Categories Lelu poika

Söpö homoseksuaaliseen kalu pojat in helsinki

Kalle jähmettyi paikoilleen hetkeksi. Hänen käskettiin riisua vielä alushousutkin. Tämä oli aika noloa! Pian hän olisi täysin alasti näiden kahden naisen edessä. Eikä varmaan tarvinnut kahta kertaa arvuutella, mikä ruumiinosa häneltä seuraavaksi tarkastettaisiin.

Kalle riisui alushousunsa ja vei ne muiden vaatteidensa päälle tuolille. Hän kääntyi kohti lääkäriä, joka käski hänen tulla seisomaan aivan tämän eteen. Lääkäri oli istuutunut pienelle jakkaralle tutkimuspöydän viereen, mistä hänen olisi hyvä suorittaa seuraavat tutkimustoimenpiteet. Hän veti parasta aikaa muovisia kumihansikkaita käsiinsä. Tunnustelen ensin vähän sinun kiveksiä ja nivustaipeita, ettei niissä ole mitään poikkeavaa. Kalle ei sanonut mitään, mutta häntä jännitti tämä kuitenkin melkoisesti.

Olihan tämä hänen elämänsä ensimmäinen kerta, kun hänen sukupuolielimiään tutkittaisiin lääkärissä. Kalle seisoi nyt pienessä haara-asennossa lääkärin edessä, kun tämä aloitti tunnustelemaan ja painelemaan pojan nivustaipeita kummaltakin puolelta siirtäen sormillaan tämän kivespusseja sivuun vuoroin kummaltakin puolelta. Annika seisoi hiljaa vieressä ja katsoi tarkasti, mitä lääkäri parasta aikaa teki. Hän oli luonnollisestikin katsellaan mitannut Kallen penistä, joka heilahteli levollisena aina vähän lääkärin tarkastaessa edelleen huolellisesti pojan nivusia.

Penis oli kooltaan aika normaali vuotiaalle, vaikkakin Annika oli arvellut sen olevan vähän kookkaampi vielä silloin, kun Kallella oli alkkarit jalassaan.

Kalle ei selityksestä juurikaan piitannut, vaan toivoi tämän päättyvän todella pikaisesti, ennen kuin hänen peniksensä alkaisi reagoida kiusallisella tavalla tähän käsittelyyn. Se olisi erittäin noloa, jos hän saisi erektion tässä ja nyt. Lääkäri lopetti vihdoin tunnustelun ja Kalle melkein jo huokaisi helpotuksesta, kun lääkäri sanoi samalla: Voi ei, tämä ei ollut vielä ohi.

Kalle otti muutaman askeleen ja nousi tutkimuspöydälle ensiksi istualleen. Hän heilautti jalkansa reunan yli ylös pöydälle ja laski ylävartaloaan, kunnes hän oli siinä täysin makuulla. Lääkäri tuli pöydän viereen ja Annika sen toiselle puolelle. Vaikutti vähän siltä, että edellinen toimenpide jatkuisi Kallen ollessa nyt makuulla selällään.

Kalle oli arvannut oikein. Lääkäri tarttui nyt ensimmäistä kertaa Kallen penikseen tunnustellen sitä huolellisesti eri kohdista. Voi Jeesus, tämä oli todella noloa. Kalle tunsi peniksensä alkavan vähitellen reagoimaan lääkärin kosketukseen ja olikin nyt jo vähän jäykistynyt.

Hän oli saamassa täyden erektion hetkellä millä hyvänsä! Tietenkin he huomaisivat sen! Lääkäri veti hitaasti Kallen esinahkaa taakse, jolloin poika selvästikin säpsähti. Esinahan vetäminen vuoroin taakse ja eteen saisi hänen erektiostaan entistäkin vahvemman ja entistä nopeammin. Eikö tämän pitänyt olla vain pikainen kutsuntatarkastus? Nähtävästi ei, sillä tällä hetkellä hän vaikutti olevan hyvin perusteellisessa tarkastuksessa.

Tai ainakin hänen eräs ruumiinosansa oli. Lääkäri liikutti Kallen esinahkaa vielä muutaman kerran, kunnes tämän penis oli täydessä mitassaan. Pahin oli siis tapahtunut, vai oliko sittenkään. Kalle ei puhunut mitään. Vaikka hän oli kuinka yrittänyt, ettei reagoisi tähän millään tavalla, se oli ollut lopulta aivan mahdotonta. Hänen peniksensä oli nyt kivikovana eikä hän voinut sille enää mitään. Myöskään Annika ei sanonut mitään vaan ainoastaan hymyili hiukan.

Kallen penis näytti nyt ymmärrettävästi suuremmalta kuin koskaan ja Annika paloi halusta päästä koskettamaan sitä. Miten Kalle mahtaisi siihen sitten reagoida? Mutta sen aika ei ollut vielä.

Annika kaivoi valkoisen hoitajantakkinsa taskusta mittanauhan ja ojensi sen lääkärille. Kalle seurasi tätä tyrmistyneenä.

Aikoiko lääkäri mitata hänen penistään? Kalle huokaisi syvään, sillä hän oli tiedostamattaan pidättänyt hengitystään mittauksen aikana. Miten tällaista voi tapahtua? Hän ei ollut voinut ikinä uskoakaan, että kutsuntatarkastuksessa mitattaisiin poikien penikset - vieläpä erektiossa. Vai oliko Kalle sitten poikkeus? Kalle näytti arvatenkin huolestuneelta. Hän kosketti Kallen vasenta kivespussia ja liikutteli sormillaan kivestä sen sisällä tarkistaen, että se liikkui vapaasti.

Hän painoi sitä vähän voimakkaammin, mikä sai Kallen tuntemaan hetkellisen paineentunteen ja hän voihkaisi hieman. Lääkäri jatkoi tehden saman toimenpiteen myös toiselle kivekselle tunnustellen sitä kymmenen-viisitoista sekuntia.

Kalle ei todellakaan tiennyt, mitä tuohon olisi pitänyt sanoa. Onneksi se oli nyt ohi, vaikkakin hänen peniksensä olikin edellisten toimenpiteiden jäljiltä edelleen täydessä erektiossa. Kalle ihmetteli, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Hän nousi ylös, kääntyi ympäri ja asettautui nelinkontin tutkimuspöydälle. Mitähän nyt oikein tapahtuisi?

Se voi tuntua vähän epämiellyttävältä, mutta se ei satu, jos vain olet mahdollisimman rentona. Työntäisikö lääkäri sormensa nyt hänen peräaukkoonsa?

Lääkäri levitti sormillaan Kallen pakaroita paljastaen pojan pakaravaon ja peräaukon suun. Kalle jännitti heti vastaan, mutta lääkäri kehotti häntä taas rauhoittumaan ja rentoutumaan. Tämä ei kestäisi kuulemma kuin hetken. Poika ähkäisi vähän, mutta yritti pitää tunteensa kurissa ja pysyä ääneti tapahtui sitten mitä tahansa. Lääkärin sormi tuntui kylmältä ja liukkaalta. Varsin epämiellyttävältä työntyessään yhä syvemmälle.

Lääkäri tunnusteli Kallen peräsuolen seinämiä ja työnsi sormeaan samalla yhä vaan syvemmälle. Annika saattoi nähdä pojan ilmeestä, miltä tämä toimenpide hänestä tuntui. Hän piti oikealla kädellään kevyesti kiinni Kallen olkapäästä ja vasemmalla kädellään tämän oikeasta reidestä estäen poikaa liiaksi kiemurtelemasta tutkimuspöydällä. Kalle pysyi kuitenkin melko hyvin paikoillaan, vaikkakin hammastaan purren. Samalla lääkärin sormi kosketti ensimmäisen kerran Kallen eturauhasta.

Lääkäri jatkoi tunnusteluaan nyt yhä kiivaammin. Hän painoi Kallen eturauhasta välillä vähän kovemmin ja välillä vähän kevyemmin. Kallesta se tuntui, kumma kyllä, viimein hyvältä eikä enää läheskään niin epämiellyttävältä kuin hetkeä aiemmin. Hänestä tuntui kuin hän olisi pian saamassa siemensyöksyn!

Voi Luoja, ei kai vaan tässä tutkimuspöydällä. Hän kokosi ajatuksensa ja yritti pidätellä, mutta lääkärin kosketus vaikutti häneen hetki hetkeltä yhä voimakkaammin. Hänen pitäisi yrittää pidätellä, vaikka mikä olisi. Hän ei voisi laueta tähän! Annika kääntyi ja poimi viereiseltä pöydältä pienen muovisen näytepurkin.

Annika havaitsi Kallen olevan jo varsin lähellä lopullista orgasmia ja laukeamista. Hän vilkaisi nopeasti sivusilmällään lääkäriä, joka näytti olevan täysin uppoutunut omiin toimiinsa. Annika ei enää voinut vastustaa kiusausta. Hän kosketti ensimmäistä kertaa kädellään Kallen täydessä mitassaan olevaa, jäykistynyttä penistä. Hän tunsi kuinka se sykki varsin kiivaasti hänen pitäessä siitä kiinni sormillaan. Kalle hengitti jo kiivaasti ja mumisi jotain itsekseen.

Annika päätti vielä auttaa hieman. Hän alkoi hitaasti liikutella sormiaan Kallen peniksen ympärillä tehden pientä edestakaista liikettä. Hän oli täysin näiden kahden naisen ohjattavana, eikä pystynyt enää hallitsemaan itseään. Hän ei enää pystyisi pidättämään. Viimeistään Annikan hänen penikseensä kohdistama kosketus tai pikemminkin hyväily oli saanut hänet aivan suunniltaan.

Hän ei enää ajatellut nykyistä tilannettaan, missä hän oli. Hän laukeaisi juuri nyt. Myös Annika valmistautui tähän ja asetti näytepurkin aivan Kallen terskan päähän. Samalla purkkiin suihkusi sykäyksittäin vaaleanharmaata siemennestettä. Annika piti edelleen kiinni pojan peniksestä varmistaen, että kaikki siemenneste valuisi nimenomaan purkkiin eikä tutkimuspöydän valkoiselle vahapaperille.

Kun Kalle vähitellen rauhoittui, lääkäri veti hitaasti sormensa ulos tämän peräsuolesta. Kalle vaikutti vähän järkyttyneeltä havaittuaan ja tiedostettuaan viimein äskeisen tapahtuman.

Annika pyyhki juuri pehmeällä paperilla Kallen penistä puhtaaksi siltä osin kun siihen oli valunut valkoista nestettä. Eturauhasesi on aivan normaalikokoinen eikä se ole laajentunut yhtään. Ei siis mitään syytä huoleen.

Saimme kaiken lisäksi otettua sinulta vielä tuon spermanäytteenkin. Sen tulokset valmistuvat muutamassa päivässä. Kallen pukiessa ylleen Annika katsoi häntä vielä kerran ja hymyili, ennen kuin poika poistui tutkimushuoneesta kiireesti odotustiloihin.

Osaisikohan tämä arvatakaan, millainen käsittely tätä täällä odottaisi. Vai oliko Kalle vain saanut erityishuomiota osakseen?

En usko kuitenkaan sen helpottavan yhtään armeijaansa aloittavaa nuorisoa tiedonjanossaan. Rektis on huomattavasti koruttomanpi tapahtuma kuin tämä homojen fantasiakertomus! Oikeasti lääkäri ja hoitaja olivat Pertti ja Anaali-Antero, viisikymppisiä lihavia miehiä. Peräaukkoa tutkineet sormet olivat oikeasti penis.

Kalu-Kalle voihki äänekkäästi nautinnosta saatuaan kokea armeija-aikansa ensimmäisen yhdynnän. Yksikään mies ei palaa armeijasta miehenä, vaan neitimäisenä hinttinä, sen tuo raiskattu hintti viimein ymmärsi. Kuume kuulemma mitataan peräsuolesta ja tätä varten on kehitetty suuria mittareita. En uskaltanut palvelusaikana mennä valittamaan oloani, kun en tiennyt yhtään, kuinka suunnaton tuo mittari mahtaa olla.

Sehän voi olla ihan kunnon jouluhalko! Rektaalitarkastuksesta en muista onneksi mitään. Psykiatri sanoi, että se on ns. Uskottelen siis yhä itselleni, ettei tuota kohtalokasta kairausta ole koskaan tapahtunut. Nyt pystyn näistä jo hieman avautumaan, kun armeijastakin on kulunut se 15v. Isäsi tekemä rektaalitarkastus riittää.

Kerrot vain komppanian päällikölle, että isä on jo rektaalitarkastuksen tehnyt, niin asia on sillä hyvä. Homoutta etsitään, juuri niin, lusikalla. Syyksi riittää että jompikumpi vanhemmista on viherpunikki tai paskan kirjoittelu tälle palstalle. Intin käyneet kaverit kertoivat, että monissa varuskunnissa on käytössä 10 cm - 10 minuuttia mentelmä. Eli 10 cm pitkä kuumemittari työnnetään varusmiehen peräaukkoon 10 minuutiksi. Kuulema hyvin tavalista, kun on lähtö metsään harjoitukseen.

Kuumeisten joukosta tuppaavat tällä menetelmällä karsiutumaan teeskentelijät. Onhan se toki vähän nöyryyttävää, mutta on sinne peppuun mennyt monilla isompiakin juttuja ja eihän mittari ole sormea paksumpi Esim Pertti Kemppi halusi nähdä kullini vaikka sitä ei tarkstuskortin mukaan kuulu tarkistuksene Noh rikosilmoitus ja Penalle 60 päiväsakkoa. Inttiin meneville tytöille oma isä tekee rektaalitarkastuksen jo kotona Vastaa alkuperäiseen viestiin Rektaalitarkastus?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Nämä ovat hyviä esityksiä, mutta aivan kuten Laukkanen totesi, näillä ei valitettavasti kaikkea maailmassa saada korjattua. Kaikkia ihmisoikeusloukkauksia ei näiden liitännäislakien kautta pystytä korjaamaan. Sikäli ehkä hieman vääristelitte tuossa omassa puheenvuorossanne osaltanne tätä kokonaisuutta, koska hyvin tiedätte sen, että me emme näiden liitännäislakien kautta pääse näihin kaikkiin ihmisoikeusongelmiin käsiksi, vaan ne vaativat erillisiä lakikäsittelyitä puhuimme me sitten translain uudistamisesta tai tästä hedelmöityshoitolain kokonaisuudesta, äitiyslaista.

Eli kaikkea emme pysty korjaamaan, mutta ehdottomasti nämä lakiesitykset vievät tätäkin näkökulmaa eteenpäin ja ovat kyllä todella hyviä. Lakivaliokunta teki hyvää ja perusteellista työtä tässä, eli mistään vuotavasta seulasta ei suinkaan ole kyse, vaan hyvistä esityksistä, mutta ne eivät ole riittäviä, muitakin tarvitaan.

Marin ja Laukkanen jatkavat vuoropuheluaan. Suosittelen lukemaan ne läpi tuolta eduskunnan sivulta. Muuten keskustelussa esitettiin tutut huolet uskonnollisten yhdyskuntien oikeudesta pitää avioliittonsa perinteisenä.

Sekä kyselyjä siitä miksi valiokunnan mietinnön Lapsen uskonnollisen aseman määräytyminen -kohdassa kavennetaan äidin oikeutta määrätä lapsensa uskonto. Mielestäni on hyvä, jos kirkko pitää kiinni vihkimisen varaamisesta vain heteropareille.

Päätöshän on kirkon käsissä. Näin kirkko rajaa itseään entistä sivummalle yhteiskunnan muutoksista. Terveisiä vain sinne piispojen suuntaan. Yhtenä hienona merkkinä oli se, että Perussuomalaisten Tiina Elovaara ilmoitti tukevansa mietintöä äänestyksessä. Jännitetään yhdessä keskiviikkona miten asiasta äänestetään eduskunnassa. Salaliittoteoriat Brasiliassa leviävään zikavirukseen ja vauvoilla havaittuun mikrokefaliaan eivät ota laantuakseen.

Kotimaisen homeopaatin levittämässä meemi-kuvassa vihjailtiin, että vauvojen kehityshäiriöt johtuvat äideille annetusta dtap-rokotteesta. Kyseinen rokote on tarkoitettu kurkkumädältä, jäykkäkouristukselta ja hinkuyskältä suojaamiseen. Rokote on annettava raskaana oleville naisille, sillä sitä ei saa antaa vastasyntyneille.

Näin vauva saa suojan äitinsä kautta. Ja toden totta, sellaisen käytölle annettiin virallinen suositus Brasilian terveysviranomaisten toimesta vuonna , eli ennen mikrokefaliatapausten nousua. Eli rokotteiden käytön lisäännyttä lisääntyivät myös vauvojen kehityshäiriöt, keskittyen sinne rannikkokaupunkeihin. Kronologien yhteys on selkeä. Sellaisenaan se olisikin lähes looginen kehityshäiriöiden aiheuttaja.

Ellemme sitten vaivaudu kurkistamaan pintaa syvemmälle. Rokote annetaan naisille vasta Silloin  pää on jo kehittynyt tai kokenut kehityshäiriön, joten rokote on syytön mikrokefaliaan. Ellei rokote sitten jotenkin pysty matkustamaan taaksepäin ajassa raskauden alkupuolelle, jolloin pää ja aivot alkavat kehittymään.

Lisäksi Brasiliassa käytössä olevaa GSK-firman valmistamaa Boostrix dtap-rokotetta on käytetty vuodesta lähtien.

Viime vuonna Brasiliassa ilmi tulleet mikrokefaliatapaukset ovat ensimmäinen kerta, kun jotkut rokotepelottelijat ovat yhdistäneet rokotteet mikrokefaliaan. Eduskunnassa kommentoitiin lakivaliokunnan eilen mietintöä uuden avioliittolain vaatimista muutoksista.

Puheita kuunnellessa huomasin, että kovin moni vastustaja luulee vielä tässäkin vaiheessa, että tasa-arvoinen avioliittolaki on peruttavissa. Uusi avioliittolaki on jo vahvistettu eduskunnassa Enää päätetään siitä minkälaisia muutoksia tarvitaan lakeihin. Nykyinen hallitus on tehnyt esityksen näiden muutosten selvittämisestä. Muutosehdotusten tyrmääjät siis ovat enää periaatteessa suorittamassa viivytystaistelua.

Puheenvuoroissa toistettiin niitä samoja vastalauseita kuin edellisillä kerroilla itse avioliittolaista äänestettäessä. Pari uutta sentään mahtoi joukkoon, sillä pari vastustajaa oli hoksannut päivittää puheitaan tämän päivän aiheisiin rekisteröidyistä parisuhteista, väestötietojärjestelmästä sekä transseksuaalisen sukupuolen vahvistamisesta annettuun lakiin vaadittavista muutoksista.

Kommentoin tällä kertaa vain yhtä uutuukaista kansanedustajien retoriikassa. Merkittävä muutos uuden avioliittolain astuessa voimaan on rekisteröidyistä parisuhteista luopuminen. Nämä suhteet voidaan muuttaa avioliitoiksi. Pyrkimyksenä on lopulta päästä eroon kahdesta rinnakkaisesta käytännöstä, mikä selkeyttäisi tilanteen.

Ihan loogisia perusteluja tarpeelliselle muutokselle. Muutos rekisteröidystä parisuhteesta avioliittoon tapahtuu täyttämällä pari lomaketta maistraatissa.

Ja sekös aiheuttaa vastalauseryöppyä! Saimme kuulla miten tällainen vihkimisestä poikkeava käytöntä on ohituskaista avioliittoon. Perinteisiä heteropareja siis syrjitään! Tätä ohituskaistaksi kutsuttua vasta-argumenttia kerkisi ensimmäisenä käyttämään Mika Niikko PS: Hallituksen esityksessä on muutoksia, joihin eduskunnan tekemä päätös sukupuolineutraalista avioliittolaista ei lainkaan edes velvoittanut.

Eduskunta ei käskenyt poistaa sitoutumista avioliiton yhteydestä. Vaikka en hyväksy samaa sukupuolta oleville pareille avioliiton statusta, en voi myöskään ymmärtää sitä, että käsillä oleva lakiehdotus avaisi ohituskaistan avioliittoon rekisteröidyssä parisuhteessa eläville. Perustelut sille, että avioliitto ei edellyttäisi vihkimistä, ovat huonot. Toinen ohituskaistan vastustaja oli Lea Mäkipää PS: Perustuslain mukaan ihmiset ovat yhdenvertaisia. Onko eduskunta hyväksymässä tämän niin sanotun ohituskaistan avioliittoon?

Avioliittolain muutoksen tultua voimaan myös samaa sukupuolta olevat aviopuolisot voivat adoptoida yhdessä, kuten täällä on puhuttu. Tässäkin on jäänyt tekemättä lapsivaikutusten arviointi, joka mielestäni oli ainakin tässä asiassa erittäin tärkeätä tehdä. Sen jo tiedämme, että joukko maita tulee kieltämään adoptiot Suomeen. Kolmas vastustaja oli Sari Tanus KD: Sen lisäksi nyt ollaan luopumassa siitä, kuinka päästään, mennään avioliittoon, että siinä on todistajat ja annetaan vala.

Nyt ollaan selkeästi tekemässä ohituskaistaa. Pelkällä ilmoitusmenettelyllä voi solua avioliittoon. Me ilmoittaudumme erinäisiin ystävyysryhmiin. Täälläkin eduskunnassa voidaan ilmoittautua vaikka urheiluklubiin, nyt ilmoittaudutaan sitten avioliittoon. Se on kyllä kaukana siitä, minkälaiseksi minä olen avioliiton elämäni aikana mieltänyt. Jos rekisteröity parisuhde muutettaisiin avioliitoksi siviilivihkimisen kautta, niin vastustajat olisivat hiljaa.

Aivan kuin parisuhteen juridisen oikeus muuttuisi arvottomaksi jos tuon oikeuden lisäystä suoritetaan eri tavalla. Ohituskaista-argumentin keksi ensimmäisenä Timo Lehtonen , jolta se onkin kopioitu luvan kanssa kansanedustajien puheisiin.

Jos ehdotettu avioliittolain muutos tulee voimaan, niin tulevaisuudessa avioliitossa olisi kahdenlaisia puolisoita: Jos ehdotettu lainmuutos tulee voimaan, niin avioliittolaki ei enää sen jälkeen kohtelisi kaikkia ihmisiä yhdenvertaisesti avioliittoon pääsyn tavan suhteen.

Noin ei saa olla! Tässä kohtaa huomasin, että Lehtonen ja kumppanit ovat aivan oikeassa. Rekisteröidyistä parisuhteista luopimisen virtaviivaistamisen  ei saisi olla noin helppoa. On väärin, että toiset pääsevät naimisiin pelkällä ilmoituksella! Varsinkin, kun itse jouduin huomaamaan, etteivät kaikki kansalaiset pääset yhtä helposti naimisiin nyky Suomessa.

Joillain paikkakunnilla uskonnottomilla ihmisillä on suurempi haaste päästä naimisiin. Siviilivihkimisiä järjestetään maistraateissa vain tiettyinä päivinä, jos silloinkaan. Toijalassa tämä ei enää onnistu.

Vihkijä täytyy pyytää paikalle toisesta kaupungista. Tai avioparin täytyy matkustaa muualle vihkimistä varten. Jos menettely olisi vain ilmoitus viranomaisille ja seremoniat sitten avioparin haluamalla tavalla, halutussa paikassa, halutulla hetkellä niin elämä olisi helpompaa. Ja varmaan sen takia näin ei tule koskaan tapahtumaan. Ohituskaista-argumentti on juuri sitä ihanaa semanttista kikkailua, jossa ei välitetä rekisteröityjen parisuhteiden oikeusvaikutusten olevan tismalleen samoja kuin avioliiton solmimisella, ja rekisteröinti saadaan tehdä vain siviilivihkimiseen oikeutetun viranomaisen toimesta, sekä esteiden tutkinta on jo suoritettu.

Eikä siinä välitetä miksi avioliittoon haluava rekisteröidyssä parisuhteessa elävä pari haluaa naimisiin. Prosessissa ei vain ole käytetty taikasanaa vihkiminen tai tehty vihkikaavan seremoniaa. Lehtosen argumentin ydin on tämä: Avioliittolain mukaan kihlakumppaneista tulee aviopuolisoita, kun vihkimisessä vihkijä toteaa heidät aviopuolisoiksi. Aviopuolisoksi tullaan siis vihkimisen myötä.

Tuosta seuraa, että henkilö, jota ei ole vihitty avioliittoon, ei ole aviopuoliso. Paitsi jos avioliittolakiin tehdään lisäys kuten lakivaliokunnan esittelypuheenvuorossa sanottiin jossa rekisteröity pari pääsee aviopuolisoksi ilmoituksella. Silloin pykälät asettuvat kohdalleen ja Lehtosen argumentti haihtuu. Aviopuolisoksi pääsee muutenkin kuin vihkimällä.

Ongelma on pois päiväjärjestyksestä. Suosittelen lukemaan läpi kaikki eduskunnassa käytetyt puheenvuorot. Sieltä löytyy lisää helmiä, kuten vaikkapa Niikolta: Hävettää tämän hallituksen puolesta. Meillä on pitkästä aikaa konservatiivinen, kristillisiä arvoja kunnioittava hallitus, mutta tässä ollaan. Hallitus on jäänyt edellisen eduskunnan ja hallituksen panttivangiksi. Tahtoa vapautumiseen ei ole. Voimattomuus ja ryhti puuttuvat.

Mitään muuta en voi siitä sanoa. Jopa konservatiivinen, kristillisiä arvoja kunnioittava hallitus on suositellut tasa-arvoista avioliittolakia eteenpäin. Niikko ja kumppanit ovat jääneet näin paljon jälkeen maailman menosta. On ollut jo monta kuukautta tiedossa, että lähiaikana eduskuntaan saapuu uusi kansalaisaloite nimeltään Aito avioliitto.

Kansalaisaloitteessa vedotaan siihen, että avioliitto edelleen saisi säilyä miehen ja naisen välisenä liittona. Haluaisin kysyä lakivaliokunnan puheenjohtajalta, miksi hallitus nyt näin kiireellä tuo nämä liitännäislait tähän eduskuntakäsittelyyn, koska se herättää epäilystä siitä, että nyt yritetään tällä tavalla sitten vesittää tämän uuden kansalaisaloitteen mahdollisuutta kunnon käsittelyyn. Arvoisa edustaja Östman, ihan hallituksen puolesta en pysty vastaamaan mutta lakivaliokunnan puolesta vastaan kyllä, että viime syksynä, kun tätä hallituksen esitystä käsittelimme, tämä kansalaisaloite, niin sanottu Aito avioliitto, ei vielä ollut valmis, ja käsittääkseni se ei ole vieläkään saapunut tähän taloon.

Eli se ei ollut silloin vielä valmis, ja sitä ei voitu missään tapauksessa yhdistää tähän käsittelyyn. Täytyy muistaa, kuinka eduskunta velvoitti toimimaan näissä asioissa ripeästi ja nopeasti, ja lakivaliokunta on näin toiminut. Ja haluan vielä huomauttaa, että nythän näissä hallituksen esityksissä näiden lakien voimaantulo on vähän yli vuoden kuluttua eli 1.

Jos sitten jotain muutoksia tapahtuu siihen peruslainsäädäntöön kansalaisaloitteen myötä, niin toki se silloin vaikuttaa myös näihin lakeihin — jos tällaista tapahtuu.

Iranin valtiossa elää monipuolinen kansa. Virallisesti Iran on islamilainen tasavalta. Valtion virkoihin ja muuhun tärkeään työhön edellytetään luonnollisesti tietynlaista islamin tulkintaa. Yli 80 miljoonan asukkaan joukkoon mahtuu tietenkin kahtiajako konservatiivien ja liberaalien välille, sekä näiden välimuotojen sävyjä. Maan tulevaisuuden määrää nuoriso. Ja nuorisolla onkin ollut tukkanuottasia konservatiivien kanssa.

Viime vuonna saimme lukea homoseksuaalisten hiustyylien kiellosta. Sitä ennen vanhoillisimmat uskonoppineet yrittivät julistaa nopeaa 3G-verkkoa uskonnon, moraalin ja ihmisyyden vastaiseksi.

Nopea nettiliittyvä mahdollistaisi nopeamman altistumisen moraalittomuudelle. Moraalittomuus, tuo elämän suola. Modernin maailman armoton vyöryminen johtaa pakostakin maailmankatsomusten välisiin kolhuihin. Moraalipoliisi Ershad valvoo hyvien tapojen noudattamista Iranin kaduilla. Kuitenkin teinit ja hieman vanhemmat ihmiset voivat haluta pukeutua kuten haluavat pukeutua. Nuoriso osaa välttää tai kiertää rajoituksia. Avuksi on saapunut tärkeä گرشاد -sovellus. Käyttäjät jakavat sovelluksen kautta tietoa uskonnollisen poliisin liikkeistä.

Ne kuuluisat älypuhelimet kun ovat todellisuutta siellä eksoottisessa Lähi-idässä. Siellä älykännyköistä tarkistetaan missä Ershad-partio luuraa, jotta käyttäjä osaavat kiertää muuta reittiä. Eli seuranhakemisen sijaan palvelulla vältetään tiettyjä ihmisiä.

Se on kompromissitapa jatkaa elämänsä elämistä valtiossa, joka yrittää pakottaa ahdasta uskonnollista moraalia. Saatanallinen temppeli onnistui aiheuttamaan pirullisen tilanteen Phoenixin kauniissa kaupungissa. Tarkemmin kirjoitettuna kyseisen kaupunginhallinnon kokouksien avauksissa. Perinteisesti ne on aloitettu rukouksella. Kunnes Saatanallinen temppeli haki oikeutta rukouslistalle.

Uskonnonvapauden ja tasa-arvon nimessä kaupunki ei pystyisi eväämään heiltä sitä oikeutta. Ennakkotapaukset oikeussaleista Se jos mikä on ongelma pääasiassa kristityille päättäjille. Ratkaisu oli mielestäni yllättävän looginen.

Siihen päästiin viime viikolla. He äänestivät rimaa hipoen, että kokouksia ei enää aloiteta rukouksilla. Niiden tilalla vietetään hiljainen hetki. Näin satanistit eivät pääsisi ääneen kaupungintalon tiloissa. Se jos mikä sopii kaikille kaupungin uskonnottomille kansalaisille. Saatanallisen temppelin kanta kun on aina ollut uskonnollisesti agnostinen. Tempauksilla yritetään saattaa viranomaisia sekulaarimpaan suuntaan. Päätös rukoushetken poistamisesta herätti suurempaa keskustelua, joten mahdollisesti tämän vuoden aikana äänestetään vastakkaiseen suuntaan.

Uskonnolliset yhteisöt haluavat rukoushetket takaisin. Jos kaupunki yrittää venkoilla tiettyä uskontoa vastaan kohun laannuttua, niin Saatanallinen temppeli on valmiina haastamaan sen oikeuteen syrjinnästä. How the Satanic Temple forced Phoenix lawmakers to ban public prayer.

Talk ohjelmassa keskusteltiin vaihtoehtohoidosta. Studioon penkeillä istuivat Hunks-tanssija Jani Kokki, vanha tuttumme homeopaatti Liisa Sulkakoski, sekä vastapuolella dosentti Markku Myllykangas ja lähihoitaja Teemu Hiilinen. Hermoni riittävät vain yhden kohdan kommentointiin. Suosittelen sinua katsomaan koko ohjelman.

Sulkakoski osoitti jälleen, ettei hän ymmärrä miten tieteellistä tutkimusta tehdään. Tämä ei ole solvaus, vaan suora päättely siitä miten hän kommentoi homeopatian tutkimusta. Tavallaan se myös selittää miksi hän jatkaa homeopatian käyttöä.

Sulkakoski toistaa 19 minuutin kohdalla vieläkin tuttua virhettä siitä, ettei homeopatiaa muka pystytä tutkimaan tieteellisesti kaksoissokkomenetelmällä. Esteenä on homeopatian yksilöllisyys. Jokainen potilas on erilainen.

Homeopaatti voi määrätä samaan vaivaan eri ihmisille erilaiset homeopaattiset valmisteet. Tämän takia homeopatia ei sovellu kaksoissokkomenetelmällä testattavaksi.

Kyllä voi tutkia ja on tutkittu. Sulkakoski ja kumppanit eivät vaan tykkää näiden tutkimusten tuloksista. Menetelmän keksimiseen ei tarvita opintoviikkoja rakettikirurgiassa. Tämä ei ole monimutkainen aihe. Päättää mikä homeopaattinen valmiste olisi paras vaihtoehto. Nämä tiedot koodataan piiloon.

Tuloksena on selkeä vertailu homeopatian ja lumehoidon tehosta. Ja mitä tulokset sanovat? Mitä laadukkaammin suoritettu koe, sitä useammin homeopatia asettuu samalle linjalle lumehoidon kanssa. Näitä tuloksia homeopaatit juoksevat karkuun. Näiden tulosten takia homeopaatit valehtelevat, ettei homeopatiaa muka pystytä testaamaan tieteellisesti.

Onneksi Sulkakoski sentään antaa lääketieteelle tilaa hoitomenetelmissään. Hänkin turvautuu antibiootteihin ja suosittelee lääketiedettä syöpäpotilaille. Siksi onkin paikallaan muistuttaa, mitä homeopaattien liitot ja yhdistykset ovat julistaneet mm. Otetaan esimerkkejä Englannista parin vuoden takaa. Tuhkarokkoepidemian riehuessa joutuivat homeopaatit antamaan julkilausumia, joissa homeopatia jäi jäähypenkille.

Society of Homeopaths in edustaja Philip Edmonds sanoi suorin sanoin näin: Homeopaattisia valmisteita ei sovi käyttää rokotteiden vaihtoehtona vakavien tautien kohdalla. Homeopaatit suosittelevat ihmisiä hakemaan neuvoa lääkäreiltä. British Homeopathic Association ja Faculty of Homeopathy antoivat yhdessä selkeän lausunnon: We recommend people seek out the conventional treatments," Ei ole mitään näyttöä siitä, että homeopaattiset rokotteet suojelisivat tarttuvilta taudeilta.

Homeopaatit suosittelevan tavallista lääketiedettä. Voimme varmaankin olettaa, että Sulkakoski on valmis allekirjoittamaan samanlaiset lausunnot. Hän oli niin valmis tyrmäämään Myllykankaan puheita, koska Myllykangas ei muka tiennyt asioista, eikä ollut ottanut selvää uusimmista tutkimuksista. Ohjelman alussa Sulkakoski kuitenkin oli sanomassa, että homeopatialla voidaan estää syövän leviämistä 6 min 30 sekuntia.

Jätän kirjoittelut toistaiseksi tähän. Muuten asenteeni voi muuttua liian ylimieliseksi. Planned Parenthood Federation of America on tärkeä osa Yhdysvaltojen terveydenhuoltoa.

Se tarjoaa naisille mahdollisuuden edulliseen ehkäisyyn, syöpäseulontaan, ja aborttiin. Kaikki toimenpiteet ovat laillisia ja haluttuja ympäri Yhdysvaltoja. Ymmärrettävästi tämä viimeisin kohta on konservatiivien kohdalla kestämätön palvelu. Planned Parenthood on kuitenkin monelle kauhua herättävä laitos. Viime vuonna liikenteeseen lähti entistä rajumpi abortinvastainen huhukampanja kyseisen palvelun synkistä taustoista.

Siellä murhataan vauvoja ja myydään niiden elimiä tyydyttämään rahanhimoisia moraalittomia pomoja. Tätä mantraa toisteltiin republikaanien kärkinimien suista.

Senaattori Marco Rubio sanoi sikiöistä kerättävän kudoksen oikeasti yllyttävän naisia tekemään abortteja, jotta kudosta voidaan kerätä lisää ja siinä samalla tienata dollareita. Senaattori Ted Cruz julisti Planned Parenthoodin rikolliseksi toiminnaksi, oikeista lakipykälistä välittämättä. Rick Perry ja Rand Paul väittivät myös järjestön myyvän voittoa tavoittelevalla tavalla ruumiinosia.

Ja nämä veikot olivat puheineen niitä hillityimpiä tapauksia. Presidenttiehdokas Carly Fiorina puhui videosta, jossa pöydälle nostetun vielä sykkivällä sydämmellä varustetun sikiön ympärillä lääkäri puhuu elintoimintojen jatkamisesta, jotta sikiösta voidaan viipaloida tuoreita paloa. Sellaista videota ei ole koskaan esitetty Planned Parenthood in tiloista, mutta faktat eivät häirinneet Fiorinaa. Poliitikkojen vaahtopuheiden taustalla on ns.

Antiaborttiaktivisti David Daleiden ja pari muuta kaveria tekeytyivät biotutkimuslaitoksen hankkijoiksi. He taltioivat videoita, joilla Planned Parenthood in lääkärin puheita kuvattiin piilokameralla. Hän puhui sikiöstä kerätyn kudoksen käytöstä tutkimustarkoituksiin. Ja siitä miten he keräävät ja toimittavat tuota kudosta abortoiduista sikiöistä.

Tämä nosti tunteet pintaan. Hän kertoi suojelevansa lapsia. Höpinöidensä seassa Robert mumisi " No more baby parts ". Mistä sitten on oikeasti kyse? David Daleiden ja kumppaneiden videot on todettu potaskaksi. Niissä ei näy, tapahdu tai puhuttu mistään laittomasta. Useissa osavaltioissa aloitettiin viralliset tutkinnat järjestön toimista. Niiden tulokset olivat yhteneväisiä: Planned Parenthood ei myy sikiöiden raatoja tienatakseen pätäkkää.

Jos järjestö tekisi sellaista, niin se olisi äärimmäisen huono tapa tienata. Yli klinikalla toimiva Planned Parenthood käyttää solujenkeräystä vain n. Ne sijaitsevat kahdessa osavaltiossa. Kantasoluja varten kerättävä leikattu sikiö päätyy eteenpäin tutkimuskäyttöön vain naisen suostumuksella.

Jokaisesta näytteestä maksetaan klinikalle alle dollaria. Maksulla katetaan pelkästään prosessin kustannukset. Tuoton saaminen rikkoo välittömästi liittovaltion lakeja. Abortteja suoritetaan noin joka toisella klinikalla.

Eli et voi mitenkään tilata kuolleita sikiöitä mausteeksi voileipäsi päälle Planned Parenthood in verkkokaupasta. Tiedän, sillä yritin etsiä sellaista mahdollisuutta. Mutta miksi tieteen alttarille sitten kannetaan uhrilahjana tapettujen sikiöiden soluja? Nature -julkaisu puolusti lähes raivoisasti kantasolututkimusta viime vuoden joulukuussa. Sivuilla selitetään selkeästi miksi Planned Parenthood skandaali ei ole skandaali.

Poliittisen kohun vain kiehuessa yhä kuumemmaksi tutkijat ovat sulkeutuneet toimistoihinsa. Kantasolututkimusta tekevät tutkijat saavat vihapostia, uhkailevia puhelinsoittoja ja muuta ei-kivaa. Jopa arvostetulla Nature -julkaisulla oli vaikeuksia löytää suitaan avaavia haastateltavia. Vain kaksi tutkijaa vastasi kysymyksiin. Hiljaisuutta perustellaan - syystäkin - tutkijoiden turvallisuudella.

Varsinkin tutkimuksessa käytetyille ihmisten kantasoluille. Sikiöt on joka tapauksessa abortoitu ja päätymässä roskiin, joten niiden käyttö tieteen edistämisessä on helposti perusteltavissa. Olisiko eettisempää jättää käyttämättä niitä tutkimuksessa? Nature selvitti miten monessa tutkimusprojektissa tarvitaan ihmisten kantasoluja ja miten paljon niiden pyörittämiseen myönnetään rahaa.

Sikiöistä kerättyjen kantasolujen käyttö tutkimustarkoituksiin herättää myös vastalauseita. Jotkut väittävät, että tarjolla olisi parempia vaihtoehtoja, mutta itse tutkimusta tekevät sanovat toisin. Aikuisilta kerätyt kantasolut eivät sopeudu, muutu ja toimi yhtä monipuolisesti kuin ns. Eikä niiden toimintaa pystytä simuloimaan tietokoneilla tai eläimistä kerätyillä kantasoluilla. Eikä vuosia sitten kerättyjen kantasolujen kloonauskaan ole ratkaisu.

Ihmisten kantasoluista löytyy eri solutyyppejä, jotka soveltuvat erilaiseen tutkimukseen. Kantasolututkimukselle laitetut rajoitukset hidastavat joissain tapauksissa estävät rokote- ja hoitotutkimusta. Kongressissa on esitetty parikin lakiehdotusta, jotka tekisivät tällaisen kantasolututkimuksen laittomaksi. Osavaltioiden lainsäätäjät ovat myös ajaneet samanlaisia kieltoja. Missouri, Arizona ja Pohjois-Dakota ovat jo kieltäneet kantasolututkimuksen. Rajoituksia laaditaan myös tutkimuskiellon ulkopuolella.

Pohjois-Carolinan osavaltiossa ei saa myydä sikiöiden kudoksia. Siksi kyseisen osavaltion laboratoriot joutuvat tilaamaan kantasolunsa toisista osavaltioista. Tutkimuksen tulevaisuus ei ole varmalla pohjalla. Miksi nuori opiskelija keskittyisi alaan, jos rahoitus on erittäin epävarmaa ja kaiken lisäksi tutkijoita uhkaillaan fyysisellä tasolla? Lentävän spagettihirviön uskonto, eli pastafarismi, jatkaa riemuvoittojen saattelemaa marssiaan. Pastafarismi pääsi viralliseksi uskonnoksi Alankomaissa.

Ahkerien pastafaristien työ teki tulosta, mutta Suomessa ihmisoikeudet ja uskontojen tasa-arvo ei ole vielä toteutunut. Pastafarinen Kirkko on ilmoittanut pyrkivänsä uudelleen viralliseksi uskonnolliseksi yhdyskunnaksi Suomessa. Se tulee olemaan neljäs yritys. Edellisellä kerralla tuomio oli tyrmäys. Korkein hallinto-oikeus sorti uskovaisia, kun se totesi vuonna ettei pastafarismi muka ole kelpo rekisteröityjen uskonnollisten yhdyskuntien rekisteriin. Eli suomalaiset pastafaristit saavat vielä odottaa aitoja omia pastafaristihäitään.

Eräs lupaava käänne tapahtui, kun uskonnolliseksi yhdyskunnaksi pääsi Karhun kansa. Se jos mikä on rasismia, jos päättäjät tuolla tavallla suosivat kotimaisia uskontoja, mutta karsastavat ulkomailta tulevia uskontoja. Lentävä Spagettihirviö , uskonto. Brasiliassa havaitut kehityshäiriöt ja mahdollinen yhteys zikavirukseen ovat yhä enemmän kansainvälisen huolen aiheena. WHO julisti hätätilan viruksen leviämisen takia. Virusta havaitaan Brasiliasta Meksikoon.

Se on nyt samanlainen uhka kuin ebola, jotta apu ja tutkimus nousevat merkittävämmälle tasolle. Diagnoosin kehittäminen on tärkeää, sillä yleisimmät oireet muistuttavat niin paljon denguekuumetta. Aikuisten ja lasten sairastamana tauti ei ole sieltä tappavimmasta päästä. Oireina kuumetta, ihottumaa ja nivelkipuja.

Useimmat tautia kantavan hyttysen puremista ihmisistä eivät saa oireita. Raskaina olevien sikiöt voivat saada vakavia kehityshäiriötä. Eniten otsikoissa on ollut mikrokefalia, eli pienipäisyys. Virusta vastaan ei ole rokotetta, joten perinteiset foliosormet eivät tällä kertaa pääse osoittamaan Big Pharman suuntaan. Sen sijaan salaliittoteoriat rakennetaan toisen uhan ympärille, mutta siitä myöhemmin.

Zikan leviämistä on seurattu tarkkaan. Brasiliaan se on voinut saapua useampaa reittiä, kiitos ihmisten yhä laajenevan ja nopean liikkuvuuden. Zikaviruksen yhteys Brasiliassa havaittuihin kehityshäiriöhin ja epämuodostumiin on kuitenkin vielä kaikkea muuta kuin varma.

Nature -julkaisu muistuttaa, että syy-yhteiden varmistamista haittavat tunnetut epidemiologien elämää rasittavat tekijät. Tietoisuus kehityshäiriöistä nostaa niitä esiin tapauksissa, jotka voisivat normaalissa olosuhteissa jäädä raportoimatta samalla tavalla.

Väärät diagnoosit raportoiduissa tapauksissa ovat myös mahdollisia, sillä mikrokefalian diagnoosikriteeri on niin laaja. Kehityshäiriön aiheuttajia voi olla monta erilaista. Niistä on varmistunut kappaletta ja tapausta on todettu vääräksi diagnoosiksi. Pelkästään tavallista pienempi pää vaatii diagnoosiin lisäksi pienemmän kokoiset aivot ja vähentyneen aivojen kehityksen tahdin.

Nykyisistä tiedoista on mahdotonta päätellä mikrokefaliatapausten lisääntymistä, ja varsinkaan yhteyttä zikavirukseen. Tällaisia tutkimuksia on vasta aloitettu Brasiliassa. Brasilian terveysviranomaisten mukaan mikrokefalian yleisyys on ollut maassa luokkaa 2 tapausta per 10 syntymää.

Yleensä maan pohjoisosissa esiintyvyys on aina ollut suurempaa. Vaikka zikavirus aiheuttaisi mikrokefaliaa, niin tuhansissa liikkuvat luvut ovat liian epäluotettavia.

Tapaukset ovat varmasti yleistyneet, mutta emme tiedä kuinka paljon. Zikavirus siis kyllä leviää, ja mikrokefalia voi olla seurausta siitä, mutta mikä muu mahtaisi selittää lasten kehityshäiriöt? Tässä kohtaa areenalle ryömivät salaliittoteoriat. Salaliittoteorioissa ongelmien aiheuttaja ei olekaan zikavirus. Ne ovat jatkoa joulukuussa ilmaantuneille teorioille , joissa mikrokefalia yhdistetään Brasiliassa suoritettuihin kokeisiin gm-hyttysillä.

Uhka onkin hyttysiin tehty geenimanipulaatio, ei mikään virustartunta. Ecologist -nettisivulla aiheuttajaksi ehdotetaan Aedes aegypti hyttyseen Oxitec firmassa tehtyjen muutosten riskejä. Mutta minkälainen muutos voi aiheutta mikrokefaliaa?

Manipulaatiossa käytettyä piggyBac transposonia epäillään siirtyvän hyttysen piston kautta ihmiseen. Miten kyseinen gm-hyttynen oikein aiheuttaa mikrokefalian? Sitä ei Ecologist pysty selittämään. Selkein todisteen kaltainen asia on kartoilla havainnollistettu punaisella nuolella. Vapautetut gm-hyttyset sijaitsevat kehityshäiriöisten sikiöiden vieressä Sattumaako? Onneksi Christie Wilcox käy läpi näiden gm-hyttysten testipaikkojen ja havaittujen mikrokefaliatapausten yhteyttä.

Korrelaatio ei taaskaan ole kausaation veroista. Ensimmäiset tapaukset havaittiin rannikkokaupunki Camacarissa. Salaliittoteoriaa lietsovassa kartassa hyttysten levityspaikaksi on merkitty Juazeiro de Norte. Oikeasti ne vapautettiin ensimmäisen kerran Juazeirossa. Eri kaupunki vaikka lähes sana nimi. Virhe on helppo tehdä jos hakee nopeasti pelkällä Juazeiro sanalla kaupunkia Brasilian kartalta. Etäisyyttä ensimmäiseen todettuun mikrokefaliaan on n. Mikrokefaliatapauksien keskittymä on siis jossain muualla kuin siellä missä ihmiset ovat ensimmäistä kertaa altistuneet gm-hyttysille.

Mutta ongelma on vielä pahempi salaliittoteorian kannalta. Juazeiro ei ollut ensimmäinen paikka, jossa gm-hyttysiä päästettiin luontoon. Ensimmäinen testipaikka oli Piracicaba, São Paulo. New Scientist pohtii realistisempaa syytä zikaviruksen ja kehityshäiriöiden mahdolliselle yhteydelle.

Virus on voinut muuttua vaarallisemmaksi. Eikä sovi unohtaa mitä tapahtui siellä Ranskan Polynesian saarilla, jossa zikavirus levisi vuonna Epidemian seurauksena lapsilla havaitaan kehityshäiröitä aivoissa ECDC raportin sivu 5. Saarilla ei vapautettu geenimanipuloituja hyttysiä. Ainakin teoreettiselta pohjalta tarkasteltuna todennäköisin syy kehityshäiriölle on virus ennen geenimanipuloituja hyttysiä. Hieman ajastaan jäljessä Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä yrittää vielä herätellä yhteyttä zikavirukseen.

Jostain syystä on erittäin epäilyttävää, että tutkijat voivat tilata ATCC -firmasta näytteitä zikaviruksesta tutkimustarkoituksiin.

Anteeksi, jos en vaivaudu pelästymään. Mitä tästä kaikesta sitten jää kätösiimme? Keskeneräistä tutkimusta, valmistautumista pahimpaan ja epämääräisiä vihjailuja epätodennäköisillä uhkakuvilla. Seuraan tilanteen kehittymistä, mutta enimmäkseen tiedejulkaisujen kautta. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 9: Matematiikka, tuo norsunluutorneissa elävän eliittiluokan salaperäinen taikavoima, on jälleen pienen kiistan kohteena. Eli miten voimme jollakin tapaa laskea miten monta ihmistä osallistui tiettyyn tapahtumaan.

Kyseinen tapahtuma oli Roomassa järjestetty mielenilmaus nimeltään Perhepäivä. Sillä pyritiin osoittamaan Italian parlamentille, että kansan syvät ja leveät rivit ovat perusarvojen puolella.

Suurta homoliittokiistaa kun levitellään parlamentin ylähuoneen tapetille. Aamulehti mainitsee osallistujia olleen tuhansia. Helsingin sanomat kertoi osallistujia olleen kymmeniä tuhansia.

CNN arvioi luvun liikkuneen myös kymmenissä tuhansissa. France24 on myös kymmenien tuhansien kannalla. Reuters kirjoittaa kymmenistä tuhansista osallistujista. Il Post Viola huomauttaa, että samalla paikalla järjestettiin Rolling Stonesin konsertti, jonne saapui 74 ihmistä. Silloin Circus Maximus oli tupaten täynnä.

Mutta Perhepäivän järjestäjien mukaan paikalle saapui peräti kaksi miljoonaa ihmistä. Yleensäkin Circus Maximukselle järjestettäviin konsertteihin arvioidaan kaupunginhallinnon suunnalta mahtuvan vain ihmistä.

Siitä on pitkä matka edes siihen yhteen miljoonaan. Kotimaiset Aito Avioliittolaiset olivat luonnollisesti innoissaan näistä ilmoitetuista luvuista. Ja kommenteissa hän osoitti lukeneensa CNN: CNN kirjoitti että 80 kaupungissa ja järjestäjien mukaan 2 miljoonaa.

Aika vaikuttava määrä ihmisiä pelkästään yhdessä paikassa CNN: Valheellisella vähättelyllä tehdään politiikkaa. Ne 80 mielenosoitusta järjestettiin edellisen viikonlopun aikana. Ja niissä huudettiin tukea samaa sukupuolta oleville pareille. One weekend after demonstrators staged rallies in more than 80 cities to show support for the legislation, a large crowd packed Rome's Circus Maximus ruins to express the opposite view.

Itse parlamentin kiistana on rekisteröidyn parisuhteen salliminen samaa sukupuolta oleville pareille. Ehdotettu laki on pääministeri Matteo Renzin ajama. Italia ei ole päässyt edes noin pitkälle kehityksessään. Äänestyksestä tulee varmasti tiukka ja sanoisin valmiin pessimistisesti, että kamppailu tulee jatkumaan saapasvaltiossa vielä pitkään. Itseäni tyrmistyttää kuitenkin eniten se, että jotkut ihmiset ottavat katolisen kirkon mielipiteitä mitenkään vakavasti vielä sataan vuoteen.

Kirkon moraalinen auktoriteetti paloi itsesytytettynä tuhkaksi, kun he suojelivat lapsia raiskanneita pappeja. Toivon, että myös kaikki kahdeksan miljoonaa blogini lukijaa ovat kanssani samaa mieltä. Valtsun terveysblogin suuri projekti. Vapautetut gm-hyttyset sijaitsevat kehityshäiriöisten sikiöiden vieressä. Newer Posts Older Posts Home. Yritän käsitellä mahdollisimman laajasti huuhaata, vaihtoehtohoitoja, humpuukia, biologiaa, kreationismia, Älykästä suunnittelua, uskontoa, uskonnottomuutta, joskus harvoin huumoria, elokuvia, kirjoja ja historiaa.

Olen vuotias mies, jolla on onnellinen elämä. En ole koskaan ollut uskovainen, enkä varmaan koskaan tule olemaan. Yritän kerätä kattavaa kirjakokoelmaa josta olisi hyötyä skeptikoille. Toistaiseksi minulla on kasassa parisen kymmentä huuhaa-kirjaa.

Eli sama periaate kuin katolisen kirkon toimissa suojella mainettaan. Eli et voi mitenkään tilata kuolleita sikiöitä mausteeksi voileipäsi päälle Planned Parenthood in verkkokaupasta. Jouduin kelaamaan tekstiä takaisinpäin. Seksuaalinen ahdistelu on valitettavasti erittäin yleinen ongelma maailmassa. Kalle seisoi nyt pienessä haara-asennossa lääkärin edessä, kun tämä aloitti tunnustelemaan ja painelemaan pojan nivustaipeita kummaltakin puolelta siirtäen sormillaan tämän kivespusseja sivuun vuoroin kummaltakin puolelta.

GAY SUOMI 24 CHAT QNTELE

Kyrvän homoseksuaaliseen imeminen sihteeri pojat

3. huhtikuu Posts: Joined: 28 Aug , Location: Helsinki Norja on ihan söpö. Ai niin nuo pojat, paras oli heti kärjessä eli tuo argentiinalainen. . Homoseksuaalit ovat ihan normaaleita komistuksia yms, kuin. lokakuu Mutta aika söpö idea, vai mitä..? virtuaalitreffit · Leffailta · Kitarapoika · kaukosuhde · Edellinen juttuSeuraava juttu. SUOSITTELEMME SINULLE. helmikuu Nimittäin tytöt ja pojat, tai aikuisemmin, naiset ja miehet. .. Tavallaan söpöä. . Viime vuonna saimme lukea homoseksuaalisten hiustyylien kiellosta. .. Helsingin sanomat kertoi osallistujia olleen kymmeniä tuhansia.