Categories Kaunis homo

Seksikäs yöasu mies gay laukeaminen

seksikäs yöasu mies gay laukeaminen

Mikäli halutaan saada valtaväestö kiinnostumaan vähemmistöryhmistä, pitää se [valtaväestö] ensin saada tietoiseksi kulttuurin olemassaolosta? Valtaväestöllä kun on taipumus suhtautua "siitä omasta poikkeavaan" ensin vähän epäluuloisesti. Ihan uhallanikin repäisen tähän nyt esimerkkinä homokulttuurin sillä kulttuurihan sekin on ja Amsterdamin Gay Priden.

Eihän ne homot normaalissa elämässään pukeudu naisten karnevaaliasuihin ja seilaa joka päivä veneillä Amstelia ristiin rastiin; mutta popularisoimalla ja kaupallistamalla homokulttuuri tällä tavoin, ihan ronskisti stereotyyppisestikin, saadaan kuitenkin lisättyä tietoisuutta - ehkä myös poistettua ennakkoluuloja?

Eäh, en tiedä osaanko nyt pukea ajatukseni kovinkaan hyvin sanoiksi Mutta siis pointtina se, että minkään popularisointi ei välttämättä ole aina paha asia. Suurelle osalle kansasta pitää vähän jauhaa valmiiksi, ettei tule liian isoja paloja kerrallaan. Täysin väärän kuvan antaminen ja selkeä riisto sitten toki asia erikseen. Kysymykseksi jääkin sitten, kumpi on parempi - popularisoiminen vai se, että ketään ei kiinnosta?

Mä en oikein usko, että homokulttuuriin kohdistuvia ennakkoluuloja poistetaan Gay Pridessa tai että se olisi pointtinakaan - tarkoituksena lienee ennemminkin se, että homot itse juhlistavat omaa suuntautumistaan kaltaistensa keskuudessa.

Mun mielestä popularisoinnin ongelmana on se, että siinä usein vahvistetaan ennakkoluuloja ennemmin kuin pyritään purkamaan niitä. Ja sitten kokonaisia ihmisryhmiä leimataan yksittäisten "vitsien" perusteella. Surullisinta on, jos vaihtoehtoja on tosiaan vaan kaksi - se, "ettei ketään kiinnosta", tai se, että kiinnostusta pyrittäisiin herättämään stereotyyppisten, leimaavien ja jopa loukkaavien mielikuvien kautta.

Mä uskon, että ihmiset on oikeasti tota fiksumpia. Hyvä esimerkki todellisesta kohtaamisesta esimerkiksi tämän linkin takaa: Hieno idea paljastui linkin takaa! Itse menisin, mutta uskoisin että esim.

Ihmisistä on tulossa fiksumpia ja tiedostavampia ihan senkin takia, että informaatiota on helpommin saatavilla. Tosin sitä pitää haluta etsiä, kaikki eivät halua Ei tiettykään tarvitse olla - popularisoinnilla tarkoitetaan "kansantajuistamista" eli sitä, kuinka asioita voidaan esittää laajemmalle yleisölle ymmärrettävässä muodossa. Jättämällä liian monimutkaisia yksityiskohtia pois ja niin edespäin. Mun mielestä kuitenkaan esimerkiksi saamelaiskulttuurin popularisointia ei ole vääntää siitä vitsejä eikä vaikka homokulttuurin popularisointia edistetä kuvaamalla homoja telkkarissa korostetun feminiinisinä, muotitietoisina ja vaikka musikaaleja seuraavina.

No okei, jotkut homot ovat juuri kuvatun kaltaisia, mutta probleemana onkin juuri se, että sitten koko ryhmä leimataan tiettyjen yksilöidensä kaltaisiksi, vaikka jokaisella tulisi olla oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään, vaikka edustaisikin vähemmistöä. Popularisointiin, ymmärtämiseen ja todelliseen kohtaamiseen on olemassa fiksumpiakin keinoja kuin vähemmistöille nauraminen - esimerkiksi heihin tutustuminen: Mä rupesin nyt muuten miettimään tuota Elävä Kirja - juttua; miten siinä sitten vältetään stereotypiointi?

Kun siis jos yksi tyyppi pistetään edustamaan koko vähemmistöä? Kaikki lihavat eivät ole lepposia, kaikki homot eivät ole naisellisia, kaikki romanit eivät ole työttömiä!!! Noh, ehkä tämä aspekti on osattu ottaa huomioon Niin siis mä juurikin ymmärsin sen niin, että kun  kuka tahansa voi ryhtyä eläväksi kirjaksi, niin se juuri murtaa stereotypioita. Varmastikaan minä maihareissani ja naama lävistettynä en olisi se stereotypia joka ihmiselle tulee mieleen saamelaisesta. Just noin mäkin sen olen ymmärtänyt.

Elävässä Kirjastossa ei mun mielestä lähdetä siitä olettamuksesta, että yksilö edustaisi koko vähemmistöä, vaan siitä, millaisia erilaisia yksilöitä vähemmistön rajojen sisäpuolella elää. Siis että joku tyyppi, jolla on ennakkoluuloja jotain vähemmistöä, vaikka nyt sitten homoja, kohtaan, voi mennä Elävään Kirjastoon ja "lainata" sieltä homoseksuaalin ihmisen, jonka kanssa keskustella.

Ja jos hän on kuvitellut kaikkien homojen olevan juuri sellaisia kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa, joissa he ovat kiinnostuneita muodista ja fanittavat Judy Garlandia tai Suomessa Euroviisuja ; , niin sitten tää tyyppi voikin huomata, ettei ne stereotypiat pitäneetkään paikkaansa, kun pöydän toisella puolella onkin istunut vaikka mitä maskuliinisin mies, joka tykkää Slipknotista.

Ja ylipäänsäkin kohtaaminen ja keskusteleminen varmasti murtaa erilaisia muureja ja ennakkoluuloja. Koska Emmi avasi jo niin hyvin tuon toisen puolen, en lähde siihen mitään lisäämään. Mutta kerron, miksi sinun saamenpukuun pukeutumisesi ei olisi okei. En osaa sanoa muista kansallispuvuista esimerkiksi siis Etelä-Suomen , mutta saamenpuvun käyttö jo itsessään on tapa ilmaista omaa saamelaista identiteettiään.

Se on alunperin ollut jokapäiväisessä käytössä pidetty puku, mutta nykyään sitä käytetään enimmäkseen juhlavaatteena. Ehkä osasyy, miksi jonkun epä-saamelaisen mikä sana Eli saako esimerkiksi saamelaisen kanssa naimisiin mennyt ihminen käyttää saamenpukua? Tästä aiheesta on mielipiteitä niin paljon, kuin on ihmisiäkin, mutta lähtökohtaisesti saamenpukuun ei tule sonnustautua kevyin mielin. Tarkoittaen symbolisen merkityksen lisäksi myös sitä ihan konkreettista pukeutumistakin. Huivin on oltava täysin tasan käännetty, lankojen tulee olla kokoajan suorassa, päähineen pitää olla oikein aseteltuna, helman tasaisesti, sekä vyön oikeassa kohtaa.

Näissä asioissa varsinkin vanhemmat ihmiset ovat erittäin tarkkoja, ja saattavat antaa "pahaa silmää" niille, joiden puku on jotenkin vinksallaan. Lisäksi puvusta löytyvä jokainen väri, kuvio ja koru merkitsee jotain. Suomen puolella on olemassa muutama oman saamelaisalueensa puku, jotka ovat myös keskenään erilaisia. Puvussa ei ole koskaan mitään ylimääräistä. Miehet esimerkiksi pelkästään vyön kuvioinnissa metallisomisteet joko neliön tai ympyrän muotoisia ilmaisevat olevansa naimisissa tai sinkkuja.

Saamenpukua ei koskaan voi vain osaa, eli siinäkin varmasti syy, miksi ei-saamelaisen joidenkin puvun osien tai jopa koko puvun pitäminen lähettää "halvennuksen signaalia". Että se on ostettu jostain Rovaniemen joulupukki-mikälie-tunturi-maan sámi shopista, minkä ainoana tarkoituksena on nyhtää rahaa turisteilta, samalla kun eteläsuomalaiset oppaat kierrättävät saksalaisia turisteja poro hihnassa, halpa saamenpuvun kopio yllään.

Tekemässä rahaa saamelaisen upean ja rikkaan kulttuurin kustannuksella. Jokatapauksessa jokainen saamenpuku on ainutlaatuinen. Se on aina kantajalleen hyvin henkilökohtainen, omien mittojen ja mieltymyksien mukaan teetetty puku, joka käyetään silloin, kun haluaa ilmaista pukeutumisella itsensä. Saamenpukuun liittyy valtavasti symboliikka, joka jokainen puvun pitäjä tietää.

Sen ei mielletä kuuluvaksi kenellekään, kuka ei saamelaista identiteettiä edusta tai miellä. Shamaani on parantaja ja tietäjä. Ei shamaanirumpu ole mikään tavarahihnatuote, minkä kuka tahansa voi valmistaa. Kuka tahansa voi valmistaa rummun, ja rummutella sitä. Mutta vain shamaani voi valmistaa shamaanirummun. Ja jo pelkästään se, että edes  kehtaat kirjoittaa tuollaisia asioita, mielestäni osoittaa, että väheksyt saamelaisia, sekä saamelaiskulttuuria.

Vaikka se olisikin täysin tahatonta. Tuli paha mieli sun puolesta, jatka samalla tyylillä kirjoittaen ja mustaa huumoria vaalien! Tämähän oli nimenomaan humoristinen teksti! Aika harva tämäntyyppinen teksti nyt koskaan on eksplisiittisesti "rasistinen" tai "pahansuopa", mutta paljastaa silti vähemmistökulttuureihin kohdistuvia asenteita.

Kommentti siitä, kuinka voisi hyvinkin vierailla "intiaanikylässä", sattui itseenikin, vaikka olenkin ihan enemmistökulttuurin lapsi. Jotenkin äärettömän surullista, että taloudellinen eriarvoisuus ja sen hyväksikäyttö ovat rakentuneet niin syvälle osaksi länsimaisen ihmisen itseymmärrystä, ettei sitä edes huomata. Jos sohaisee muurahaispesään, saattaa joskus saada kusta sormille.

Jos puhuu ajattelemattomasti, voipi joku loukkaantua. Valehtelisin jos väittäisin etteikö täälläkin päässä ole nyt hieman paha mieli, semminkin kun mielestäni aika nätisti ja jopa muutamaan kertaan anteeksi pyysinkin.

Mutta olkoon, point taken ja elämässä eteenpäin! Tuskin nyt kuitenkaan ihan lähikuukausien aikana ole poroja raijjamassa rajojen yli. Itse olen jo kauan sitten päättänyt blogata asioista, jotka ovat minun elämääni eikä kukaan voi tulla haukkumaan minua ainakaan perusteellisesti.

Kaksi kertaa kimppuuni on täällä blogimaailmassa käyty niin rajusti, että totesin että ne mukavat kommentit samoissa jutuissa hukkuivat niin totaalisesti, ettei kannata kertoa kaikesta omaa mielipidettä, eikä edes vitsailla kaikesta Keskustelua on vaikeaa käydä suht tuntemattomien ihmisten kanssa; ja vielä haastavampaa siitä tekee, jos se on yksiulotteista pelkkää tekstiä.

Vastaanotan kommentit ja kritiikin mielelläni; on ihan hyväkin että muut kääntävät kaleidoskooppia, itsellä kun saattaa joskus olla tunnel vision ihan huomaamattaan. Jos siitä tulee joskus paha mieli, niin tulkoon.

Tämä siis oma asenteeni tähän. Eli ihan jatkossakin saa ja melkein pitääkin tulla sanomaan, jos sanon huomaamattani jotain ihan kamalaa! Juu varuillaan saa olla vitsien kanssa muuallakin kuin politiikassa. Musta huumori on ainakin mulla elämän suola. Äitini syövän terminaalivaiheessa musta huumori liittyivät ne vitsit sitten syöpään, hoitajiin tai juoppoihin pelasti monta mustaa hetkeä.

Mustan huumorin huono puoli on se, että jotkut ottavat vitsit tosissaan ja siksi foorumin kanssa saa olla tarkkana. Toki meistä löytyy niitäkin, joista voi hyvin nopeasti päätellä piileekö vitsin taustalla oikea mielipide. Jäin yksin isäni kanssa. Täytin talvella 18 vuotta ja menin tietysti heti kapakkaan, kun se oli mahdollista. Join itseni aivan tolkuttomaan kuntoon ja portsari poisti minut ravintolasta. Kun hän vei minua ulos, tämä silloin jo ex-naapurimme tuli vastaan ja kysyi portsarilta: Oletko todellakin noin onneton nahjus, että ainoa keinosi tuntea itsesi mieheksi on käydä käsiksi juopuneeseen nuoreen?!

Mitä luulet tuosta seuraavan? Haluatko päästä ylihuomisen lehden etusivulle? Naapuri, nimeltään Tuija, lähti viemään minua taksilla kotiin, kun oli ensin sopinut portsarin kanssa, että pääsisi takaisin sisälle. Autossa hän kysyi minulta: Taitaa olla parasta viedä sinut meille selviämään, mikäli isääsi yhtään tunnen. Hän pieksää sinut henkihieveriin, kun näkee sinut juopuneena.

Jätän sen oven auki ja valot palamaan. Ehdit paremmin sinne, kun ei ole esteitä matkalla. Aamuyöstä, joskus ennen kolmea heräsin ja menin vessaan. Kyrpäni seisoi tanassa ja minun oli todella vaikea saada virtsasuihku osumaan pyttyyn. Kohta Tuija avasi wc: Hänellä oli yllään läpikuultava yöpaita, josta rinnat näkyivät selvästi läpi, samoin mustanpuhuva häpykarvoitus.

Minulla alkoi ottaa eteen entistä pahemmin, enkä tiennyt mitä tekisin. Samassa Tuija muisti antikvariaattijutun. Muistatko, lupasin aikoinani selventää sinulle, miksi äitisi oli niin järkyttynyt siitä kirjakauppareissusta, vai oletko jo saanut sen muuten selville? Tuija nauroi vedet silmissä ja otti minua kädestä kiinni. Oletko koskaan vielä saanut naidaksesi, vai oletko joutunut tyytymään Nyrkki-Kyllikkiin?

Tuija käski minun riisua alushousuni: Vastasin kieltävästi, jolloin Tuija sanoi, että siihen tulisi muutos ja tämän jälkeen olisin oikea mies. Rinnat ainakin E-kokoa, suuret ja raskaat, lanteet ja peppu leveä mutta kiinteä, vyötärö erottui selvästi.

Veri pakenee vieläkin päästä, kun muistelen häntä. Ollessani sinun ikäisesi kaikki poikaystäväni olivat niin malttamattomia, että laukesivat jo, kun mulkku tuskin kosketti karvoitustani. Se saa naisen tuntemaan itsensä pettyneeksi, varsinkin jos jätkä sammuu sen jälkeen kuin saunalamppu. Tuija alkoi hyväillä kaluani, ja sanoi: Tiedän, että laukeat lähes heti, kun kosketan terskaasi, joten aion nyt ottaa sen suuhuni ja meä niin sanotusti löysät pois. Tunsin, kuinka Tuija teki muutaman runkkausliikkeen ja imaisi mulkkuni lämpimään suuhunsa.

Tuija imi kyrpääni, otti sen syvälle lämpimään suuhunsa ja minä laukesin, juuri kuten hän oli sanonut. Tuija jatkoi imemistään ja kohta kaluni oli taas jäykkä, melkeinpä entistäkin kovempi ja suurempi. Jotain ikäistäsi tyttöä vai onko fantasioidesi kohde ollut joku naisopettajistasi? Tuijan kosketus tuntui niin hellältä, mutta kuitenkin hän piti kyrpääni tiukassa otteessa. Kerroin, että aina kun Tuija kävi meillä, istui nojatuolissa jalka nostettuna toisen päälle, niin että hameen alta paljastui sukkahousujen verhoamat reidet, minun oli hänen lähdettyään pakko päästä vetämään käteen.

Olisit tullut yläkertaan, niin olisi runkattu yhdessä! Äitisi oli joskus huolissaan, kun ei koskaan nähnyt sinua kenenkään tytön seurassa, vaikka tässä talossa oli ikäisiäsi tyttöjä roppakaupalla.

Kerran kävin teillä vessassa, ja huomasin pesukoneen alle piilotetut pornolehdet. Äitisi taisi silloin ensimmäisen kerran huomata, että sinusta oli tulossa mies, kun kävitte siellä divarissa. Silloin hän kysyi minulta, että kuinkahan hän osaisi puhua sinulle seksistä, niin ettet kiusaantuisi ja huomaisi, että äitisi oli löytänyt ne lehdet. Neuvoin häntä jättämään ne lehdet paikoilleen, ja sanoin hänelle, että puuhasi eivät vahingoita ketään.

Ne vain kuuluvat tuohon ikään. Tuijan hyväillessä kasvojani tein hänelle samoin. Vedin Tuijan lähemmäksi ja aloin suudella häntä kiihkeästi suulle. Tuija vastasi suudelmaani ja hyväili toisella kädellään mulkkuani.

Olisko sulla mitään hyvää tarjottavana? Näetkö tämän pienen nystyrän tässä yläosassa? Laita sormi sisälle pilluun ja hiero sieltä. Imeskelin ja nuolin hänen klittaansa ja otin sen huulteni väliin. Se turposi ja Tuijan mehut valuivat naamalleni. Hän tuki itseään seinään ja kuiski: Juuri noin, nussi sitä kielelläsi, työnnä kieli pilluuni nooin. Kouri minua pakaroista, puristele ja kouri, ime, ime. Tuija nousi päältäni ja kääntyi perse minuun päin ottaen mulkkuni taas suuhunsa ja painoi takapuolensa naamalleni.

Tartuin Tuijaa pakaroista ja levitin niitä; naamani edessä oli musta karvainen, märkä vittu. Nenäni melkein Tuijan persereiässä aloin nuolla vittua uudestaan ja tunsin, kuinka Tuija työnsi persettään enemmän naamalleni. En ole ihan varma, vaikka olisin välillä nuollut Tuijan persettäkin, niin kiimaiseksi tulin. Kaikki teinivuosien fantasiat alkoivat tulvia mieleeni. Nuolin Tuijan, unelmieni naisen, vittua, samalla kun hän otti minulta suihin. Kohta hän nousi päältäni ja kävi selälleen pyytäen minua päälleen.

Tuija otti kiinni kullistani ja ohjasi sen riemurasiaansa. Tuija makasi polvet koukussa, ja kun olin päässyt alkuun, tunsin kuinka Tuija laittoi jalkansa selkäni taakse ristiin ja alkoi jaloillaan painaa minua yhä syvemmälle sisäänsä. Tuija levitti vielä pakaroitaan, jolloin näin selvästi hänen ryppyisen persereikänsä. Tuijan pillunhuulet olivat levällään, turvonneet tummanpunaiset huulet, joiden välistä pilkotti vaalenpunainen kostea reikä, joka kutsui mulkkuani.

Painoin kyrpäni niin syvälle kuin pystyin ja tunsin, kuinka Tuija supisteli pilluaan ja lypsi mulkkuani. Ne on runkkaamiset nyt sinulta ohi toistaiseksi. Kun alkaa panettaa, tulet meille yöksi. Vaikka mukulatkin olisi kotona. Nooin, paina se kulli pohjaan asti, nopeammin. Nussi kuin henkesi hädässä! Kohta aloin tuntea, kuinka Tuijan vittu puristui entistä tiukemmin varteni ympärille ja samalla aloin ruiskia siemeniäni Tuijan sisään.

Lysähdin Tuijan päälle hikisenä, mutta onnellisena! Olin saanut pillua unelmieni naiselta ensimmäisen kerran. En ollut enää neitsyt! Märkää, kiimaista aikuisen naisen vittua. Kerro, oliko se sellaista kuin odotit vai miltä se tuntui? Imin ja näykin ihania rintoja. Olet ollut niin kauan vailla tissiä. Ime siitä, ime oikein kunnolla mun tissejä. Ne on ihan sua varten, ei kenellekään muulle. Laita taas sormet pilluun ja runkkaa mua. Naisella on siellä toinenkin herkkä paikka.

Yritä löytää se sormillasi. Tein Tuijan neuvojen mukaan ja Tuija kiemurteli nautinnosta. Sitten kädelleni alkoi valua jotain nestettä Tuijan pillusta, muutakin kuin omaa spermaani. Kohta hän nousi vierestäni ja pyllisti minulle. Tästä pienet miehet tykkää. Noin, anna mulkkusi, niin ohjaan sen oikeaan reikään, ettei osu persereikään vahingossa. Aloin nussia Tuijaa takaapäin. Tuijan pillu litisi ja perse oli tästä vinkkelistä vieläkin mahtavampi.

Mustat karvat nousivat harvana persevakoa pitkin alaselkään asti. Taas tunsin, kuinka Tuijan pillu puristi, paremminkin lypsi kyrpääni lämpimänä ja kosteana.

. SHEMALE HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI SIVUSTO Ja ylipäänsäkin kohtaaminen ja keskusteleminen varmasti murtaa erilaisia muureja ja ennakkoluuloja. Kaksi kertaa kimppuuni on täällä blogimaailmassa käyty niin rajusti, että totesin että ne mukavat kommentit samoissa jutuissa hukkuivat niin totaalisesti, ettei kannata kertoa kaikesta omaa mielipidettä, eikä edes vitsailla kaikesta Tekemässä rahaa saamelaisen upean ja rikkaan kulttuurin kustannuksella. Jotain ikäistäsi tyttöä vai onko fantasioidesi kohde ollut joku naisopettajistasi? Tämä siis oma asenteeni tähän. Laita taas sormet pilluun ja runkkaa mua. Se kun on asia, mitä ei välttämättä aina ymmärrä jos se ei kosketa itseä.

VET KALU HOMO LIHAVA ALASTON MIES

lokakuu pattaya pettämissivusto victoria miestä thai hieronta kuopio seksisivut välineet seksitreffit päivähotelli gay deitti ahvenanmaa pelikauppa teijan seksi kuvia ilmainen pillu video ass pussy etsi seksitreffit pillu orgasmi ass to aisurin jkl pari etsii naista seksikäs yöasu treffit tampere vlc dieetti takaapäin. huhtikuu Org helsinki sex fressi kuopio ryhmäliikunta seksikäs yöasu shop hieronta tähdet ryhmäseksi videot realdoll miehen orkku orgasmi sarita savikko. seksi video ilmainen sex work net seksi ilmaiseksi ilmaiset treffipalstat gay. huhtikuu Tullintorin parkkihalli seksikäs yöasu haku jalka seksikäs yöasu thai hieronta. millainen mies kiinnostaa naisia ja millainen nainen kiinnostaa miehiä. Gay massage asian (6) tourist gay (3) Iso Munas Blondi Suihinotto Naisille Iso kuvia ilmainen pillu video ass pussy etsi seksitreffit pillu orgasmi ass to.

Bdsm treffit sexwork homo tampere