Categories Lelu poika

Homo puhdas kalu mies ejakulaatio keskustelu

Et siis voi sanoa mitään miehen hajuista ja mausta ennen kuin otat suihin joltakin toiselta mieheltä pari spermatippaa EI ole sama asia kuin niellä koko lasti! Aiemmassa tekstissäsi sanoit myös, että kyrvän imeminen on helpomaa kuin pillun eikä siinä väsy paikat. Todellakin väsyy niin posket koko muu suu , niska, kädet kuin jalatkin.. Asennosta riippuen, niitä kun on monia suuseksissä kummin päin tahansa. Siis jos vain mielikuvitusta löytyy. Kaikista kamalinta muuten on jos mies alkaa itse työntelemään kaluaan kurkkuun.

Kun minä otan mieheltäni suihin, minä määrään tahdin tai homma loppuu hyvin nopeaan! Älä siis jaksa jauhaa asiasta, josta et tunnu tietävän pätkääkään. Et voi sanoa olevasi kokenut suihinottaja siis miehiltä , jos olet ottanut vain itseltäsi suihin.

Se ei todellakaan ole sama asia kuin nuolla ja imeä jotain toista miestä. Jos sulla nyt sitten kotoa löytyy nainen, jonka jalkoväli haisee ja maistuu "niin vitun pahalta", niin sulla ei ole kun tasan kaksi vaihtoehtoa. Joko passittaa nainen pesulle ja käskeä sen suihkuttaa vaikka jotain sun lempparihajuvettä pilluunsa tai vaihtaa mieheen. Onko muuten tullut mieleen, että ehkäpä SINÄ oletkin se joka haisee ja maistuu yököttävälle!!! En nyt enää jaksa tuohon aiheeseen paneutua, mutta haluisin hieman aiheen vierestä vetäistä pari juttua.

Siis ei siinä mielessä, että naiset naukuisi se itseasiassa ärsyttää mua helvetisti jne. Ei tietenkään henkiset puolet ym. Tarkoittaen sitä, että naiset ottaa suihin panemisen jälkeen, nielee mällit ja ovat aktiivisia ja kokeilunhaluisia. Vastaavasti mä voin nuolla naista ja jos siltä tulee ejakulaation ni mikäs siinä, samat jutut teen. Lesbous on ok jos naiset ovat hyvännäköisiä. Harmittavan monet ovat vain sellaisia rekkalesboja, kaljuja tms. Tästä suutut mutta minkäs mä voin omalle luonteelleni.

Mua ei tosiaankaan kiinnostaa kenenkään karvasta persettä alkaa pökkimään, eikä varsinkaan ottaa munaa vastaan. Luonnollisella en tarkoita sitä, etteikö sitä luonnossa tapahtuisi esim.

Miehen ei ole tarkoitettu pökkimään toisen miehen persettä eikä kyllä naisenkaan, mutta se on silti hieman eri juttu, kun vastapuoleista "lisääntymis" kumppania siinä kuitenkin pökitään , eikä varsinkaan vastaanottamaan. Peräaukko on ulostamista varten. Ensiksi, määritellään käsite "parempi auton ajaja".

Jos sillä tarkoitetaan sitä, että ajaa vähemmän kolareita, niin okei, naiset ovat parempia ajajia. Mutta jos sillä tarkoitetaan auton käsittelyä eri tilannenopeuksissa, niin väitän, että miehet osaavat ajaa paremmin. Katsoppa rallikuskeja ja formulan ajajia. Kuinka monta naista näet ratissa?

Jos he ovat parempia ajajia kuin miehet, niin eivätkö he silloin ajaisi ralliakin paremmin? Naiset tyypillisesti osaavat ajaa vain normaaleja nopeusrajoituksia kunnioittaen, kiltisti, pelkäävät ohitella taitoa vaativissa paikoissa, siis miten helvetissä naiset muka voisivatkaan ajaa kolareita?

Ja jos aletaan niitä tilastoja mulkoilemaan, niin tiedätkö missä asiassa naiset tumpeloivat miehiä enemmän? Naiset eivät osaa oikein peruuttaa. Tässä nähdään, että jos miehetkin ajaisivat tarpeeksi hitaasti ja sääntöjä noudattaen, he kolaroisivat aivan varmasti vähemmän kuin naiset. Miehillä on vain se ongelma, että he innostuvat ratin takana liikaa ja yrittävät temppuja, mitkä eivät heiltä aina onnistu.

Siitä ei silti seuraa johtopäätös, että naiset ajaisivat paremmin. Siitä seuraa johtopäätös, että naiset ajavat vastuullisemmin. Vielä pitää sen verran selventää, etten väitä sitä, etteivätkö naiset pystyisi ajamaan yhtä hyvin kuin miehet. Yleensä kuitenkin miehet ovat jo heti nuoresta pojasta lähtien kiinnostuneita autoista, ajelevat niillä enemmän monta tyttöporukkaa tunnet, jotka lähtevät ajamaan pillurinkiä yöksi kaupungille , ja aikuisinakin mies yleensä on kuskina ja nainen istuu vierellä.

Jossain perheissä, jossa nainen ajaa koko ajan ja mies istuu pääosin vieressä, voi tilanne olla toisenlainen. Jossain perheissä, jossa nainen ajaa koko ajan ja mies istuu pääosin vieressä, voi tilanne olla toisenlainen" yleensä naiset ovat parempia kokkeja kotona. Niin tarkoitin sillä, että ne pornon suoritus tyylit antaa ihan ok kuvan seksistä, mutta se yleinen "olotila" ei. En nyt jaksa tarkemmin selittää tätä asiaa. Ja tottakai miehen ja naisen välisellä peppuseksillä on eroa kuin yöllä ja päivällä, siinä ollaan ihan erilaisen kumppanin kanssa tekemisissä.

Sun mielestä siis jos heteromies antaa ottaa naisen suihin, on se ihan sama asia, jos mies lutkuttaisi sitä munaa? Hyvää siinä ollaankin toiselle tekemässä, mutta koska mies-mies pari eivät voi saada lapsia keskenään, on heidän kaikenlainen seksuaalinen kanssakäyminen luonnotonta.

Kivaa se voi joidenkin mielestä olla, mutta luonnotonta. Mies-nainen pari taas voivat vaikka tökkiä toisiaan vaikka mahaan, eikä siitä tule luonntotonta, koska he ovat keskenään lisääntymiskykyisiä ja se mahaantökkiminen voi olla vain esileikkiä. Jos itse olet BI, niin et ehkä ymmärrä näitä asioita. Tiivistäen ja rivien välistä lukemalla, löydät saman argumentin minunkin kommenteistani. Itsehän puhuit nyt itsesi pussiin, kun ensin paheksuit sitä, että minä varmaan ajattelen, että naiset olisivat huonompia kuskeja, mutta nyt itse sanotkin olevasti sitä mieltä.

Viestisi ovat täyttä asiaa! Kunnon perustelut, faktatietoa ja kokemukseen perustuvaa tietoa. Aivan niin, ja siksi kyrvän imeminen ei naisen kanssa onnistukaan, jos haluat imeä kyrpää, kokeile sitä toisen miehen kanssa.

Kysympähän tässä nyt sitten Rossilta näin naisena,et kuinka monesti nainen on toivonut että työnnät pääsi hänen vittuunsa? Minä en edes pidä tunteesta kun yritetään työntää pelkkä kieli sinne,se ärsyttää lähinnä virtsaputken suuta,sillä kieli on kyl aika lyhyt! Nuoleminen ja naiminen ovat kaksi eri asiaa,kun työnnytään sisään niin ota se mulkku käyttöön tai vaikka sormi Tykkäisitkö itse jos työntäisin kieltäni sun virtsaputkeen sinne se tuntuu pyrkivän lähes väkisin? Ja siitä suihin otosta,kun väität et suu rasittuu mulkun kans vähemmän Mulla on aika pieni suu,ei äkkiä huomaa mutta leuat eivät aukene paljoa,joten kyllä mulla suu rasittuu aika kovasti,tai tarkemmin ottaen leukaluut.

Tiedät varmaan tunteen hammaslääkärillä,kun suu puutuu ja leukaluita jomottaa suun auki pitämisestä Ja siks toiseks,miehelläni on aika iso Ja nuolen enemmän kuin imen,juuri pienen suuni takia,eikä se nuoleminen rasita yhtään.

Survo pääsi sinne kalaan josta hehkutat,ja suksi vittuun jos sellaista koskaan löydät!!!! Enpä tästä ota puhetta oikeassa maailmassa naisten kesken ikinä, tuntuu olevan todella arka aihe.

Ottakaa ihan relasti ja nauttikaa elämästänne. Älkää turhaan kiukkuilko täällä netissä. Jos sulla on pieni suu ja miehelläsi iso kyrpä niin totta kai suuseksi voi olla hankalaa. Minä en kuitenkaan tässä lähde yksittäisiä ihmisiä tarkastelemaan, vaan asiaa yleisesti ottaen.

Enkä ole puhunut mistään kielen tökkimisestä vittuun, se lipominen lähinnä rasittaa. Kyllä kieli rasittuu aiemmin kuin suu, hammaslääkärissä vielä puolen tunnin jälkeen voi suuta pitää jotenkin auki mutta nuole kalaa puol tuntia ja vertaile sitä. Kertokaahan, mikä tässä asiassa on niin kauhiaa? Sekö, että minun mielestäni jossain seksi asiassa naiset pääsevät miehiä helpommalla?

Kun sitä ollaan niin totuttu saamaan vain vähän tai ei koskaan orgasmeja, miehet eivät osaa tyydyttää naista, miehet vaan pökkii eikä rakasta, naisilla on aina vaikeampaa. Ja annas olla jos joku mies kehtaa tulla sanomaan, että joku asia olisi naisille helpompaa.

Tästäkö tämä kiukku johtuu? Voin kuule sen verran sinun vaikeaa kieleilyäsi ja vielä vaikeampaa elämääsi helpottaa että kerron sinulle kiukun johtuvan kaltaisistasi voivottelijoista! Olet tyypillinen typerä mies joka ei todellakaan osaa käsitellä naista! Voin kuvitella kuinka naiset oksentavat viimeistään kun avaat suusi,oli sit tarkoitus puhua tai nuolla. Ai,ai,ai kun sattuu kieleen,voi voi voi kun naiset nyt pääsevät helpolla!

Juu,saattaa olla et päästään mielestäsi helpolla,mutta takaan että ei tunnu miltään kun sinä pääsi laitat jalkoväliin Yhtä vähän tuntuu miltään jos imisin mulkkuasi niinkuin sinä sen luulet tapahtuvan! Siinä on muutakin kuin vaan horottaa suu auki ja vemputtaa edes takaisin Ja muista varoa hampaita Suu on muutes yllättävän täynnä hampaita,ja ihmeellinen on se yökkäys refleksi joka tulee kun jokin osuu kurkkuun liian syvälle Ja yksittäisistä ihmisistä sen verran että meitä nimenomaan on vain yksittäisiä Jokainen on erilainen ja siksi juuri ärsyttää kun yleistit koko asian!

Ilmeisesti sinulla on pieni mulkku jota on helppo imeä samanlaisia mahtuisi minunkin pieneen suuhuni vaikka kaksi ja naisillasi on norsun vitut joita on suuren kokonsa vuoksi vaikea pestä puhtaaksi hajuista,ja jotka nielaisevat sinut jos menet liian lähelle! Näin teillä sitten,mut ei silti kaikilla! Aihe ei siis ole sinällään "arka" mutta muista että seksi asioissa ei kenenkään vaivan määrää tai helppoutta kannata lähteä arvioimaan,saatat olla muuten ILMAN! Siis joudutko nuolemaan naista puoli tuntia, ennen kuin hän saa?

Alan ymmärtää jupinasi, pillua on vaikea nuolla. Heh, opettelepa mies se taito oikealla kosketuksella ja kunnon lämmittelyllä ei tarvita kuin pari minuuuttia taivaiden tavoittamiseen. Tälläisiä viestejä lukiessani musta tulee aina huippuonnellinen; onneksi minulla on suuseksitaitoinen mies, joka mielellään tuottaa minulle nautintoa: Ei kyse ollutkaan siitä, vaan siitä, että kumpi on vaikeampaa: Että kyllä suihinotto kunnolla tehtynä on todella paljon työtä.

Kylläpä tämäkin debaatti osoittaa, että peruskoulu-uudistus luvulla ja korkeakouljärjestelmän muutos luvulla e ole mennyt hukkaan. Näinkin tärkeissä asioissa aivan mahtavan aktiivinen kansalaismielipide ja aktiivisuus! Kuinka monta lupaavaa itseoppinutta kynegologia ja kenties nobel-kirjailijaakin täällä keskustelupalstalla sanan säiläänsä kohottaa kun isänmaa ja vastuuntunto vaatii ottamaan kantaa näinkin keskeisiin elämän funktioihin.

Pienenä pelkona nyt tietysti on kyrvänimijien ja vitunnuolijoiden ryhmien kuppikuntaistuminen. Eiköhän tähänkin sosiaali- ja terveysministeriön hygieniaosasto yhdessä maamme bioteknologiayritysten kanssa keksi lääkkeen! Siihen saakka, jatkakaa antaumuksella! En ikinä olisi uskonut, että joitain voisi tällainen mielipide kiinnostaa.

Nähtävästi oli kuitenkin ainakin naisille tosi kova juttu. Kas kun ei haista kyrpä, mikähän on syynä? Ei kyllä sanota ympäri maailman "haista vittu". Esimerkiksi jenkit sanovat "fuck you", mikä ei ole suoraan käännettynä haista vittu. Tosin käännetään yleensä esim. Mutta siis jenkit eivät kehottele haistamaan vittua. Sä kyllä imet kovaa!!! Vastaa alkuperäiseen viestiin kalun imeminen Mun mielestä miehen kalun imeminen on paljon helpompaa kuin naisen.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Anaalikanava on tarkoitettu ulosteen poistoon ja se toimii ongelmattomasti vain ulos työntämisessä, siinä, mihin se on biologisesti tarkoitettu.

Anaaliin kajoamisessa väärästä suunnasta, hermoston peristaltiikan vastaisesti, vaarana on aina repeämien lisäksi suolen sisäpinta on ohutta ja haurasta verrattuna vaginan limakalvoon myös prolapsi, joka tarkoittaa peräsuolen ulos repsahtamista ja sen pidätyskyvyn heikentymistä. Prolapsin korjaamiseksi tarvitaan leikkaus, jotta pysyviä tuloksia saataisiin aikaiseksi. Olet varmasti tietoinen myös siitä, että suolen limakalvon ohuuden ja peräsuolen korkean mikrobipitoisuuden takia anaaliseksi on aina huomattava sukupuolitautien tartunnan riskitekijä.

Osoita rakkauttasi muulla tavoin: Kuule uskovainen, prolapsin aikaansaamiseksi tarvitset paljon kovemmat otteet, kuin keskiverto paskan kokoisen esineen. Puhutaan ihan nyrkeistä ja auki pakottamisesta ja kovasta ulos ponnistamisesta. Jos kuvittelet, että prolapsi rajoittuu vain rektumiin, kannattaisi perehtyä vähän syvemmin kun näille prolapsivesille kerran päätit veneillä. Infektiot ja ääritapauksissa loiset, mutta varsinkin länsimaissa lähes olematon ongelma tarkan omavalvonnan ja lihajalostuksen takia sen sijaan ovat aivan tosi asia, niin anaali kuin oraali ja vaginaaliseksissä.

Todella harvoja, tosin naisilla yleinen on virtsatieinfektio. AP en suosittele kortsutta panemiseen, se ei sinulle tunnu sen kummemmalta etenkään jos kumppani laukeaa sisällesi - se ei tunnu miltään, valuu vain myöhemmin ulos tai joudut ulostamaan sen ulos.

Itse käytän suuseksissäkin kondomia, itse en pidä ejakulaation sotkuisuudesta. Ei tuo suolen tyhjennys ole välttämätön sillä vesi saa ylempänä suolessa olevan massan liikkeelle. Riittää kun peset takapuolesi ja jos haluat kokeilla huuhtelua niin verkkoapteekista saa suolen huuhteluun tarkoitettuja pusseja. Liukkaria pitää tosiaan olla tosi paljon että sulkijalihakset eivät vaurioidu ja suolen pintaan ei tule hankaumia. Kondomia on oltava sillä jos topilla on HIV ja sulla suolen pinnassa hankaumia niin HIV viruksella on suora reitti verenkiertoosi.

Liukastetta riittää pienempikin määrä, pääasia on että lämmittelyt hoitaa hyvin - kaksi-kolme sormea kun saa hyvin sisään, on helppo työntyä. Kannattaa välissä vähän lisäillä liukastetta, koska siitä imeytyy nestettä ja se kuivuu, toiset kuivuvat nopeammin kuin toiset. Käytä vesipohjaisia liukasteita, öljy ja silikonipohjaiset saattavat rikkoa joitain kondomeja, muistaakseni lateksin.

Huuhtelu on helpoin tehdä suihkun letkulla pöntöllä istuen wc käynnin jälkeen. Hana miellyttävän lämpöiselle ja pienelle paineelle. Korkeintaan pari desiä vettä letkulla sisään 2. Truuttaa vesi ulos 3. Toistetaan niin monta kertaa että ulos tuleva vesi on kirkasta Näin yksinkertaista: Kannattaa vielä ennen aktiä käydä varmistamassa ettei sisälle ole jäänyt vettä ja jos on niin truuttaat vaan veden ulos. Jos vesi ei ole kirkasta toista vaiheet Ja ei kun hommiin: Ihan ensimmäisellä kerralla kannattaa ihan vain harjoitella itsekseen, että opit tekniikan, eikä tarvitse sitten tositilanteessa miettiä että meniköhän oikein vai ei.

Nimittäin jos meni väärin niin se vesihän tulee sieltä ulos just milloin haluaa. Joko 15v on kokeillut peppuseksii? Mies mies, onko mitään oksettavampaa? Ja vielä perspanoja, en viitsi edes kuvitella: On erikoista jos mies mies seksi noin paljon oksettaa,tulla ihan sitä varten lukumaan sellaisia juttuja ihan homopalstalle,etkö ole huomannut mitään muuta mielenvikaisuutta itsestäsi.

Ei terve ihminen mitenkään hakeudu sellaisiin tilanteisiin mikä on vastenmielistä. No omasta kokemuksesta; paras koko anaaliseksiin on senttinen normi penis.

Jos käytetään liúkkaria niin ei revi tai paikat repeydy. Sen sijaan oma kokemus päälle 22 senttisestä on se, että oli kyllä täyttävä kokemus, mutta repi suolen verille. Verta tuli pari päivää aktin jälkeen suolesta vessakäynneillä. Eli normipenis on paras! Onko kokemuksia pienemmistä, vaikka cm, tuntuuko enää miltään! Siis niille, jotka miettivät että millä saa helposti anaalin puhtaaksi ennen seksiä; Ostin ebaysta pari euroa maksavan tavallisen intiimisuihkun ja voin sanoa että todellakin toimii!

Kunnolla vettä sisään ja liukasteen kanssa anaaliin, pari kertaa puristaa vedet sisään ja ulos; puhdas lopputulos! Ei ole ollut ikinä näin puhdas poikapillu! Eihän se peräsuoli pidä enää mitään kun sulkijalihas venyy isojen kalujen vaikutuksesta.

... 6. tammikuu Puhdas pillu tekokynnet seuraa. T hti homo treffit sex estonia. Shemale latex fetissi homo treffit mies siveysvy ss gay. treffi pornokuvia uskovaisten deitti transu treffit nais seuraa seksipelit seksi kulli 18v synttärilahja. Seksi Leikit ja fetissit, vastasi keskusteluun: Mistä haaveilit viimeksi kun runkkasit?. Montako miestä tiedät jolla on miehen nyrkin kokonen kalu? Porkkana on myös puhdas luonnontuote eikä aiheuta haittoja. . Siemensyöksy nimittäin vapauttaisi veren purkautumaan luonnollisella .. Katrsun sladdi, HYI homo, häivy!. huhtikuu Olen tyty, käytän homokaverilta lahjaksi saamaani anaalitappia joskus itsekseni. kakannut suihkussa käynnin jälkeen niin tarpeeksi puhdas omaan leikkiin. En ole täysin hetero, mutta anaaliseksi miehen kanssa kiinnostaa kyllä. .. olit hyvin hyvin lähellä ejakulaatiota pelkästä perseenrynkytyksestä.

NAISET MASTURBOI SAADA KALUA HOMOSEKSUAALISEEN

HOMOSEKSUAALISEEN ASIAN MIESBOY AIKUISVIIHDE VIDEOT

Ja annas olla jos joku mies kehtaa tulla sanomaan, että joku asia olisi naisille helpompaa. Tiesin, että seksikauppa kuuma kalu gay emätin puhdistaa itse itsensä ja sen "homo puhdas kalu mies ejakulaatio keskustelu" emätintä ei saisi puhdistaa itse vedellä. Sen sijaan oma kokemus päälle 22 senttisestä on se, että oli kyllä täyttävä kokemus, mutta repi suolen verille. Vesi ja siemenneste tuntuvat muodostavan liisteriä, joten vesi ei ole toiminut. Minä en edes pidä tunteesta kun yritetään työntää pelkkä kieli sinne,se ärsyttää lähinnä virtsaputken suuta,sillä kieli on kyl aika lyhyt! Olisipa naisilla munat ja miehillä vagina, kyrpää on niin paljon helpompi imeä kuin pimppaa. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.