisen kanssa. Ajatelkaa kaveripohjalta- Ei tarvitse rakastua mieheen mutta mukavana "harrastekaverina" toinen mies on korvaamaton. Vaikka saunomaan ja lauteilla vaan käsi kaverin haarovaliin ja siitä se lähtee. Voi pitää miehestä paljonkin ja tykätä, ei tarvitse yrittää vääntää tunteita samoiksi kuin mitä tuntee naista kohtaan. Nainen 50 Joskus tunsin vetoa olla "kolmantena pyöränä", ajatukset hävisivät.

Ehkä siksi etten voisi sitoa itseäni, ongelma olisi mustasukkaisuus jota nainen tuntisi. Heterosuhde voi olla epänormaali jollei siitä hyödy. Pelkät ajatukset eivät tee kenestäkään muuta mikä on, hetero on ja pysyy. Tositilanteessa tuntui jotenkin inhottavalta kun miehet pussailevat keskenään.

Ennemmin pidän miehen kalua kädessä kuin miestä kädestä, ennemmin otan miehen kalun suuhun ja imen kuin suutelen suulle. Haaveilen tuntemattoman miehen kullista syvällä sisälläni, mutten näe miehessä erityisesti mitään seksikästä. Tämä on mulle niin normaalia, vaikken siitä kenellekkään ole henk. Näin ajattelee mies, jolla on vaimo ja lapsia. Siis mun pitäis olla hetero, mutta Ajattelee ja haluaa aivan samoin: Ajattelee päivä päivältä enemmän seksiä miehen kanssa, siis mies miehelle. Oraalia ja anaalia, ei ole kohdalle sopivaa ilmestynyt: Sama juttu ja on koettukin.

Nyt olen päättänyt sen, sillä seuraavan kerran kun mulla on mahdollisuus, aijon ottaa mieheltä suihin. Tää ei ehkä muille bi henkisille oo iso juttu, mutta itselleni erittäin iso asia, nimittäin kerta se ensimmäinenkin.

Kauan on tehnyt mieli kokeilla, kynnys on vaan saatanan korkea. Osaako kukaan mainita ylipäänsä mistä kannattaa hakea tällästä seuraa? Kai mussa sittenkin asuu joku bissehenkinen alterego. Jos pientä fantasian tynkää; Haluisin imeä munaa jonka jälkeen kokeilla ratsastaa kyrvän päällä. Tämän jälkeen mällit naamalle.

Kerrohan, mikä tässä sivussa kiinnostaa? Sillä erolla et homot ei kiihotu naisesta! Kunhan oikaisen ihmisten virheellisiä käsityksiä näillä suoli24 palstoilla! Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. Eikö se ole outoa mielestäsi ettei tiedä kumpi on hetero vai gay, jompikumpi ei molempia.?

Ihan perusheteroa ei toisen miehen penis kiihota pätkääkään. Se välttää kaikin tavoin näkemästä sitä. Jos miehen penis jotenkin kiihottaa, niin silloin on aina kysessä joko homo tai bi-mies. Nyt kolmekymppisenä voin jo myöntää itselleni että nautin homopornostakin sekä minulla on homoseksuaalisia fantasioitakin.

Mutta silti en tunne olevani yhtään sen huonompi tai parempi ihminen. Joskus vuosia sitten mies jota epäilen homoksi yritti tehdä vähän tuttavuutta kanssani eikä se tuntunut minusta yllättäen mitenkään pahalle sillä mies oli ihan mukavan näköinen mutta menin sen verran hämilleni että se jäi siihen.

Olen ihan vakavasti harkinnut kokeilemista miehen kanssa mutta tiedä sitten seisoisiko minulla tosipaikassa. Jos pitää oikein kaikintavoin vältellä näkemästä toisten miesten kaluja mm. Minullakin on jotain tällaista penisfantasiaa. Masturboin sillöin tällöin frottaus- ja rinkirunkkausvideoille. Haluaisin ehkä oikeastikin kokeilla seksiä miehen kanssa. Kalun imeminen, sen päälle istuminen ja myös miehen pyllyyn paneminen kiihottaa ainakin ajatuksena silloin tällöin suuresti.

Suutelemisen ajattelu taasen saa melkein voimaan pahoin ja esim. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Meinaan ,jos kulli miehen peppu ja niillä touhuaminen kiinnostaa, mutta olet naisen kanssa, olet ilmiselvästi bi.

Parhaimmat seisokit nettipornon katselussa saan, kun mies laskee toisen miehen sisään lastinsa ja sit lasti valuu ulos. Kaikesta huolimatta, en vaihtais omaa ihanaa vaimoani mihinkään mieheen. Miehistä fantasioiminenkin on jo osoitus bi-henkisyydestä. Eikä siinä mitään pahaa ole. Fantasian toteutus oikeasti vain on pettämistä, teki sen miehen kanssa tai naisen. Komeita seisovia peniksiä on kiva katsella ja lähes tunnen käteni niiden ympärillä Tyttöilijät on ihan ok.

Netissä on tosi hyvänkin näköisiä tyttöilijöitä ja monesti olen ajatellut millaista olis ensin ottaa suihin sellaselta ja sitten panna sitä peppuun.

Mun mielestä jos kerran haluu tyttöillä, niin pitää olla karvaton ja naisellisen näkönen.

..

BB NAISET ALASTI TEEN SEX VIDEO HOMOSEKSUAALISEEN

Normaali suomalainen mies sellaiselle, joka siitä tykkää ;) Itseäni kiinnostaa enemmän Siis olishan mulle tarjolla karvaisen karvaista, maskuliinista perärööriä itseni Kyllä mä siinä käsityksessä olen ollut, että homoseksuaaliset markkinat hyvännäköiset homot kelpuuttavat useimmiten hyvännäköisiä miehiä, jotkut. Mies etsii naista hyvinkää thai hieronta Pillua pillua escort vaasa Web minun Kallen sihteeriopisto Sara säkkinen porn elinan karvainen pillu video koirat porno seksi kuvat. Sex video pinet riipputissi video kalu tarina kuvia tytöistä. .. kotiin synkkään ja moralistiseen Suomeen, jossa homoseksuaalisuus on laitonta . 3. kesäkuu Pornoilua koulunpenkillä seksikuvia naisista sukkahousu mies nussii seksinuken Sidonta nainnit karvaiset kainalot humalassa porno. Suomoporno nuori huora pylly puheliseksiä numerot homoseksuaalisuus sairaus anun pillu porno video saunassa. Vieo nainti esitys aikuisviihde iso kalu suomi

PANOKOULU ETSIN HOMOSEKSUAALISEEN NAISTA

Ver super tetonas negras desnudas analporn videos hombres desnudos video porno tetas muy porno amateur enanos follando jinx maze lesbianas comiendose el culo porn amateur pelirrojas follando gratis abuelas lesbianas españolas las mas putas maduras xxx videos de maduras gratis travestis negros travestis lesvianas porno gratis tetonas videos gratis porno amas de putas gratis buen porno video rita faltoyano arabes follando lisa ann maduras.

con chinas xxx sexo anal porno xxx gorditas pornoanal chicas espiadas mejores paginas porno gratis peli porno español videos de maduras amater coños peludos xxx en grupo nuria tetona peliculas porno en español video porno en grupo maduritas.

cumlouder como chupar un coño sexo fuerte xxx trans gratis lesbianas sexo anal video de masturbacion femenina videos gorda follando rumanas xxx pornp gratis video sexo asiatico latina xxx tias buenas videos porno con mujeres maduras guarrillas follando viejos follando free sasha grey follando vidios eroticos putas maduras mejores videos videos de porno africano las tetas naturales follar bien videos porno lesbianas películas xxx porno japones sexo vídeos porno maduras putitas xxx lesbianas pelis porno rubias xx porn vidios pormo porno de españolas gratis xxmaduras super pollas videos de madres pelicula porno casting videos porno gratis chicas buenas desnudas prno gratis mamadas porno gratis gonzo porno ver videos hd super grandes pollas calientes follando cumloder videos porno viejas xxx videos pornos gratis sexo amateur porno gratis sasha grey porn porno con tios sexp gratis maduras pajeandose maduras sexo abuelas calientes parejas follando porno porn chochos porno viejas maduras.

con maduras chicas sexys desnudas videos porno lesbianas maduras videos porn porno maduras.