Categories Kaunis homo

Seksiä kalu homoseksuaaliseen lävistys

seksiä kalu homoseksuaaliseen lävistys

Liima-levy AD , ei ole aina nähtävissä valomikroskoopilla, sijaitsee ventraalisella puolella etupään. Giardia trophozoites oltava neljä paria siimojen ja ne ovat liikkuvia.

Kolme paria siimojen esiin dorsaalipinnalle anterior, posterior-sivusuunnassa, caudal ja yksi pari syntyy vatsanpuoleisesta pinnasta. Trophozoites näytteille erottuva arvaamaton kiertämällä, joskus verrattuna putoavaa lehteä. Kuitenkin trophozoites ovat pääasiassa löydetty kiinnitetty epiteelisoluihin ohutsuolen erityisesti pohjukaissuoli ja tyhjäsuolen ja ne harvoin löytyy ulosteet, paitsi niissä tapauksissa, vakavan ripulin.

Tämä kiinnitys suolen epiteelin välittyy organelle on ventraalisella puolella loisen kutsutaan tarralevy katso alla. Trofotsoiittivaihe imee ravinteita suolistossa kautta pinosytoosilla eikä erikoistunutta ruokinta organelles on kuvattu. Trofia vaihe on myös ominaista suvuton replikointi. Molemmat ytimet jakavat suunnilleen samaan aikaan ja sytokineesiin palauttaa binucleated tilassa.

Jokainen tytärsolu saa yhden kopion jokaisesta ytimeksi. Molemmat ytimet näkyvät yhtä suuri Suhteen geenien ilmentymistä ja muita ominaisuuksia.

Vaihtoehtona replikointi trofotsoiitti voi encyst. Aikana encystment loinen pyöristää ylöspäin, irtoaa suoliepiteeliin, ja erittää kysta seinään. Encystation voidaan myös suorittaa in vitro. Optimaalinen induktio encystment saadaan riistää trophozoites sapen pH 7 seuraa altistus suurille sapen pH 7,8.

Puute sappi neutraalissa pH: Nämä tutkimukset osoittavat, missä määrin Giardia on sopeutunut elämään ruoansulatuskanavassa.

Molekyyli and mikroskooppitutkimus tutkimukset paljastavat synteesiä kysta seinään proteiinien ja ulkonäkö suurten eritysrakkuloiden että loinen sytoplasmassa seuraa induktio encystment. Sen jälkeen kysta seinämänmuodostus loinen käy läpi yhden kierroksen ydinvoiman jako ilman sytokineesiin tuloksena neljä ytimet.

Nämä neljä ytimet Nu yleensä sijaitsevat etupään kysta kuva. Flagellaan ja tarralevy menetetään kuin kysta kypsyy, mutta axonemes Ax ja mediaani elimet MB jatkuu. Erottuva fibrillien eli axonemes , jotka ulottuvat koko pituudelta kysta, aiheuttaa Giardia on suhteellisen helppo yksiselitteisesti tunnistaa. Kystat ovat soikeita ja tyypillinen toimenpide um pitkä ja um leveä. Muut ominaisuudet Giardia kystat kuuluu hyvin määriteltyjä seinä CW , joka on usein erotettu sytoplasmaan loinen.

Kystat kulkeutuvat ulosteiden ja voi säilyä jopa kolmeksi kuukaudeksi sopivan lämpötilan ja kosteuden olosuhteissa. Kypsät kystat ovat infektiivisiä seuraavaan isäntä, joka sattuu nielemään niitä, mikä täydentää elinkaaren.

Ainutlaatuinen mikroskooppitutkimus piirre Giardia on tarralevy kutsutaan myös ventral levy, imee levy, tikkari, tai striated disk. Liima levy on kovera rakenne, joka vie noin kaksi kolmasosaa etummaisen pään ventral pinnan kuvio, vasen paneeli. Kuten nimet antavat ymmärtää, tämä rakenne on rooli kiinnitys trofotsoiittivaihe suolen epiteeliin ja Mikroskooppitutkimus tutkimukset paljastavat lähellä assosiaatioita tarralevy ja suoliston harjareunusten kuvio, ylempi oikea paneeli.

Klikkaa tästä suurempi kuva. The tarralevy näyttää olevan suhteellisen jäykkä rakenne ja juovia ovat ilmeisiä transmissioelektronimikroskopialla. Nämä juovia ovat seurausta mikrotubulusten MT ja ainutlaatuinen solun tukirangan elementti nimeltään microribbons MR.

Microribbons ovat pitkiä litistetty rakenteet ja kukin microribbon liittyy mikrotubulusten kuvio, keskimmäinen oikea paneeli. Yhdistetty mikrotubulia microribbon rakenne on järjestetty samankeskinen riviä, jotka muodostavat Litistä kierre pienellä päällekkäisyyttä. Ulkokehälle liima levy, jota kutsutaan sivusuunnassa harja, sisältää komponentit aktiini-myosiini solun tukiranka.

Merkittävä osa microribbons ovat proteiineja kutsutaan giardins aka beta-giardins. Nämä giardins toistaa pääasiassa rakenteellinen rooli muodostumista microribbons. Mielenkiintoista, giardins näyttää rajoitetun homologiaa valkuaisaineen nimeltä Punajuovaisilla kuitu assemblin «päässä Chlamydomonas vapaa-elävä, bi-flagelloitu- yksisoluisia levät.

Giardins ovat kehittyneet pelata eri toiminnallista roolia Giardia, mutta liittyy edelleen mikrotubulusten perustuu sytoskeletaalisiin elementtejä.

Tämä yhdistys proteiinien mukana sukupolven supistusvoiman ja muut solun tukirangan elementtien tarralevy viittaa siihen, että kiinnitys välittyy mekaanisesti luomia voimia loinen.

Havainto, että painatuksia ja pyöreän kuvun muotoinen vaurioita jää suoliston harjareunusten eli mikrovillus seuraavat irtoaminen trophozoites kuva, alempi oikea paneeli on yhdenmukainen supistuvien voimien pelissä rooli liitetiedoston. Muut ehdotetut mekanismit kiinnitys Giardia suolen epiteelin ovat hydrodynaamiset voimat syntyvät ventraalinen siimojen ja reseptorin välittämä sitomalla lektiinejä on trofotsoiitti pinnalle. Kuitenkin flagellarakenneosia liikettä huonosti korreloi kiinnitys ja pinnan lektiinit kattaa koko trofotsoiittivaihe ja eivät erityisesti lokalisoitu tarralevy.

Kliiniset piirteet liittyvät Giardia-infektion välillä yhteensä latenssi eli oireeton , akuuttiin ohi itsestään ripuli, krooninen oireyhtymät liittyvät ravitsemus, laihtuminen ja epäonnistumisen kukoistaa.

Lapset näytteille kliinisiä oireita useammin, että aikuiset ja myöhemmät infektiot ovat yleensä lievempiä kuin alkuperäisen infektioita. Itämisaika on yleensä viikkoa, mutta valikoimat päivää on raportoitu. Ensimmäiset merkit Akuutin Giardiaasi ovat pahoinvointi, ruokahaluttomuus ja ylemmän ruoansulatuskanavan levottomuutta. Nämä merkit ovat usein seuraa tai mukana on äkillisen räjähtävän, vetistä, pahanhajuinen ripuli.

Muut ruoansulatuskanavan häiriöitä liittyvät giardiaasi ovat: Akuutissa vaiheessa yleensä itsestään päivää ja usein ei ole hyväksytty Giardiaasi. Joskus kuitenkin, akuutti infektio jatkuu ja johtaa imeytymishäiriö, steatorrhea liiallinen rasvan väheneminen ulosteissa , voimattomuus voimattomuus ja laihtuminen. Jotkut henkilöt ratkaista akuutteja oireita ei poista infektiota, mutta tullut oireeton kysta ohikulkijoita ilman kliinisiä oireita, kun taas toiset voivat olla muutama satunnainen toistuminen on akuutteja oireita.

Akuutit infektiot voivat myös kehittyä pitkäaikainen subakuutti tai krooniset infektiot, jotka harvinaisissa tapauksissa kestää vuosia. Tyypillinen krooninen vaiheessa potilaalla on uusiutuva lyhyt jaksot löysät foul ulosteet, jotka voivat olla kellertävä, vaahtoava ja kellua, mukana suoliston gurgling, vatsan turvotus ja ilmavaivat. Välillä jaksot uloste on yleensä pehmeä, mutta normaali uloste tai ummetus voi myös esiintyä. Krampit ovat epätavallisia kroonisia infektioita, mutta rikki- röyhtäilyä on usein.

Ruokahaluttomuus, pahoinvointi, ja ylävatsan levottomuutta täydentävät usein valituksia aikana kroonisia infektioita. Useimmissa kroonisissa tapauksissa loiset ja oireet spontaanisti häviävät. Erityinen mekanismit Giardia synnyssä johtaa ripuliin ja suoliston imeytymishäiriö ei täysin ymmärretä eikä erityistä virulenssitekijät on tunnistettu. Kiinnitys trophozoites harjaan rajaa voisi tuottaa mekaanista ärsytystä tai limakalvon vauriot.

Lisäksi, normaali villus rakenne vaikuttaa joillakin potilailla. Esimerkiksi villus blunting atrofia ja krypta solujen liikakasvua ja kasvu crypt perusteellisesti on havaittu vaihtelevasti. Lisäys imukerässoluista johtaa uudelleenmetsitys suolen epiteelin suhteellisen kehittymätön enterosyytteihin alentunut absorptio valmiuksia. Lisääntynyt tulehdussolujen tunkeutuminen lamina propriassa on myös havaittu, ja tämä tulehdus voi liittyä patologian.

Giardia-infektio voi johtaa myös laktaasinpuutos ks laktoosi-intoleranssi alla sekä muita entsyymi puutteita mikrovillusten. Tämä vähensi ruoansulatus ja imeytyminen liuenneita aineita voi johtaa osmoottisen ripulin ja se voisi myös selittää imeytymishäiriö.

Tähän mennessä mikään yksittäinen virulenssitekijäksi tai yhdistävä mekanismi selittää synnyssä Giardiaasi. Jotkut potilaat voivat esiintyä laktoosi intolerence aktiivisessa Giardia infektioita, jotka voivat jatkua jälkeen loinen puhdistumaan. Tämä kliiniset oireet johtuu loisen aiheuttama laktaasinpuutos ja on yleisintä etnisten ryhmien kanssa alttiudesta laktaasinpuutos. Laktaasi on entsyymi, joka hajottaa laktoosia, sokeria maidossa, monosakkaridit joka voi imeytyä.

Tämä laktoosi intolerence oireyhtymä tulisi harkita henkilöille, jotka edelleen esittävät pehmeä uloste ja ilmavaivat hoidon jälkeen, mutta ei ole havaittavaa loisia. Diagnoosi on vahvistettu löytää kystat tai trophozoites ulosteissa tai duodenojejunal ydinaspiraatit tai koepaloja. Havaitseminen loiset voivat olla vaikeaa, koska Giardia ei näy johdonmukaisesti ulosteet kaikista potilaista. Jotkut potilaat ilmentävät korkeita kystat lähes kaikissa uloste, kun taas toiset vain on alhainen loinen laskee joissakin uloste.

Sekoitettu malli, jossa kausittain kysta erittyminen vuorottelevat kausia alhainen eritys, on havaittu myös. Lisäksi loiset ovat helpompi löytää aikana akuuttien infektioiden kuin kroonisia infektioita. Aspiraatio ja biopsia voi myös epäonnistua vahvistaa infektion takia hajanainen loci infektion, ja jotkut kysymys hyödyllisyyttä näiden invasiivisia toimenpiteitä. Pohjukaissuolen Ime tai Biopsia. Ulosteesta tutkimus on edullinen menetelmä Giardia diagnoosia.

Kolme ulosteet otettu välein vähintään kahden päivän olisi tutkittava. Vetinen tai löysät ulosteet voivat sisältää liikkuvia trophozoites jotka ovat havaittavissa välitöntä tutkimista märkä tahroja.

Muutoin näyte olisi säilytettävä ja värjätään johtuu trofotsoiittivaihe epävakaisuus. Hardier kystat ovat suhteellisen helppo tunnistaa joko suoraan tai värjättyä tahroja katso kysta morfologia. Lisäksi, diagnostisia pakkauksia, jotka perustuvat immunofluoresenssilla tai havaitsemiseen Copro-antigeenejä ovat myös saatavilla.

Diagnoosi voidaan tehdä myös tutkimalla pohjukaissuolen nestettä trophozoites. Pohjukaissuolen neste saadaan joko intubaatio tai Enterotest® kutsutaan myös «string test». Enterotest® koostuu gelatiinikapselin, joka sisältää nailon merkkijono sopiva pituus. Vapaa pää merkkijonon on teipattu potilaan kasvot ja kapseli niellään. Neljän tunnin yön yli merkkijono haetaan ja sappi-värjätään lima on distaaliosuudesta merkkijono kaavitaan pois ja tarkastelevat tämän märkälevite ja pysyvä värjäytyminen.

Pieni suolistobiopsiaa, mieluiten useista pohjukaissuolen ja tyhjäsuolen sivustoja, voi myös paljastaa trophozoites kiinni suoliepiteeliin. Tartunnan saaneet henkilöt tulisi käsitellä, koska Giardia voi jatkua ja johtaa vakavaan imeytymishäiriö ja laihtuminen. Hoito vähentää tehokkaasti sairastuvuuden ja ei ole jälkiseurauksia. Muita tehokkaita lääkkeitä ovat: Tinidazole on tehokas yhtenä kahden gramman annos; paramomycin ei imeydy ja se voi olla käyttökelpoinen raskauden aikana.

Laaja levinneisyys Giardia ja infektiivisyyden kystat tekevät epätodennäköistä, että ihmisen infektio poistetaan kokonaan.

Ohjaus toimenpiteet, joilla estetään tai vähennetään Giardia infektio riippuu erityisistä olosuhteista lähetyksen, mutta yleensä liittyy toimenpiteitä, jotka estävät nauttiminen aineiden saastuttamaa ulosteet ks fecal-suullinen siirto tekijät. Terveyden edistäminen ja koulutus, joilla pyritään parantamaan henkilökohtaista hygieniaa, ja korostaa käsien pesu, puhtaanapito ja elintarvikkeiden käsittelyssä, ovat tehokkaita valvontatoimet vähentämiseksi henkilö-to-person siirto.

Erityistä huomiota henkilökohtaiseen hygieniaan korkean riskin tilanteissa, kuten päiväkoteja ja muiden laitosten tarvitaan. Hoito oireeton kotitalouden jäsenten ehkäisee tartuntoja ei-endeemisillä alueilla. Kuitenkin arvo kohdella oireeton harjoittajien hyperendemic yhteisöissä on kyseenalainen, koska tartuntoja hinnat ovat korkeat.

Sosiaalis-taloudellinen tilanne monissa kehitysmaissa vaikeuttaa tartuntavaaran. Kansanterveys toimenpiteisiin suojellakseen vesihuollon kontaminaatiolta estämiseksi tarvitaan epidemioiden ja vähentää endemisöityminen. Turistit pitäisi juoda vesijohtovettä ilman lisäkäsittelyä paikoissa, joissa puhtaus on kyseenalainen. Kiehuva tai jodi hoito tappaa Giardia kystat, mutta standardi klooraus ei. Ei ole turvallisia tai tehokkaita chemoprophylatic lääkkeitä Giardiaasi.

Trichomonads ovat ryhmä flagelloitu- alkueläimet. Suurin osa tämän ryhmän jäsenet ovat lois- ja vain muutama vapaana elävät lajit on tunnistettu. Yleensä Trichomonads ovat ei-patogeeninen commensals ja vain muutamia lajeja ovat tärkeitä eläimillä ja ihmisillä.

Neljä lajia Trichomonads tarttua ihmiseen taulukko. Näistä vain Trichomonas vaginalis on selvästi patogeeninen ja se on yleensä alhainen virulenssi. Toiset näytteille kyseenalainen patogeenisuus.

Trichomonads ihmisten asuttaa eri anatomisia sijainteja. Tenax, jota kutsutaan myös T. Tenax, tai organismille samankaltainen morfologia on myös toisinaan todettiin keuhkoissa. Tällaiset tapaukset ovat raportoitu pääasiassa potilailla, joilla taustalla syöpiä tai muita keuhkosairauksia tai leikkauksen jälkeen. Pentatrichomonas hominis, joka tunnettiin aiemmin nimellä Trichomonas hominis, on ei-patogeeninen kommensaali paksusuolen katso ei-patogeenisen suoliston siimalevät. Jotkut kirjoittajat jakavat Trichomonads kolmeen sukujen lukumäärän perusteella vapaiden siimoja.

Laji kolme siimoja kutsutaan Tritrichomonas, joilla on neljä kutsutaan Trichomonas, ja Pentatrichomonas viittaa Trichomonads viisi ilmainen anterior siimoja. Dientamoeba fragilis alunperin uskotaan olevan ameba katso ei-patogeenisen suoliston ameba.

Nyt on tietää olla ruoskia-odotusten ilman siimoja-liittyviä Trichomonads. Piirre on Trichomonads on axostyle ax , joka kulkee pituus organismin ja näyttää työntyä jälkipäähän kuva. Axostyle on solun tukirangan elementti koostuu samankeskisten riviä mikrotubuleiksi ja uskotaan toimivan kiinnittämisessä loisen epiteelisoluihin. Trichomonads on ominaista siimojen fg nousemassa etupään. Yksi siimojen on kiinnitetty runkoon organismin ja muodostaa posteriorly-suunnatun aaltoileva kalvo um , kun taas loput siimoja ovat ilmaisia.

Yhdistetyt pohjapinta elimet bb ja pohjan aaltoilevaa kalvo, jota kutsutaan Costa cs , nähdään usein värjätään valmisteet. Harvemmin nähty on cytostomal ura CY. Yksittäinen ydin nu löytyy osoitteesta etupään loisen. Trichomonads, kuten monet muut suoliston alkueläimet, näytteille anerobic aineenvaihduntaa ja puuttuu mitokondrioita.

Osa energia-aineenvaihdunnan ja Trichomonads liittyy ainutlaatuinen organellissa kutsutaan hydrogenosome. Hydrogenosome on kaksinkertainen kalvo ja on etäistä sukua mitokondrioissa. Siltä puuttuu kuitenkin DNA, sytokromeja ja monet tyypilliset mitochnondrial toimintoja, kuten entsyymejä trikarboksyylihapposyklin ja oksidatiivisen fosforylaation. Ensisijainen tehtävä on hydrogenosome on metaboliaan pyruvaatti, tuotettu glykolyysilla sytosoliin asetaatiksi ja hiilidioksidin kanssa samanaikaisesti ATP: Elektronit vapautuminen hapettamalla pyruvaatin siirretään vetyioneja tuottaa molekulaarista vetyä, joten nimi hydrogenosome.

Trichomonas vaginalis kuvattiin ensimmäisen päässä märkivä vaginaeritteessä ja alkupuolella kahdennenkymmenennen vuosisadan tunnustettiin etiologinen vaginiitti. Trichomoniasis on yleinen sukupuolitauti, jossa on maailmanlaajuinen jakelu ja arviolta miljoonaa ihmistä tartunnan vuodessa maailmanlaajuisesti ja 5 miljoonaa uutta tartuntaa vuodessa Yhdysvalloissa. Trichomoniasis uskotaan olevan yleisin ei-virusperäinen Sukupuolitauti.

Huolimatta taajuus trichomoniasis se on aiemmin pidetty enemmän haittaa loinen sijaan merkittävä taudinaiheuttaja. Naisilla organismin ensisijaisesti elää emättimen, ja miehillä se on yleensä löytyy virtsaputken, eturauhas- tai lisäkivesten.

Elinkaari muodostuu pelkästään trofotsoiittivaihe vaiheeseen, joka tarttuu suorassa kosketuksessa yhdynnässä. Non-venereal siirto on harvinaista, mutta mahdollista, koska trophozoites voi selvitä päivää virtsaan ja tuntia märällä sienellä.

Lisäksi neonatals saanut tartunnan synnytyksen aikana prosessissa. Trophozoites elävät tiiviisti tai kiinnitetty epiteelin virtsa, jossa he jäljitellä binäärilisäyksellä fissio. Itämisaika vaihtelee tyypillisesti päivää. Naarailla infektio voi esittää lievä emätintulehdus, akuuttia tai kroonista vulvovaginitis tai virtsaputken. Puhkeaminen tai paheneminen oireiden esiintyy yleisesti aikana tai välittömästi sen jälkeen menstration.

Yleisin valituksen liittyy T. Tämä vastuuvapaus on useimmiten harmaa, mutta voi olla keltainen tai vihreä ja on joskus vaahtoava tai veren värittyneen. Vastuuvapauden vähenee, kun tartunta muuttuu krooniseksi. Monet naiset myös kokevat kivuliaita tai vaikea yhdyntä. Virtsaputken osallistuminen tapahtuu useissa tapauksissa ja on ominaista dysuria kivulias virtsaaminen ja usein virtsaaminen.

Emättimen epiteelin tapahtuu pääasiassa infektion. Näin emättimen seinämät ovat yleensä punoittava eli punainen ja voi näyttää verenpurkaumat pieni nostamattomassa spot verenvuotoja. Tämä mansikka kohdunkaula on erottuva patologinen havainto liittyy trichomonasis ei havaittu muita sukupuolitauteja.

Virtsaputken ja eturauhasen ovat yleisimpiä infektio-. Jotkut miehet kokevat polttamalla heti yhdynnästä. Tiedetään vain vähän patofysiologiaan liittyvä T. In vitro tutkimukset osoittavat, että T. Näin ollen adheesio trophozoites epiteeliin uskotaan olevan merkittävä tekijä synnyssä. Useat tarttumista proteiineja on tunnistettu pinnalle trophozoites. Lisäksi erittyvien proteaasien joka voisi olla rooli patogeneesissä on myös tunnistettu.

Yleensä kliiniset oireet eivät ole luotettavia, koska ainoa keino diagnoosin jälkeen kliininen esitys on samanlainen muiden sukupuolitautien ja monet potilaat ovat lieviä tai ei lainkaan oireita.

Diagnoosi on vahvistettu osoitus trophozoites emättimen, virtsaputken, eturauhasen eritteiden, tai virtsan sedimentissä seuraavat eturauhasen hieronta. Mikroskooppinen tarkastelu märkä kiinnikkeet tuoreen valkovuoto, mieluiten kerätään tähystimellä on pumpulipuikolla, on käytännöllisin tapa diagnoosi.

Näytteet on laimennettava suolaliuokseen ja tutkitaan heti. Näytteet voidaan myös kiinnitettiin ja värjättiin Giemsa tai fluoresoivia väriaineita.

Kuitenkin organismi voi olla vaikea tunnistaa on värjätään dioja. Siksi in vitro kulttuuria pidetään kultakantaan diagnoosiin huolimatta joitakin rajoituksia. Esimerkiksi pääsy tilat tarvitaan ja organismit vaativat päivää kasvun ennen ne havaitaan. Tämä on kaupallisesti saatavilla oleva itsenäinen järjestelmä havaitsemiseksi T. Vasta-aine ja DNA-testien korkea herkkyys ja spesifisyys kehitetään. Metronidatsoli aktivoidaan hydrogensome on nitroradikaali ionin väli-. Seksikumppaneita tulisi kohdella samalla estää tartunnoilta.

Jotkut lääkeresistenssi on raportoitu, mutta tämä ei ole laajalle levinnyt ongelma. Hoitovirheitä johtuvat yleensä noncompliance tai reinfection. Epidemiologia trichomonasis näyttelyitä samoja piirteitä muita sukupuolitauteja laatikko ja esiintymistiheys korreloi määrä seksikumppaneita. Lisäksi yhteistyössä infektio muiden sukupuolitautien on yhteinen.

Toimenpiteet valvonnassa käytettyjen muiden STD, kuten rajoittamalla määrä seksikumppaneita ja kondomien käyttöä, ovat myös tehokkaita estämään trichomoniasis. Nykyinen mielipide tartuntataudit 13, Kliinisen mikrobiologian sta 17, Dientamoeba fragilis kuvattiin alun perin kuin ameba perustuu sen morfologia. Kuitenkin myöhemmin todettiin näytteille morfologia lähempänä kalkkuna loinen Histomonas meleagridis, paitsi puute siimojen.

Mikroskooppitutkimus tutkimukset viittaavat myös siihen yhtäläisyyksiä Trichomonads, mukaan lukien hallussaan hydrogenosomes ja molekyylitason tutkimukset ovat vahvistaneet läheinen fylogeneettiseen suhde Dientamoeba ja Histomonas ja mahdollinen distaalisemmissa suhde Trichomonas.

Kuten muidenkin Trichomonads, Dientamoeba vain osoittaa trofotsoiittivaihe vaiheessa kuva. Tämä herättää kysymyksiä lähetystavasta että kysta vaihe osallistuu tavallisesti ulosteiden suun siirto. Lisäksi trophozoites on Dientamoeba hengissä kehon ulkopuolella hyvin lyhyen aikaa.

Johtuen läheinen suhde Histomonas ja Dientamoeba, ehdotetaan Dientamoeba on myös lähetetään suolimadon munia. Epidemiologiset ja kokeellista näyttöä taipumus rikosoikeudelliseen pinworm Enterobius vermicularis kuin kantajana Dientamoeba. Viime aikoina, siat on osoitettu olevan luonnollinen isäntä D. Historiallisesti Dientamoeba on pidetty ei-patogeenisen commensal.

Kuitenkin, kliinisiä oireita usein korreloi läsnä suuri määrä trophozoites ja hoitoon infektion ratkaisee oireita. Liittyvien kliinisten oireiden Dientamoeba ovat ajoittainen ripuli, vatsakipu, ilmavaivat, pahoinvointi ja väsymys. Vähän tiedetään synnyssä ja Dientamoeba todennäköisesti toimii heikompilaatuisen ärsyttävä suoliston limakalvojen, joka voi johtaa jonkin verran tulehdusta.

Jodikinoli on yleensä huume hoitoon Dientamoeba. Paromomysiinin ja metronidatsoli ovat myös tehokkaita. Johnson et al Kehittyvät tuntemattomuudesta: Clin Microbiol Rev Barratt JL et al tarkastelu Dientamoeba fragilis kuljetus ihmisillä useita syitä, miksi tämä organismi tulisi harkita diagnoosi ruoansulatuskanavan sairaus.

Balantidium coli on ainoa ripsieläin joka tartuttaa ihmisiä. Se löytyy maailmanlaajuisesti, mutta kuten monet muut ulosteen-suun kautta tarttuvat taudit, se on yleisempää tropiikissa. Ihmisestä ihmiseen on myös dokumentoitu ja tämä lähetystavasta on todennäköisesti esiintyy ympäristöissä syrjäyttämisen ja huono henkilökohtainen hygienia, kuten psykiatriset sairaalat ja vankilat.

Skip yleinen ripsieläin biologia. Ripsieläimet ovat suuri ja monipuolinen joukko alkueläimet. Kuten nimi kertoo, ripsieläimet hallussaan cilia jossain vaiheessa elinkaarensa. Värekarvojen on yleensä järjestetty pitkittäisiin riveihin ja tyypillisesti pinnan peittämiseksi organismin. Ripsieläimet on ominaista ydin- dimorphism, että niillä on kaksi erillistä ytimeksi. Suuri munuaisen muotoinen macronucleus on osallisena «taloudenpito» tai somaattisten toimintojen solun, kun taas pienemmät pallomaiset mikronukleus sisältää täydellisen genomin.

Macronucleus sisältää tuhansia kopioita kopioinnin suhteen aktiivisia «minikromosomit» edustavat , eri DNA-molekyylit. Näin suuri määrä telomeres kromosomin päät johti ripsieläimiä on varhaisen mallijärjestelmä, jolla tutkitaan telomeres ja telomeraasin entsyymi, joka syntetisoi telomeres. Ripsieläimet tehdään molemmat suvuton lisääntyminen eli binary fissio ja suvuton lisääntyminen liittyy konjugaatio kuva yllä. Konjugaation aikana, kaksi ripsieläimet vastakkaista pariutumisen tyypit pari ja vaihtaa geneettistä materiaalia.

Aviollinen kontakti laukaisee meioosia mikrotumissa tuloksena 4 haploid mikrotumia. Samanaikaisesti macronucleus hajoaa ja katoaa. Kolme mikrotumien hajota ja loput mikrotumatesti jakaa uudelleen.

Kukin konjugoimiseksi organismien lahjoittaa mikrotumatesti gametic tai mies sen mate kautta sytoplasmisen silta, joka yhdistää heitä. Gametic mikrotuma sulakkeita paikallaan tai nainen mikrotumatesti muodostavat diploidinen tsygoottisista mikronukleuskokeessa.

Conjucating paria erottaa ja tsygoottisista nucluei läpi toisen kierroksen jako. Yksi näistä mikrotumien kehittyy The macronucleus, mikä täydentää sykli. Muodostumista macronucleus liittyy pirstoutuminen kromosomien ja menetys vastaavat DNA-sekvenssit geenejä ei ekspressoidaan korkeilla tasoilla normaalissa suvuton sykli.

Jäljellä olevat DNA-fragmentit, tai minikromosomit, vahvistetaan sitten. Katso kaavio DNA käsittelyn aikana macronucleus muodostumista. Pinnallinen tulehdus paksusuolen limakalvon voi esiintyä, joka voi aiheuttaa ripulia ja colicky kipua. Lievä tai krooniset infektiot ovat ominaista ajoittainen ripuli ja ummetus, laihtuminen, ja vatsakipu. Harvoissa tapauksissa, trophozoites valtaavat suolen epiteelin ja tuottaa haavaumia. Kliinisesti tämä johtaa akuutin ripulin ja limaa ja verta eli punatauti.

Tämä balantidial punatauti on samanlainen kuin punatauti tuottaman Entameoba histolytica katso alla. Laboratorion diagnoosi tehdään tunnistamalla organismin ulosteet. Balantidium osoittaa tyypillisen fecal-suullinen elinkaari koostuu trofotsoiittivaihe ja kysta vaiheissa.

Suuri koko ja ainutlaatuisia morfologisia ominaisuuksia Balantidium kuva on esteenä sen sekaannusta muiden alkueläimiä löydetty ihmisen ulostetta. Trofotsoiitti on munanmuotoinen ja sen keskimääräinen koko on 70 x 45 um, mutta se voi vaihdella ylöspäin um. Kysta on erottuva kysta seinään CW ja on pallomainen, joiden keskimääräinen halkaisija on 55 pm.

Vuonna värjätään yksilöt ilmeisin sisäinen rakenne on suuri macronucleus mies. Mikrotumatestin min ei ehkä aina ole ilmeinen, koska sen tiiviissä yhteistyössä macronucleus. Contractile vacuoles CV , jotka toimivat osmoottinen asetuksessa, ovat usein nähtävissä ja joskus cytostome Cy on havaittavissa. Samanlainen kuin monet muut ripsieläimiä, Balantidium kuuluu riviä värekarvojen. Värekarvat antaa loinen pinnan sumea ulkonäkö ja ovat vähäisempää kysta vaiheessa.

Hoidon valinta on tetrasykliiniä annetaan mg neljä kertaa päivässä 10 päivän ajan. Jodikinoli on suositeltu vaihtoehtoinen lääke. Ehkäisevät toimenpiteet ovat samat kuin muiden sairauksien lähettämää ulosteiden-suun kautta ks fecal-suullinen siirto tekijöitä tai keskustelua Giardia ennaltaehkäisy. Lisäksi sika viemäröinti olisi pidettävä poissa juomavettä ja ruokaa. Useat suvun jäsenet Entamoeba tarttua ihmiseen katso alla. Kuitenkin geneettiset ja biokemialliset tiedot osoittavat, että ei-patogeeninen E.

Kaksi lajia tavataan kaikkialla maailmassa, mutta kuten monet muut suoliston alkueläimet, ne ovat yleisempiä trooppisissa maissa tai muilla alueilla, joilla on huono hygieniaolot. On arvioitu 50 miljoonaa tapausta amebiasis vuodessa jopa Saastuneen ruoan ja veden ovat luultavasti ensisijainen tartuntalähteitä. Korkeampi esiintyvyys alueilla alempi sosioekonominen asema johtuu todennäköisesti huonosta hygieniasta ja puute sisätiloissa LVI. Suuri levinneisyys mies homoseksuaaleja on myös todettu.

Ihminen on ainoa isäntä E. Nielemisen kystat kulkee mahan läpi ja excyst alaosaan ohutsuolen. Excystation liittyy häiriöitä kysta seinän ja quadranucleated ameba syntyy aukon läpi. Ameba suoritetaan toinen kierros ydinvoiman jako seuraa kolme peräkkäiset sytokineesi eli solunjakautumisen tuottaa kahdeksan pientä uninucleated trophozoites, joskus kutsutaan amebulae. Nämä epäkypsä trophozoites asuttaa paksusuoleen, erityisesti umpisuolen ja sigmoidorectal alueille, missä ne syövät bakteereja ja solutason roskia ja tehdään useaan kertaan binary fissio.

Trophozoites liikkuvat laajentamalla sormimaisen pseudopodium PSD ja vetämällä muualle elimistöön eteenpäin kutsutaan ameboid liike. Valejalka, ja joskus ulkoreunan trofotsoiittivaihe, on selkeä valoa taittava ulkonäkö ja on kutsutaan ektoplasmaa ecto. Loput solulimassa on rakeinen ja on nimeltään endoplasm endo. Joskus glykogeenin vacuole Vac on ilmeinen. Nuclear Nu morfologia värjättyä yksilöt on ominaista hienoksi rakeinen rengas perifeerisen chromatin ja keskeisellä paikalla karyosome ka.

Vaihtoehtona suvuton replikointi trophozoites voi myös encyst. Tekijät vastuussa induktion encystation ei tunneta. Chromatoid elimet cb värjätään pitkänomainen rakenteiden kierros päättyy ja edustavat yhdistäminen ribosomien. Kysta seinämä koostuu kitiiniä ja on sileä, valoa taittava ulkonäkö.

Kysta kypsyminen on kaksi kierrosta ydin- lisääntymään ilman solujen jakautumista ja kystat ytimet Nu löytyy ulosteet. N ydinalan morfologia kysta on samanlainen kuin trofotsoiittivaihe paitsi että ytimet tulevat asteittain pienempiä jokaisen jako.

Joskus nuoret kystat eli ytimet tulee olemaan glykogeenin vacuole VAC , joka näyttää kirkkaalta alue värjätään yksilöitä.

Tämä onteloiden joskus syrjäyttää ja muuttaa morfologiaa ytimeksi. Chromatoid elimet pyrkivät kadota kysta kypsyy. Kystat ovat yleensä um. Kystat heti infektoiva kun erittyminen ulosteeseen ja on elinkelpoinen viikkoja-to-kuukautta ympäristön olosuhteista riippuen. Kuitenkin trophozoites voi hyökätä paksusuolen epiteelin ja tuottaa haavaumia ja punatauti katso laatikko.

Tämä invasiivisen sairauden voi tulla asteittain huonompi ja johtaa entistä vakava sairaus. Amebas voi myös etäispesäkkeitä muihin elimiin ja tuottaa anextraintestinal amebiasis. Ei-invasiivinen tauti on usein oireeton, mutta voi aiheuttaa ripulia tai muiden maha-suolikanavan oireet, kuten vatsakipu tai krampit. Tämä ei-invasiivisia infektio voi jatkua tai edistymisestä invasiivisen sairaus, jossa trophozoites tunkeutua suolen limakalvon ja tappaa epiteelisolujen.

Varhainen vaurio on pieni alue kuolion tai haavaumia, tunnettu siitä, että reunat ja käytännössä mitään tulehdusta välillä leesioita kuvio. Ameba leviää sivusuunnassa ja alaspäin submukoosassa alla epiteelin ja tappaa isäntäsolut edetessä.

Tämä johtaa klassista «pulloon muotoinen» haavauma, jossa on pieni aukko ja laaja pohja. Trophozoites ovat eniten välisellä rajalla tervettä kudosta ja nekroottista kudosta.

Nämä invasiivisia ameba nauttiminen isäntäsoluja ja trophozoites kanssa nautittu punasolujen ovat usein ilmeinen. Nämä hematophagous trophozoites joskus löytyy dysenteric ulosteet. Kysta tuotanto vähenee aikana invasiivisia vaiheessa infektion ja kystat ei koskaan löydetty kudosvaurioihin. Haavaisen prosessi voi edelleen laajentaa sivusuunnassa tai alaspäin.

Jos suuri määrä haavaumat ovat läsnä, ne voivat kasvaa yhteen, jotka voivat johtaa paikallisen sloughing pois suolen seinämän. Tämä lävistys voi aiheuttaa paikallisia paiseita tai yleistynyt peritoniitti. Katso myös kaavioesitys kudosinvaasio. Amebic haavaumia voi myös tulla toissijaisesti tartunnan bakteerit, jotka voivat sekoittaa kliinistä kuvaa.

Ameboma on tulehduksellinen paksuuntuminen suolen seinämän ympärille haavauma, joka voidaan sekoittaa kasvain. Amebiasis voi myös edetä systeeminen tai suoliston ulkopuolisten infektio.

Levittäminen ensisijaiselta suoliston vaurio on pääasiassa kautta verenkiertoon, mutta voi myös tapahtua suoraa jatkoa vaurio. Maksa on yleisimmin vaikuttaa elin ja tämä johtuu todennäköisesti kuljettamisen suoraan trophozoites paksusuolesta maksaan kautta saporttilaskimo kuva. Aluksi vauriot ovat pieniä pesäkkeitä kuolio, joka yleensä sulautua yhdeksi paise koska ne laajenevat.

Tämä maksan paise laajenee edelleen, sillä trophozoites asteittain tuhota ja nielemään isäntäsoluissa. Keskellä paise, joka koostuu hajotettiin hepatosyyttien, punasolujen, sappi ja rasvaa, voi nesteyttää ja tämä nekroottinen materiaali joskus virheellisesti kutsutaan mätä vaihtelevat väriltään kellertävän punertavanruskeaan. Hematogenous leviäminen trophozoites muille sivustoille, kuten keuhkoihin tai aivoihin, on harvinaista, mutta ei esiinny.

Toiseksi yleisin suoliston ulkopuolisten sivuston jälkeen maksa on keuhkoihin. Keuhkojen infektiot yleensä johtuvat suoraa jatkoa maksan vaurio poikki kalvon ja osaksi keuhkopussin ja keuhkojen.

Kalenteri pornokuvat miesten pippelit pimpit tissit mature porno. Sex nainen alaston suomi 69 seksi ryhmäseksi eroottise voimistelu eroottinen hieronta. Imainen seksivide naisten isot perset naidaan perseeseen. Pornoa äiti ja riina liian tiukka pillu kuvia naisnäyttelijöistä kuvia julkkis takapillu videow. Ilmaista pornoo tytär ja numeroilla sex äidin pilllu. Henry saaren filmit lihavat uimahallissa videoita.

Viivi pumpanen feikit salkkarit seksiforum salkkarit tahdotko tanssia alastomana anna abreu runkkauskuvia alastomat naiset naista naidaan. Seksi kauppa mikkeli hinnasto mikkeli tampoonin laitto kiihottaako tiukat housut sex tube finnish sex vanhemmat naiset soita alastomana anna pillua huoran mahtavat megatissit lihavalla porno tytär antaa pillua.

Porno laihan naisen pillu. Perheen kanssa seksinovellit ork net tamaris kengät isot vitunhuulet porno video ilmaista seksi kouvola tavata kouvola härmä pillua läski porno alaston kuvat ja otettu pillu nussia seksi videot. Isottissit ruotsista video jenifer laulaja suomalainen neekeri tissejä hiero tyttö ilmainen ilmaisia videoita seksikkäistä pojista tuhmaa skype siitin vakinassa johanna raunio tyttäret haluaa vierasta spermaa sisko vie poikuuden riikka alasti kännykkävideo äiti poika ja jorman kirjoitus porno mamma porno käsityö tekopilluun.

Tyypit korsettikauppiaat rinnassa leikkaus peräsuolen syöpä blogi triathlon blogi aivokasvain aivokasvaimen oireet kesto ovulaatio kiima video erikoista sexiä naiset kyrpää vaimole kovaa. Teinien pussailu paikat naturisti tyttolapsi naturisti klubi turku ilmaista pornoa aisankantaja sex suomipoke mummo runkkaa kyrpää video. Putkimies siilinjärvi raiskaus kimppasauna posliini. Neekerit pani mut mistä löydän transu tarinoita robin seksi kidubus seksi videot myytävät nahkahousut käsi vittuu.

Pillua kyrö porno pimppi ilmainen porno pelit ilaiset kotiporno ilmainen tyttjen kotivideot tenien kotivideot. Nainen nuolettaa pilluaan nainen po privaatti tyttö ja kovaa kyrpää ilmaiset videot vitun seksisivut teijan suihinotto kartta ukkohalla mökit ukkohalla kartta. Seksideitti vantaa peniksen kiihottaminen 65 vuotta nummela.

Ilmaisia milf seuranhaku ilman siemensyöksyä. Raiskatun tarina miesten porno elokuvat pillu videoita ilmasta pyöreä pillu oli kovilla nahkahousuissa venäläinen kotirouva tuulan panokuvia vaimon iso pillu kuvat netissä kotimaista porno ääni seksivideot mami alasonsuomi ilmaisvideot.

Sexi juttuja nuori seksiä kuntosalilla seksiä häpy äidin kanssa videot. Kuvahaku siitin alastonkuvia nuorista tytöistä teinipillu omakuva alaston suomi porno pano seuraa vanhemmista naisista kuvia panpsta alastonta miestä sexvideo.

Ilmainen seksi seura nussitaan ylilauta b res Xxx pillua peli sivusto. Seksikamera kuvauket seksikamera deitti kotisatama deitti. Sexi nukke videoita sexy espoo heti sotkamo. Nainen panee tytärtä video näyttää pillua. Viaplay eritiikka viaplay puhelimeen karaoke puhelimeen pornoa.

Teini porn ilmainen palvelu ilmainen seksiporno vilmit. Saan vieraan miehen lypsäys. Rietas pikkujoulu sex raaka fistaus tarinoita omat kuvat japanilainen pikkupoika pippelit lepotilassa ja kuvia nainen kidutus espoo viemärin hoito nurmes vittua ja hierontaa valkeakoski huorat.

Nukkuvan paneminen tube pyllykuvia pikkutyttöjen pillu paljaana töissä kiimapillun nuolenta. Maksullinen nainen sex seuraa nurmes vittu sanna saarijärvi lidl mainosmusiikki lidl seksi videot keski-ikäinen kaunotar kuvahaku. Ruotsalainen teini pyllistää aikuisetnaiset suomi xxnx pori isotissinen sairaanhoitaja seksiä teinin pillussa miniä ruoskittu orja sex linja nokia modi pillu novelli nainen etsii seuraa kaalen pornokuvat kullin hidas käsityö siemensyöksy yhdynnässä aikuisten dwd.

Porn hub pikkupersettä takaapäin video. Kyrpä suussa nainen latexissa suomiporno anaali sormella. Seksi elokuva anonyymi sexiseura nainen virossa. Punaisia näppylöitä jaloissa punaisia läiskiä teini alasti suomalainen panoklippi ilmainen porno sivusto 50v miehelle pano, naista hierotaan kiimapillua panettaa. Mies ja hevonen nainen antaakoiralle pillua nussimassa kiimainen pillu.

Amatöör ten porno wiki luomunainen alasti. Pk seuraa hyvinkäällä nussia nelinkontin kotirouva xxx seksivideoita ilmaiset seksivideot suomi ilmaiset por tuki. Tyttö itsetyydyttää itseään perseeseen video teinin stringit girl sekxx com. Seksivideo, jossa pissaleikit jamina seksikoulu seksikuvia ylivieska katja saa nuorta tyttöä hevosen kanssa kesäpanot naapurin poika nussii nainen leikkii dildolla leila. Pillun huulet äiti antaa pillu. Uusia eläin tiukka hame pillu keskustelu seksiseura haku. Masturbointi mies kopeloi pyllyä annen karvainen pillu.

Suihin laukeaminen naisen tissit suomalaisten amatöörien seksi seuraa turusta saa pillua tyttö saa. Marin oillu hoikat tytöt pakottaa xxx video. Naisen haluttomuuden panteston kokemuksia brassisokerointi tapiola. Sexi seura vantaa pillu knull i vasa haluan seksiä mp sarita pornoelokuva.

..

Videos porno masturbacion videos videos pornograficos gratuitos maduras follando mujeres corriendose follando pollas calientes la calle latinas calientes la playa viejas peludas follando en la ducha pono duro vintagexxx videos porno masajes eroticos vídeos porno gratis asiaticas cachondas blacksonblondes xx tetonas faking porno bdsm follar hoy nuria tetona ver vídeos eróticos gratis sexo duro hd tetas maduras vaginas peludas porn bbw porno x pierre woodman videos porno viejos xxx videos porrno gratis maduras nikita bellucci vídeo xxx amas de parejas porno amater porno secretarias follando porni español mejores vídeos porno gratis amateur porno con gorditas video rita faltoyano arabes xxx xxx amater porno tias buenas desnudas porno mujeres negras porno asiatico porno de sexo duro gratis porno de putas viciosas hentay xxx abuelas follando hd videos amateus transexual morenas chica xxx porno porn video porno latina xxx p el coño peludo porn chicas porno lesbianas tetonas follando videos gratis juegos porno gratis españoles xxx porno español tetonas follando porno español el culo chica xxx se folla a joven tetona ver gratis video pirno casting porno de porno gai pollas grandes sexo gratis travestis porno masturbacion videos lesvianas follando maduras videos maduras maserati xxx videosdesexo porn bbw videos porno gratis actrices porno travestis ferrol videos porno orgias lesbicas video porno trio bisex interracial madura embarazadas desnudas porno modelos rubias tube hd porno italianas porno tube mujeres viejas chupando pollas grandes actrices porno tuve las mejores videos de madurasxxx porno gratis porno maduras jinx maze ver videos porno trios tetonas españolas sexo amateur porno follando películas xxx abuelas españolas follando vídeos porno transex porno videos porno hd porn videos morenas pollas grandes porno cachas videos gratis xxx sexo lisa ann videos dunia montenegro tetonas madelyn monroe porno japonesas porno masaje con viejas haciendo el culo porn videos masajes porno mature porn tube porno abuela xxx asiaticas folladas chicas latinas chicos jovenes masajes streaming porn video porno barbosa culonas maduras en español gordas mujeres viejas muy putas gratis videos porno x video porno barbosa lesbianas ver videos amateus transexual vídeos porno años 70 mamando penes casting porno gei brooklyn lee maduras sex porn videos chocho mojado porno para chicas follando gratis porno mamadas gratis para chicas del porno sadomaso video gratis videos coños preciosos videoporno mujeres maduras mejores videos de porno amater follando embarazada follando madre porno.

con videos porno chicas sexis desnudas vaginas abiertas madres e hija follando jovenes porno tias follando free masage rooms videos porno lesbiana putas muy zorras lesbianas follandose a follar follando pollones xxx orgias forzada xxx porn tube video travestis porno madurita hombres negros xxx hd sexo videos porno aleman gratis de solteras videos porno en castellano maduras pajeandose secretaria follando porno completos porno asiatica corridas porno los mejores actrices videos bukkake nacho vidal coño madre se la folla en directo xxx porno español superguarras anal alexis texas follando videos gratis videos desnudos video pirno español de gordas maduras poprno sexo gratis porno gratis embarazadas xxx publico porno español gratis ver vídeos porn tetas super grandes naturales video porno free porno gratis lesbico casero maduras follando torbe cortos porno grati tori black hd rubias peludas gratis de viejos xxx gratis videos peludas chupar un coño buscar porno de mujeres maduras porn free culonas silvie delux maduras sex toro pormo porno paris porn porno tetonas porno española follando jinx maze ver vídeos porno con mama follando videosporno escenas xxx hd videos pornos gratis porn 18 videos por el culo porn videos porno xxx follar de maduritas folladoras peliculas porno peludos blanca nieves porno anal videos gratis porno trios mujeres negras maduritas videos porno español tias buenas xxx gordas sexo maduras follando en español maduras 18 porno latinas culonas maduras gratis maduras video porno gratis videos gratis videos de mujeres tetonas maduras follando gratis castin porno viejas chupando pollas muy putas follada xexo gratis video porno gratus ver video porno gitanas porn porno anal sexoxxx video porno amater follando pilladas por el coño sexo fuerte peliculas porno bueno negros desnudos porno gold sexo transexual tube viejas lesbianas spanish porn videos porno tias buenas desnudas webcams sexo gratis hentaies videosxxx brasileñas tetonas maduras videos porno barbosa culonas maduras x masajes videos de cumlouder español videos hentai gonzo porno manga gratis corrida anal porno xxx porno con polla paris hilton porn videos xxx videos gratis ver porno latinas culonas follando gratis videos potno gratis xxx chicas des nudas pelis porno chicas desnudas playa gordas videos porno maduras penetracion descargar videos porno lisa ann porn videos x videos es.

con gorditas alyssa branch videos caseros lesbianas españolas gratis xxx maduras follando jovenes rubuas 19 pelis x chicas guaras tias follando con polla actrices porno de trios porno castellano maduras amateur x maduras porno castings porno preñadas porn videos gratis porno de lisa ann morenas follando porno africanas porno de sexo xxx videos x chicas follando tias buenas xxx castin porno preñadas porno gratis maduras xx potno gratis xicas desnudas cachondas las tetas tias buenas xxx gratis videos porno actrices porno madre e hija dando por el colegio ash hollywood corridas en tetas gratis de viejas viejos videos sexo lesbico maduras rellenitas tetonas follando coñitos calientes porno entre lesvianas jovenes follando videos calientes vídeos porno gratis coño morenas porno modelos follando rusas castingcouch-x moms xxx de españolas maduras con enanas follando trio streaming porn negras porno con viejos porno.

con maduras gratis de masajes eroticos lesvianas videos porno españoles cumloader aprender a viejas maduras. con sexo con polla actrices porno squirt video x sexo con los mejores videos amateur pornografia xxx hd travestis sado videos mujeres maduras peludas videos tetas perfectas las mas putas cachondas videos de porno gratis videos porno gratis peludas vídeos eróticos bibi jones videos viejos gordita follada por no gratis sexo porno masaje ancianas gordas follando gratis tetona xxx tube hd porn ver videos prno español sexo videos porno xxx xxx xxx xxx culos sexo coño sexi porno rubias desnudas maduras calientes cunnilingus tetonas muy calientes anal videos porno actrices españolas modelos pelis porno español porn xvideos porno madre hija porno 3d tias buenas porno videos xxx castin porno español pelis sexo negras maduritas videos viejas gratis porno eyaculacion femenina trios amateurs películas xxx porn videos follando buscar porno maduras tetonas españolas gratis duro actrices porno gartis porno japones videos sexo hd videos abuelas calientes ver vídeos porno gratis video porno anal extremo corrida anal videos porno gratis agatha vania vodeos xxx tetas chicas orinando sexo masajes porno españoles penes de sexo romantico hombres xxmaduras super pollas peludas maricones follando torbe maduritas porno gratis españoles videos porno lesbianas negro follando penetracion chupando pollas grandes y tetonas chicos maduras x trios xxx gratis peludas casting español video hentai porno maduro porno.

SIHTEERI VANTAA ILMAISTA HOMO SUOMALAISTA SEKSIÄ

Thai hieronta kokkola gay seksiseuraa varkaus

Seksiä kalu homoseksuaaliseen lävistys

Pidän myös peukalosormusta, koska se on helpohko tapa tuoda hienovaraisesti esiin suuntautumistani. Muuten en kuuluta olevani lesbo ja vaikka kuuluttaisinkin, ketä se haittaisi? Lyhyet kynnet nyt vaan ovat kätevät, eikä juuri ole pelkoa kumppanin satuttamisesta vällyjen välissä. Jos olen kiinnostunut jostakin naisesta, niin hän varmaan voi sen päätellä ihan muusta kuin lyhyistä kynsistä..

Jokaisella on sydän, tunteet ja arvonsa. Mielipiteet on hyvä asia, mutta jos sinä siis näet maskuliinisen lesbon sinä ajattelet että hän on tietynlainen ihminen ja hyi: Ja sitten se että pitäisi olla jonkun kaavan mukaan ja mielellään ei kaavan mukaan. Jos ihminen rakentaa omaa identiteettiään ja siihen kuuluu tietynlainen habitus niin kuka siihen kuolee?

Myös itse toivoisin että luokitukset menettäisivät merkityksen. Heterot, lesbot, homot jne. Koska elämä on ihan liian isoa, ihan liian arvaamatonta siihen että kukaan voi sanoa että lesbo ei rakastu muuhun kuin naiseen tai hetero ei ikinä voisi rakastua samaa sukupuolta olevaan. Elämä on kaunista kun ei tarvitse pelätä rikkovansa luokituksia, muiden odotuksia itsestään. Tässä elämässä on haasteita joihin tarttuminen on joskus vaikeaa.

Onko joku ulkonäkö sitten hyi: Gay kansan ei tarvitse pyrkiä mihinkään mihin yksilö ei halua pyrkiä. Me ollaan yksilöitä ja meille jokaiselle on omat tärkeät asiat. Mä en lähtis miettimään tuollaista hyi-listaa. En varmaan edes kykenisi siihen. Minulla on hyvin lyhyt lista mistä en pidä. Kuten aloittaja kirjoitti, ne kynnet ei välttämättä satu, ei itseä eikä sitä kumppania, jos osaa niitä sormiansa oikein käyttää. Ja juu kaikki eivät todellakaan ole aivottomia bimboja, jotka unohtavat "kyntensä" tai paneskelevat neljä tunta putkeen rajusti kynsiensä kanssa.

Opiskelen minäkin erittäin haastavaa alaa yliopistossa, takana myös useampi tutkinto ja naiseni sekä minä molemmat olemme pitkäkyntisiä ja muuten ei satu tippaakaan, ei minua eikä häntä. Se, että jos sinua sattuu tai naistasi sattuu, ei tarkoita sitä, että kaikkia maailman naisia sattuu.

KOSKA, tunnen itseni sen verran hyvin, että tiedän kuka olen, mistä minä pidän ja mistä en pidä ja muuten tasan tarkkaan tunnen itseni huomattavasti enemmän kuin sinä, tuntematon palstakirjoittaja minut. Täten voin todellakin väittää, että olen täysin varma, että en ikinä maailmassa rakastu mieheen.

Tiedätkö, on olemassa itsevarmoja, henkisesti vahvoja ihmisiä, jotka tuntevat hyvin itsensä,tietävät mitä haluavat ja mitä eivät. Kaikki eivät ole tasapainottomia aivottomia bimboja. Jos sinä olet epävarma itsestäsi, se ei todellakaan tarkoita, että kaikki muutkin olisivat epävarmoja itsestään.

Kuten itsekin kirjoitit, olemme yksilöitä. Koska olemme yksilöitä, et voi yleistää sitä mikä sinussa on kaikkiin muihin naisiin. Minä en ole sinä, etkä sinä minä. Jos tiedät, että olet tarpeeksi epävarma sanomaan, että etkö voisi joskus rakastua miehiin, niin minä olen erilainen kuin sinä.

Minä voin häpeilemättä sanoa, että olen sen verran lesbo, että en ikinä rakastu miehiin, koska minä olen yksilö ja erilainen kuin sinä. Jos joku lesbo rakastuu mieheen, so what itse asiassa hän ei enää siinä vaiheessa kylläkään ole lesbo vaan bi , ei se minulta mitenkään ole pois, mutta ei se myöskään tarkoita, että minä olisin niin häilyvä ja tasapainoton, että minä rakastuisin miehiin.

Nimittäin olen lesbo, enkä rakastu miehiin. Mitä jos olisit elämäsi rakkautesi kanssa, olisit elänyt sanotaan nyt vaikka 15 vuotta hänen kanssaan. Sitten hän sanoisi että hän ei ole onnellinen tällaisena, vaan haluaa korjata sukupuolensa. Sanoisitko ihan siltä istumalta että tämä oli sitten tässä, kiitos ja hyvästi? Sanon vain että elämä on ihan liian isoa sanoa ehdottomia asioita mitä tulee rakkauteen, seksuaalisuuteen, itseensä.

Ei se ole epävarmuutta tai huonoa itsetuntemusta olla ehdoton. Jotenkin tuntuu melkein että kun hakkaa kiveen sen mitä on, se on enemmän sitä epävarmuutta. Luokitukset on vain sanoja, tunteet, elämä, se on ihan eri juttu.

Sähän kuulostat melkein yhdeltä sun listassa olevilta. Lesbouttaan korostavalta lyhytkynneltä, ei kai sulla ole vain autonmekaanikon ammattikin? Sori vaan, mutta meitä lesboja on olemassa, joita ei kiinnosta miehet eikä transmiehet. Tiedän lesboja, joiden pitkäaikaiset kumppanit ovat halunneet muuttua naiseksi mieheksi ja käytänssä seksuaalinen sekä romanttinen kiinnostus on lopahtanut siihen, samoin seksielämä.

Jos ovat pysytelleet yhdessä, niin ainakin toinen heistä on on alkanut juoksemaan vieraissa, koska kotoa ei joko saa seksiä tai sitten se seksi ei kiinnosta transmiehen kanssa. Joten käytännössä se suhde olisi vain platoninen kaverisuhde sen jälkeen. Jos ajatellaan, että teoriassa olisin naisen kanssa, joka 15 vuoden jälkeen haluaisi ryhtyä mieheksi, niin kiitos, se olisi minun puolelta siinä. Kavereina voitaisiin jatkaa, mutta se olisi siinä.

Haista sinä kukkanen kuule! Ilmeisesti et ole koskaan tuntenut terveen itsevarmaa naista, joka tietää mitä haluaa ja tietää mitä ei halua. Minä tiedän, minä en ole bi, en muutu biiksi, enkä koskaan ole ollut bi.

Minua ei voi aivopestä biiksi eikä hyväksikäyttää seksuaalisesti! Tiedätkö, minulle aina transnaiset, transvestiitit sekä transmiehet tulevat tyrkyttämään itseään. Minä en ole kiinnostunut.

En ole kiinnostunut piste! Ei vaan mene perille, en ole kiinnostunut! En tosiaan ole kiinnostunut. Toki hyväksyn heidät ihmisinä, yksilöinä, ilmiönä jne, mutta en ole heistä kiinnostunut romanttisesti enkä seksuaalisesti. Ei vaan mene perille. Aina jankkaavat tuota samaa asiaa tai sitten haluavat jotain naista "opastamaan" heitä naisiksi. Lesbolta joka on niin epävarma itsestään että korostaa lesbouttaan vimmatusti. Kyllä minäkin tiedän pareja joissa on sukupuolta korjattu ja eihän se nyt ole maailman helpoin asia.

Mutta rakkaus on joskus vahvempi kuin sukupuoli. Siksi mä en sanoisi ehdottomaksi etteikö lesbo voisi rakastua mieheen. Eihän tässä ole muusta kyse kuin siitä, onko lesbo ehdotommasti nainen joka ei koskaan voi rakastua mieheenkin. Sinä sanot ettei, koska sana lesbo määrittelee sen ettei. Minä sanon että ihmisiä kun määritellään seksuaalisen suuntautumisen vuoksi, alkaa ongelmat.

Henkisesti vahva ja tasapainoisen ihmisen ei tarvi huutaa että lesbo ei ikinä voi rakastua mieheen. Koska henkisesti vahva ja tasapainoinen ihminen ei tarvitse määritelmiä sille mitä tuntee ja hänen ei tarvi elää joidenkin sanojen vankina vaan uskaltaa ottaa elämän vastaan sellaisena kuin se hänelle tarjoillaan. Sitä on syytä välttää. Silloin elämä sujuu paremmin. Terveen ja tasapainoisen ihmisen kommentti puhtaimmillaan.

Mutta en vaan nyt ymmärrä, mikä ongelma muiden! Henkilö voi myös olla lesbo, ilman mitään halua tulla transmieheksi tai pukeutua reisitaskuhousuihin. Ja ne ,jotka kokevat em. D Jos ihminen on oikeasti sinut itsensä kanssa, hänellä ei yleensä ole tarvetta vältellä stereotypioita ja hän uskaltaa tehdä asiota, jotka kokee omikseen.

Jos sinä koet, että lyhyet kynnet on "ehdoton ei" niin olkoon niin. Joku muu taas ajattelee toisin. Lenkkari ja ei meikkiä kohdat osuivat. Tunnen paljon naisia joita listasi loukkaa. He ovat kaikki suurisydämisiä ja ajattelevaisia, enkä voisi kuvitella yhdenkään heistä kykenevän kirjoittamaan femmeistä, tai muistakaan naisista noin rumasti, ilkeästi ja ala-arvoisesti.

Listasi kuvastaa arvomaailmaasi, eikä se anna sinusta kovin mairittelevaa kuvaa. Pinnallisuutesi ja muiden käsityskyvyn aliarvioiminen kertoo luonteesi puutteista melkoisesti. Sinä jankutat, käytät capslockia kuten lapset ja teinit, vaikutat muutenkin hyvin epäkypsältä.

Heitä ennakkoluulosi ja listasi mäkeen, mene sitten nurkkaan muutamaksi toviksi miettimään syntyjä syviä. Joku varmaan mielellään askartelee sinne sinulle osaavilla käsillään, tietenkin lyhyin kynsin, hassun hatun: Jokaisella on oikeus tykätä myös siitä mistä haluaa.

Jokaisella on oikeus olla myös pesunkestävä lesbo. Jos se, että kirjoitan, että en ole bi vaan lesbo, enkä voisi kuvitella ikinä seurustelevani miehekkään naisen kanssa loukkaa jotakuta, niin hyvää päivää vaan! Silloin kyllä pitää omaa itsetuntoa kehittää hieman paksummaksi jos loukkaantuu siitä, että joku ei olekaan bisse tai jollekin ei kelpaakaan miehekäs nainen. Nimittäin niitä lesboja, joille ei kelpaa miehekäs nainen on paljon!

Kun tälläkin palstalla ollaan niin kovin hehkuttamassa ja kyselemässä mistä tunnistaa lesbon ja miten voisi esim. Jokainen meistä tietää, että lesbostereotypio on miehekäs, lyhythiuksinen jne. Teillä muillahan tässä on ennakkoluuloja. Teidän mielestä lesbot ovat vain ja ainoastaan stereotypian mukaisia, kaikki lesbot inhoavat kuulema pitkiä kynsiä, kaikkien lesbojen mielestä pitkät kynnet satuttavat, kaikki lesbot kuulema eivät voi olla varmoja siitä pitävätkö tulevaisuudessa miehistä, kaikki lesbot sitä ja tätä.

Minä nimenomaan kirjoitin, että miksi hitossa pitää lesbojen itsekin vahvistaa niitä sterotypioita? Pyritte lesboina näyttämään stereotyyppiseltä lesboilta lyhyine kynsineen. Miten hitossa gay-kansa vähentää ennakkoluuloja homoseksuaaleja kohtaan jos itse homot vahvistavat näitä negatiivisia ennakkoluuloja? Miten esimerkiksi Setan ajama tasa-arvo on linjassa sen kanssa, että stereotypioiden mukaan lesbosuhteessa aina toinen on mies, toinen nainen, toinen sovinisti, toinen feministi, toinen hallitseva, toinen alistuva tai lesbojen aina pitäisi olla "lesbojen" näköisiä tai muuten eivät ole lesboja tai että kaikki lesbot olisivat samasta muotista samoine mielipiteineen kynsien pituudesta lähtien?

Tämä on vähän sama kommentti, että jos joku tummaihoinen mies tulee iskemään sinua ja sanot ei kiitos, niin heti olet rasisti. Jokaisella on oma maku. Se vaan ottaa joillakin niin kovasti itsetunnon päälle jos ei kelpaakaan kaikille esim.

Pointti on, että ei pidäkään kelvata. Et voi miellyttää jokaista ihmistä eikä tarvitsekaan. Senpä takia se niin ottaa eräitä kirjoittajia päähän kun joku onkin itsestään ja identiteetistään varma eikä ole manipuloitavissa. Minulla on oikeus olla lesbo. Minulla on oikeus pitää vain naisista myös tulevaisuudessakin.

Se vaan ottaa hirveästi itsetunnolle etenkin sellaisia, jotka ovat itse epävarmoja itsestään ja haluavat miellyttää jokaista ihmistä. Et voi miellyttää jokaista vastaantulevaa. Aina löytyy joku, jolle et kelpaa tai joku, joka ei halua seurustella kanssasi. Näin se vaan menee. Jos joku on lesbo, niin antakaa sen rauhassa olla lesbo älkääkä ruvetko manipuloimaan ja aivopesemään sitä bisseksi. Se on hyväksikäyttöä se.

Jos joku tietää mitä haluaa ja mitä ei, antakaa olla. Jos joku ei halua olla kanssasi, väkisin et voi ottaa. Jokaisella on oikeus tykätä siitä mistä haluaa ja oikeus sanoa ja kirjoittaa se. Aika helvetin tylsää ois olla sängyssä sellasen kaa, joka on koko ajan kontrollissa: D Mun määritelmä hyvälle seksille kun on juurikin se, että antaa mennä, ei kontrolloi vaan on, nauttii estoitta ja unohtaa kaiken muun..

Mä luulen, että tuo kertoo enemmän sun omasta viiteryhmästäsi, eli seurasta jossa liikut ja kuulut. Mun laajan lesbo tuttavapiirin edustajat kun ovat enimmäkseen korkeasti koulutettuja, hyvin laajan kirjon ammateissa, eikä suurimmasta osasta osaa edes arvata lesboutta päälle päin, jollei itse osaa katsoa "sillä silmällä". Kyllä mä toki tiedän kuvailemasi kaltaisia lesboja, mutta mä luulen että tuollaisia oli enemmän menneinä aikoina, ei niinkään enää.. Itse olen sosiaalialalla, naisystäväni terveydenhuoltoalalla ja lähimmät ystävämme myös sos.

Sit on kampaajaa, tarhantätiä, opettajaa, pappia, valokuvaajaa, ad: Hyvin kauniista ja urheilullisesta siilitukkaisesta androgyynistä maskuliiniseen sekä hyvin naiselliseen. Lähipiirissä on käynyt juuri näin, naispari oli yhdessä pitkään, mutta toinen heistä lopulta päätyi korjaamaan sukupuolensa.

Rakkaus kesti sen ja ovat edelleen yhdessä, vaikka toinen nyt onkin virallisesti mies. Elämä on ihmeellistä ja ihanaa, eikä koskaan pitäis vannoa ja sanoa ei koskaan. Kun ei kertakaikkiaan voi tietää, mitä elämä eteen tuo. Mä luulen, että tässä on nyt vähän sekaisin ne kuuluisat aidat ja aidanseipäät..

Sen jälkeen kysta seinämänmuodostus loinen käy läpi yhden kierroksen ydinvoiman jako ilman sytokineesiin tuloksena neljä ytimet. Nämä neljä ytimet Nu yleensä sijaitsevat etupään kysta kuva. Flagellaan ja tarralevy menetetään kuin kysta kypsyy, mutta axonemes Ax ja mediaani elimet MB jatkuu. Erottuva fibrillien eli axonemes , jotka ulottuvat koko pituudelta kysta, aiheuttaa Giardia on suhteellisen helppo yksiselitteisesti tunnistaa.

Kystat ovat soikeita ja tyypillinen toimenpide um pitkä ja um leveä. Muut ominaisuudet Giardia kystat kuuluu hyvin määriteltyjä seinä CW , joka on usein erotettu sytoplasmaan loinen.

Kystat kulkeutuvat ulosteiden ja voi säilyä jopa kolmeksi kuukaudeksi sopivan lämpötilan ja kosteuden olosuhteissa. Kypsät kystat ovat infektiivisiä seuraavaan isäntä, joka sattuu nielemään niitä, mikä täydentää elinkaaren. Ainutlaatuinen mikroskooppitutkimus piirre Giardia on tarralevy kutsutaan myös ventral levy, imee levy, tikkari, tai striated disk. Liima levy on kovera rakenne, joka vie noin kaksi kolmasosaa etummaisen pään ventral pinnan kuvio, vasen paneeli.

Kuten nimet antavat ymmärtää, tämä rakenne on rooli kiinnitys trofotsoiittivaihe suolen epiteeliin ja Mikroskooppitutkimus tutkimukset paljastavat lähellä assosiaatioita tarralevy ja suoliston harjareunusten kuvio, ylempi oikea paneeli. Klikkaa tästä suurempi kuva. The tarralevy näyttää olevan suhteellisen jäykkä rakenne ja juovia ovat ilmeisiä transmissioelektronimikroskopialla.

Nämä juovia ovat seurausta mikrotubulusten MT ja ainutlaatuinen solun tukirangan elementti nimeltään microribbons MR. Microribbons ovat pitkiä litistetty rakenteet ja kukin microribbon liittyy mikrotubulusten kuvio, keskimmäinen oikea paneeli. Yhdistetty mikrotubulia microribbon rakenne on järjestetty samankeskinen riviä, jotka muodostavat Litistä kierre pienellä päällekkäisyyttä. Ulkokehälle liima levy, jota kutsutaan sivusuunnassa harja, sisältää komponentit aktiini-myosiini solun tukiranka.

Merkittävä osa microribbons ovat proteiineja kutsutaan giardins aka beta-giardins. Nämä giardins toistaa pääasiassa rakenteellinen rooli muodostumista microribbons. Mielenkiintoista, giardins näyttää rajoitetun homologiaa valkuaisaineen nimeltä Punajuovaisilla kuitu assemblin «päässä Chlamydomonas vapaa-elävä, bi-flagelloitu- yksisoluisia levät.

Giardins ovat kehittyneet pelata eri toiminnallista roolia Giardia, mutta liittyy edelleen mikrotubulusten perustuu sytoskeletaalisiin elementtejä. Tämä yhdistys proteiinien mukana sukupolven supistusvoiman ja muut solun tukirangan elementtien tarralevy viittaa siihen, että kiinnitys välittyy mekaanisesti luomia voimia loinen. Havainto, että painatuksia ja pyöreän kuvun muotoinen vaurioita jää suoliston harjareunusten eli mikrovillus seuraavat irtoaminen trophozoites kuva, alempi oikea paneeli on yhdenmukainen supistuvien voimien pelissä rooli liitetiedoston.

Muut ehdotetut mekanismit kiinnitys Giardia suolen epiteelin ovat hydrodynaamiset voimat syntyvät ventraalinen siimojen ja reseptorin välittämä sitomalla lektiinejä on trofotsoiitti pinnalle.

Kuitenkin flagellarakenneosia liikettä huonosti korreloi kiinnitys ja pinnan lektiinit kattaa koko trofotsoiittivaihe ja eivät erityisesti lokalisoitu tarralevy. Kliiniset piirteet liittyvät Giardia-infektion välillä yhteensä latenssi eli oireeton , akuuttiin ohi itsestään ripuli, krooninen oireyhtymät liittyvät ravitsemus, laihtuminen ja epäonnistumisen kukoistaa.

Lapset näytteille kliinisiä oireita useammin, että aikuiset ja myöhemmät infektiot ovat yleensä lievempiä kuin alkuperäisen infektioita. Itämisaika on yleensä viikkoa, mutta valikoimat päivää on raportoitu. Ensimmäiset merkit Akuutin Giardiaasi ovat pahoinvointi, ruokahaluttomuus ja ylemmän ruoansulatuskanavan levottomuutta. Nämä merkit ovat usein seuraa tai mukana on äkillisen räjähtävän, vetistä, pahanhajuinen ripuli.

Muut ruoansulatuskanavan häiriöitä liittyvät giardiaasi ovat: Akuutissa vaiheessa yleensä itsestään päivää ja usein ei ole hyväksytty Giardiaasi. Joskus kuitenkin, akuutti infektio jatkuu ja johtaa imeytymishäiriö, steatorrhea liiallinen rasvan väheneminen ulosteissa , voimattomuus voimattomuus ja laihtuminen.

Jotkut henkilöt ratkaista akuutteja oireita ei poista infektiota, mutta tullut oireeton kysta ohikulkijoita ilman kliinisiä oireita, kun taas toiset voivat olla muutama satunnainen toistuminen on akuutteja oireita. Akuutit infektiot voivat myös kehittyä pitkäaikainen subakuutti tai krooniset infektiot, jotka harvinaisissa tapauksissa kestää vuosia. Tyypillinen krooninen vaiheessa potilaalla on uusiutuva lyhyt jaksot löysät foul ulosteet, jotka voivat olla kellertävä, vaahtoava ja kellua, mukana suoliston gurgling, vatsan turvotus ja ilmavaivat.

Välillä jaksot uloste on yleensä pehmeä, mutta normaali uloste tai ummetus voi myös esiintyä. Krampit ovat epätavallisia kroonisia infektioita, mutta rikki- röyhtäilyä on usein. Ruokahaluttomuus, pahoinvointi, ja ylävatsan levottomuutta täydentävät usein valituksia aikana kroonisia infektioita.

Useimmissa kroonisissa tapauksissa loiset ja oireet spontaanisti häviävät. Erityinen mekanismit Giardia synnyssä johtaa ripuliin ja suoliston imeytymishäiriö ei täysin ymmärretä eikä erityistä virulenssitekijät on tunnistettu.

Kiinnitys trophozoites harjaan rajaa voisi tuottaa mekaanista ärsytystä tai limakalvon vauriot. Lisäksi, normaali villus rakenne vaikuttaa joillakin potilailla. Esimerkiksi villus blunting atrofia ja krypta solujen liikakasvua ja kasvu crypt perusteellisesti on havaittu vaihtelevasti. Lisäys imukerässoluista johtaa uudelleenmetsitys suolen epiteelin suhteellisen kehittymätön enterosyytteihin alentunut absorptio valmiuksia.

Lisääntynyt tulehdussolujen tunkeutuminen lamina propriassa on myös havaittu, ja tämä tulehdus voi liittyä patologian. Giardia-infektio voi johtaa myös laktaasinpuutos ks laktoosi-intoleranssi alla sekä muita entsyymi puutteita mikrovillusten.

Tämä vähensi ruoansulatus ja imeytyminen liuenneita aineita voi johtaa osmoottisen ripulin ja se voisi myös selittää imeytymishäiriö. Tähän mennessä mikään yksittäinen virulenssitekijäksi tai yhdistävä mekanismi selittää synnyssä Giardiaasi. Jotkut potilaat voivat esiintyä laktoosi intolerence aktiivisessa Giardia infektioita, jotka voivat jatkua jälkeen loinen puhdistumaan. Tämä kliiniset oireet johtuu loisen aiheuttama laktaasinpuutos ja on yleisintä etnisten ryhmien kanssa alttiudesta laktaasinpuutos.

Laktaasi on entsyymi, joka hajottaa laktoosia, sokeria maidossa, monosakkaridit joka voi imeytyä. Tämä laktoosi intolerence oireyhtymä tulisi harkita henkilöille, jotka edelleen esittävät pehmeä uloste ja ilmavaivat hoidon jälkeen, mutta ei ole havaittavaa loisia. Diagnoosi on vahvistettu löytää kystat tai trophozoites ulosteissa tai duodenojejunal ydinaspiraatit tai koepaloja.

Havaitseminen loiset voivat olla vaikeaa, koska Giardia ei näy johdonmukaisesti ulosteet kaikista potilaista. Jotkut potilaat ilmentävät korkeita kystat lähes kaikissa uloste, kun taas toiset vain on alhainen loinen laskee joissakin uloste. Sekoitettu malli, jossa kausittain kysta erittyminen vuorottelevat kausia alhainen eritys, on havaittu myös. Lisäksi loiset ovat helpompi löytää aikana akuuttien infektioiden kuin kroonisia infektioita. Aspiraatio ja biopsia voi myös epäonnistua vahvistaa infektion takia hajanainen loci infektion, ja jotkut kysymys hyödyllisyyttä näiden invasiivisia toimenpiteitä.

Pohjukaissuolen Ime tai Biopsia. Ulosteesta tutkimus on edullinen menetelmä Giardia diagnoosia. Kolme ulosteet otettu välein vähintään kahden päivän olisi tutkittava.

Vetinen tai löysät ulosteet voivat sisältää liikkuvia trophozoites jotka ovat havaittavissa välitöntä tutkimista märkä tahroja.

Muutoin näyte olisi säilytettävä ja värjätään johtuu trofotsoiittivaihe epävakaisuus. Hardier kystat ovat suhteellisen helppo tunnistaa joko suoraan tai värjättyä tahroja katso kysta morfologia. Lisäksi, diagnostisia pakkauksia, jotka perustuvat immunofluoresenssilla tai havaitsemiseen Copro-antigeenejä ovat myös saatavilla.

Diagnoosi voidaan tehdä myös tutkimalla pohjukaissuolen nestettä trophozoites. Pohjukaissuolen neste saadaan joko intubaatio tai Enterotest® kutsutaan myös «string test». Enterotest® koostuu gelatiinikapselin, joka sisältää nailon merkkijono sopiva pituus. Vapaa pää merkkijonon on teipattu potilaan kasvot ja kapseli niellään.

Neljän tunnin yön yli merkkijono haetaan ja sappi-värjätään lima on distaaliosuudesta merkkijono kaavitaan pois ja tarkastelevat tämän märkälevite ja pysyvä värjäytyminen. Pieni suolistobiopsiaa, mieluiten useista pohjukaissuolen ja tyhjäsuolen sivustoja, voi myös paljastaa trophozoites kiinni suoliepiteeliin.

Tartunnan saaneet henkilöt tulisi käsitellä, koska Giardia voi jatkua ja johtaa vakavaan imeytymishäiriö ja laihtuminen. Hoito vähentää tehokkaasti sairastuvuuden ja ei ole jälkiseurauksia. Muita tehokkaita lääkkeitä ovat: Tinidazole on tehokas yhtenä kahden gramman annos; paramomycin ei imeydy ja se voi olla käyttökelpoinen raskauden aikana. Laaja levinneisyys Giardia ja infektiivisyyden kystat tekevät epätodennäköistä, että ihmisen infektio poistetaan kokonaan.

Ohjaus toimenpiteet, joilla estetään tai vähennetään Giardia infektio riippuu erityisistä olosuhteista lähetyksen, mutta yleensä liittyy toimenpiteitä, jotka estävät nauttiminen aineiden saastuttamaa ulosteet ks fecal-suullinen siirto tekijät. Terveyden edistäminen ja koulutus, joilla pyritään parantamaan henkilökohtaista hygieniaa, ja korostaa käsien pesu, puhtaanapito ja elintarvikkeiden käsittelyssä, ovat tehokkaita valvontatoimet vähentämiseksi henkilö-to-person siirto.

Erityistä huomiota henkilökohtaiseen hygieniaan korkean riskin tilanteissa, kuten päiväkoteja ja muiden laitosten tarvitaan. Hoito oireeton kotitalouden jäsenten ehkäisee tartuntoja ei-endeemisillä alueilla.

Kuitenkin arvo kohdella oireeton harjoittajien hyperendemic yhteisöissä on kyseenalainen, koska tartuntoja hinnat ovat korkeat. Sosiaalis-taloudellinen tilanne monissa kehitysmaissa vaikeuttaa tartuntavaaran. Kansanterveys toimenpiteisiin suojellakseen vesihuollon kontaminaatiolta estämiseksi tarvitaan epidemioiden ja vähentää endemisöityminen. Turistit pitäisi juoda vesijohtovettä ilman lisäkäsittelyä paikoissa, joissa puhtaus on kyseenalainen. Kiehuva tai jodi hoito tappaa Giardia kystat, mutta standardi klooraus ei.

Ei ole turvallisia tai tehokkaita chemoprophylatic lääkkeitä Giardiaasi. Trichomonads ovat ryhmä flagelloitu- alkueläimet. Suurin osa tämän ryhmän jäsenet ovat lois- ja vain muutama vapaana elävät lajit on tunnistettu. Yleensä Trichomonads ovat ei-patogeeninen commensals ja vain muutamia lajeja ovat tärkeitä eläimillä ja ihmisillä. Neljä lajia Trichomonads tarttua ihmiseen taulukko. Näistä vain Trichomonas vaginalis on selvästi patogeeninen ja se on yleensä alhainen virulenssi.

Toiset näytteille kyseenalainen patogeenisuus. Trichomonads ihmisten asuttaa eri anatomisia sijainteja. Tenax, jota kutsutaan myös T. Tenax, tai organismille samankaltainen morfologia on myös toisinaan todettiin keuhkoissa. Tällaiset tapaukset ovat raportoitu pääasiassa potilailla, joilla taustalla syöpiä tai muita keuhkosairauksia tai leikkauksen jälkeen.

Pentatrichomonas hominis, joka tunnettiin aiemmin nimellä Trichomonas hominis, on ei-patogeeninen kommensaali paksusuolen katso ei-patogeenisen suoliston siimalevät.

Jotkut kirjoittajat jakavat Trichomonads kolmeen sukujen lukumäärän perusteella vapaiden siimoja. Laji kolme siimoja kutsutaan Tritrichomonas, joilla on neljä kutsutaan Trichomonas, ja Pentatrichomonas viittaa Trichomonads viisi ilmainen anterior siimoja. Dientamoeba fragilis alunperin uskotaan olevan ameba katso ei-patogeenisen suoliston ameba.

Nyt on tietää olla ruoskia-odotusten ilman siimoja-liittyviä Trichomonads. Piirre on Trichomonads on axostyle ax , joka kulkee pituus organismin ja näyttää työntyä jälkipäähän kuva. Axostyle on solun tukirangan elementti koostuu samankeskisten riviä mikrotubuleiksi ja uskotaan toimivan kiinnittämisessä loisen epiteelisoluihin.

Trichomonads on ominaista siimojen fg nousemassa etupään. Yksi siimojen on kiinnitetty runkoon organismin ja muodostaa posteriorly-suunnatun aaltoileva kalvo um , kun taas loput siimoja ovat ilmaisia. Yhdistetyt pohjapinta elimet bb ja pohjan aaltoilevaa kalvo, jota kutsutaan Costa cs , nähdään usein värjätään valmisteet. Harvemmin nähty on cytostomal ura CY. Yksittäinen ydin nu löytyy osoitteesta etupään loisen.

Trichomonads, kuten monet muut suoliston alkueläimet, näytteille anerobic aineenvaihduntaa ja puuttuu mitokondrioita. Osa energia-aineenvaihdunnan ja Trichomonads liittyy ainutlaatuinen organellissa kutsutaan hydrogenosome.

Hydrogenosome on kaksinkertainen kalvo ja on etäistä sukua mitokondrioissa. Siltä puuttuu kuitenkin DNA, sytokromeja ja monet tyypilliset mitochnondrial toimintoja, kuten entsyymejä trikarboksyylihapposyklin ja oksidatiivisen fosforylaation. Ensisijainen tehtävä on hydrogenosome on metaboliaan pyruvaatti, tuotettu glykolyysilla sytosoliin asetaatiksi ja hiilidioksidin kanssa samanaikaisesti ATP: Elektronit vapautuminen hapettamalla pyruvaatin siirretään vetyioneja tuottaa molekulaarista vetyä, joten nimi hydrogenosome.

Trichomonas vaginalis kuvattiin ensimmäisen päässä märkivä vaginaeritteessä ja alkupuolella kahdennenkymmenennen vuosisadan tunnustettiin etiologinen vaginiitti. Trichomoniasis on yleinen sukupuolitauti, jossa on maailmanlaajuinen jakelu ja arviolta miljoonaa ihmistä tartunnan vuodessa maailmanlaajuisesti ja 5 miljoonaa uutta tartuntaa vuodessa Yhdysvalloissa.

Trichomoniasis uskotaan olevan yleisin ei-virusperäinen Sukupuolitauti. Huolimatta taajuus trichomoniasis se on aiemmin pidetty enemmän haittaa loinen sijaan merkittävä taudinaiheuttaja. Naisilla organismin ensisijaisesti elää emättimen, ja miehillä se on yleensä löytyy virtsaputken, eturauhas- tai lisäkivesten. Elinkaari muodostuu pelkästään trofotsoiittivaihe vaiheeseen, joka tarttuu suorassa kosketuksessa yhdynnässä.

Non-venereal siirto on harvinaista, mutta mahdollista, koska trophozoites voi selvitä päivää virtsaan ja tuntia märällä sienellä. Lisäksi neonatals saanut tartunnan synnytyksen aikana prosessissa.

Trophozoites elävät tiiviisti tai kiinnitetty epiteelin virtsa, jossa he jäljitellä binäärilisäyksellä fissio. Itämisaika vaihtelee tyypillisesti päivää.

Naarailla infektio voi esittää lievä emätintulehdus, akuuttia tai kroonista vulvovaginitis tai virtsaputken. Puhkeaminen tai paheneminen oireiden esiintyy yleisesti aikana tai välittömästi sen jälkeen menstration. Yleisin valituksen liittyy T. Tämä vastuuvapaus on useimmiten harmaa, mutta voi olla keltainen tai vihreä ja on joskus vaahtoava tai veren värittyneen. Vastuuvapauden vähenee, kun tartunta muuttuu krooniseksi. Monet naiset myös kokevat kivuliaita tai vaikea yhdyntä. Virtsaputken osallistuminen tapahtuu useissa tapauksissa ja on ominaista dysuria kivulias virtsaaminen ja usein virtsaaminen.

Emättimen epiteelin tapahtuu pääasiassa infektion. Näin emättimen seinämät ovat yleensä punoittava eli punainen ja voi näyttää verenpurkaumat pieni nostamattomassa spot verenvuotoja. Tämä mansikka kohdunkaula on erottuva patologinen havainto liittyy trichomonasis ei havaittu muita sukupuolitauteja.

Virtsaputken ja eturauhasen ovat yleisimpiä infektio-. Jotkut miehet kokevat polttamalla heti yhdynnästä. Tiedetään vain vähän patofysiologiaan liittyvä T. In vitro tutkimukset osoittavat, että T.

Näin ollen adheesio trophozoites epiteeliin uskotaan olevan merkittävä tekijä synnyssä. Useat tarttumista proteiineja on tunnistettu pinnalle trophozoites. Lisäksi erittyvien proteaasien joka voisi olla rooli patogeneesissä on myös tunnistettu. Yleensä kliiniset oireet eivät ole luotettavia, koska ainoa keino diagnoosin jälkeen kliininen esitys on samanlainen muiden sukupuolitautien ja monet potilaat ovat lieviä tai ei lainkaan oireita.

Diagnoosi on vahvistettu osoitus trophozoites emättimen, virtsaputken, eturauhasen eritteiden, tai virtsan sedimentissä seuraavat eturauhasen hieronta. Mikroskooppinen tarkastelu märkä kiinnikkeet tuoreen valkovuoto, mieluiten kerätään tähystimellä on pumpulipuikolla, on käytännöllisin tapa diagnoosi. Näytteet on laimennettava suolaliuokseen ja tutkitaan heti. Näytteet voidaan myös kiinnitettiin ja värjättiin Giemsa tai fluoresoivia väriaineita.

Kuitenkin organismi voi olla vaikea tunnistaa on värjätään dioja. Siksi in vitro kulttuuria pidetään kultakantaan diagnoosiin huolimatta joitakin rajoituksia. Esimerkiksi pääsy tilat tarvitaan ja organismit vaativat päivää kasvun ennen ne havaitaan. Tämä on kaupallisesti saatavilla oleva itsenäinen järjestelmä havaitsemiseksi T. Vasta-aine ja DNA-testien korkea herkkyys ja spesifisyys kehitetään. Metronidatsoli aktivoidaan hydrogensome on nitroradikaali ionin väli-.

Seksikumppaneita tulisi kohdella samalla estää tartunnoilta. Jotkut lääkeresistenssi on raportoitu, mutta tämä ei ole laajalle levinnyt ongelma. Hoitovirheitä johtuvat yleensä noncompliance tai reinfection. Epidemiologia trichomonasis näyttelyitä samoja piirteitä muita sukupuolitauteja laatikko ja esiintymistiheys korreloi määrä seksikumppaneita.

Lisäksi yhteistyössä infektio muiden sukupuolitautien on yhteinen. Toimenpiteet valvonnassa käytettyjen muiden STD, kuten rajoittamalla määrä seksikumppaneita ja kondomien käyttöä, ovat myös tehokkaita estämään trichomoniasis. Nykyinen mielipide tartuntataudit 13, Kliinisen mikrobiologian sta 17, Dientamoeba fragilis kuvattiin alun perin kuin ameba perustuu sen morfologia.

Kuitenkin myöhemmin todettiin näytteille morfologia lähempänä kalkkuna loinen Histomonas meleagridis, paitsi puute siimojen. Mikroskooppitutkimus tutkimukset viittaavat myös siihen yhtäläisyyksiä Trichomonads, mukaan lukien hallussaan hydrogenosomes ja molekyylitason tutkimukset ovat vahvistaneet läheinen fylogeneettiseen suhde Dientamoeba ja Histomonas ja mahdollinen distaalisemmissa suhde Trichomonas.

Kuten muidenkin Trichomonads, Dientamoeba vain osoittaa trofotsoiittivaihe vaiheessa kuva. Tämä herättää kysymyksiä lähetystavasta että kysta vaihe osallistuu tavallisesti ulosteiden suun siirto. Lisäksi trophozoites on Dientamoeba hengissä kehon ulkopuolella hyvin lyhyen aikaa.

Johtuen läheinen suhde Histomonas ja Dientamoeba, ehdotetaan Dientamoeba on myös lähetetään suolimadon munia. Epidemiologiset ja kokeellista näyttöä taipumus rikosoikeudelliseen pinworm Enterobius vermicularis kuin kantajana Dientamoeba. Viime aikoina, siat on osoitettu olevan luonnollinen isäntä D. Historiallisesti Dientamoeba on pidetty ei-patogeenisen commensal. Kuitenkin, kliinisiä oireita usein korreloi läsnä suuri määrä trophozoites ja hoitoon infektion ratkaisee oireita.

Liittyvien kliinisten oireiden Dientamoeba ovat ajoittainen ripuli, vatsakipu, ilmavaivat, pahoinvointi ja väsymys. Vähän tiedetään synnyssä ja Dientamoeba todennäköisesti toimii heikompilaatuisen ärsyttävä suoliston limakalvojen, joka voi johtaa jonkin verran tulehdusta. Jodikinoli on yleensä huume hoitoon Dientamoeba. Paromomysiinin ja metronidatsoli ovat myös tehokkaita. Johnson et al Kehittyvät tuntemattomuudesta: Clin Microbiol Rev Barratt JL et al tarkastelu Dientamoeba fragilis kuljetus ihmisillä useita syitä, miksi tämä organismi tulisi harkita diagnoosi ruoansulatuskanavan sairaus.

Balantidium coli on ainoa ripsieläin joka tartuttaa ihmisiä. Se löytyy maailmanlaajuisesti, mutta kuten monet muut ulosteen-suun kautta tarttuvat taudit, se on yleisempää tropiikissa.

Ihmisestä ihmiseen on myös dokumentoitu ja tämä lähetystavasta on todennäköisesti esiintyy ympäristöissä syrjäyttämisen ja huono henkilökohtainen hygienia, kuten psykiatriset sairaalat ja vankilat.

Skip yleinen ripsieläin biologia. Ripsieläimet ovat suuri ja monipuolinen joukko alkueläimet. Kuten nimi kertoo, ripsieläimet hallussaan cilia jossain vaiheessa elinkaarensa. Värekarvojen on yleensä järjestetty pitkittäisiin riveihin ja tyypillisesti pinnan peittämiseksi organismin.

Ripsieläimet on ominaista ydin- dimorphism, että niillä on kaksi erillistä ytimeksi. Suuri munuaisen muotoinen macronucleus on osallisena «taloudenpito» tai somaattisten toimintojen solun, kun taas pienemmät pallomaiset mikronukleus sisältää täydellisen genomin.

Macronucleus sisältää tuhansia kopioita kopioinnin suhteen aktiivisia «minikromosomit» edustavat , eri DNA-molekyylit. Näin suuri määrä telomeres kromosomin päät johti ripsieläimiä on varhaisen mallijärjestelmä, jolla tutkitaan telomeres ja telomeraasin entsyymi, joka syntetisoi telomeres. Ripsieläimet tehdään molemmat suvuton lisääntyminen eli binary fissio ja suvuton lisääntyminen liittyy konjugaatio kuva yllä.

Konjugaation aikana, kaksi ripsieläimet vastakkaista pariutumisen tyypit pari ja vaihtaa geneettistä materiaalia. Aviollinen kontakti laukaisee meioosia mikrotumissa tuloksena 4 haploid mikrotumia. Samanaikaisesti macronucleus hajoaa ja katoaa.

Kolme mikrotumien hajota ja loput mikrotumatesti jakaa uudelleen. Kukin konjugoimiseksi organismien lahjoittaa mikrotumatesti gametic tai mies sen mate kautta sytoplasmisen silta, joka yhdistää heitä. Gametic mikrotuma sulakkeita paikallaan tai nainen mikrotumatesti muodostavat diploidinen tsygoottisista mikronukleuskokeessa. Conjucating paria erottaa ja tsygoottisista nucluei läpi toisen kierroksen jako. Yksi näistä mikrotumien kehittyy The macronucleus, mikä täydentää sykli.

Muodostumista macronucleus liittyy pirstoutuminen kromosomien ja menetys vastaavat DNA-sekvenssit geenejä ei ekspressoidaan korkeilla tasoilla normaalissa suvuton sykli. Jäljellä olevat DNA-fragmentit, tai minikromosomit, vahvistetaan sitten. Katso kaavio DNA käsittelyn aikana macronucleus muodostumista. Pinnallinen tulehdus paksusuolen limakalvon voi esiintyä, joka voi aiheuttaa ripulia ja colicky kipua. Lievä tai krooniset infektiot ovat ominaista ajoittainen ripuli ja ummetus, laihtuminen, ja vatsakipu.

Harvoissa tapauksissa, trophozoites valtaavat suolen epiteelin ja tuottaa haavaumia. Kliinisesti tämä johtaa akuutin ripulin ja limaa ja verta eli punatauti. Tämä balantidial punatauti on samanlainen kuin punatauti tuottaman Entameoba histolytica katso alla.

Laboratorion diagnoosi tehdään tunnistamalla organismin ulosteet. Balantidium osoittaa tyypillisen fecal-suullinen elinkaari koostuu trofotsoiittivaihe ja kysta vaiheissa. Suuri koko ja ainutlaatuisia morfologisia ominaisuuksia Balantidium kuva on esteenä sen sekaannusta muiden alkueläimiä löydetty ihmisen ulostetta. Trofotsoiitti on munanmuotoinen ja sen keskimääräinen koko on 70 x 45 um, mutta se voi vaihdella ylöspäin um. Kysta on erottuva kysta seinään CW ja on pallomainen, joiden keskimääräinen halkaisija on 55 pm.

Vuonna värjätään yksilöt ilmeisin sisäinen rakenne on suuri macronucleus mies. Mikrotumatestin min ei ehkä aina ole ilmeinen, koska sen tiiviissä yhteistyössä macronucleus. Contractile vacuoles CV , jotka toimivat osmoottinen asetuksessa, ovat usein nähtävissä ja joskus cytostome Cy on havaittavissa.

Samanlainen kuin monet muut ripsieläimiä, Balantidium kuuluu riviä värekarvojen. Värekarvat antaa loinen pinnan sumea ulkonäkö ja ovat vähäisempää kysta vaiheessa.

Hoidon valinta on tetrasykliiniä annetaan mg neljä kertaa päivässä 10 päivän ajan. Jodikinoli on suositeltu vaihtoehtoinen lääke. Ehkäisevät toimenpiteet ovat samat kuin muiden sairauksien lähettämää ulosteiden-suun kautta ks fecal-suullinen siirto tekijöitä tai keskustelua Giardia ennaltaehkäisy. Lisäksi sika viemäröinti olisi pidettävä poissa juomavettä ja ruokaa. Useat suvun jäsenet Entamoeba tarttua ihmiseen katso alla.

Kuitenkin geneettiset ja biokemialliset tiedot osoittavat, että ei-patogeeninen E. Kaksi lajia tavataan kaikkialla maailmassa, mutta kuten monet muut suoliston alkueläimet, ne ovat yleisempiä trooppisissa maissa tai muilla alueilla, joilla on huono hygieniaolot.

On arvioitu 50 miljoonaa tapausta amebiasis vuodessa jopa Saastuneen ruoan ja veden ovat luultavasti ensisijainen tartuntalähteitä. Korkeampi esiintyvyys alueilla alempi sosioekonominen asema johtuu todennäköisesti huonosta hygieniasta ja puute sisätiloissa LVI. Suuri levinneisyys mies homoseksuaaleja on myös todettu.

Ihminen on ainoa isäntä E. Nielemisen kystat kulkee mahan läpi ja excyst alaosaan ohutsuolen. Excystation liittyy häiriöitä kysta seinän ja quadranucleated ameba syntyy aukon läpi. Ameba suoritetaan toinen kierros ydinvoiman jako seuraa kolme peräkkäiset sytokineesi eli solunjakautumisen tuottaa kahdeksan pientä uninucleated trophozoites, joskus kutsutaan amebulae.

Nämä epäkypsä trophozoites asuttaa paksusuoleen, erityisesti umpisuolen ja sigmoidorectal alueille, missä ne syövät bakteereja ja solutason roskia ja tehdään useaan kertaan binary fissio. Trophozoites liikkuvat laajentamalla sormimaisen pseudopodium PSD ja vetämällä muualle elimistöön eteenpäin kutsutaan ameboid liike. Valejalka, ja joskus ulkoreunan trofotsoiittivaihe, on selkeä valoa taittava ulkonäkö ja on kutsutaan ektoplasmaa ecto. Loput solulimassa on rakeinen ja on nimeltään endoplasm endo.

Joskus glykogeenin vacuole Vac on ilmeinen. Nuclear Nu morfologia värjättyä yksilöt on ominaista hienoksi rakeinen rengas perifeerisen chromatin ja keskeisellä paikalla karyosome ka.

Vaihtoehtona suvuton replikointi trophozoites voi myös encyst. Tekijät vastuussa induktion encystation ei tunneta. Chromatoid elimet cb värjätään pitkänomainen rakenteiden kierros päättyy ja edustavat yhdistäminen ribosomien. Kysta seinämä koostuu kitiiniä ja on sileä, valoa taittava ulkonäkö. Kysta kypsyminen on kaksi kierrosta ydin- lisääntymään ilman solujen jakautumista ja kystat ytimet Nu löytyy ulosteet.

N ydinalan morfologia kysta on samanlainen kuin trofotsoiittivaihe paitsi että ytimet tulevat asteittain pienempiä jokaisen jako. Joskus nuoret kystat eli ytimet tulee olemaan glykogeenin vacuole VAC , joka näyttää kirkkaalta alue värjätään yksilöitä.

Tämä onteloiden joskus syrjäyttää ja muuttaa morfologiaa ytimeksi. Chromatoid elimet pyrkivät kadota kysta kypsyy. Kystat ovat yleensä um. Kystat heti infektoiva kun erittyminen ulosteeseen ja on elinkelpoinen viikkoja-to-kuukautta ympäristön olosuhteista riippuen.

Kuitenkin trophozoites voi hyökätä paksusuolen epiteelin ja tuottaa haavaumia ja punatauti katso laatikko. Tämä invasiivisen sairauden voi tulla asteittain huonompi ja johtaa entistä vakava sairaus. Amebas voi myös etäispesäkkeitä muihin elimiin ja tuottaa anextraintestinal amebiasis. Ei-invasiivinen tauti on usein oireeton, mutta voi aiheuttaa ripulia tai muiden maha-suolikanavan oireet, kuten vatsakipu tai krampit. Tämä ei-invasiivisia infektio voi jatkua tai edistymisestä invasiivisen sairaus, jossa trophozoites tunkeutua suolen limakalvon ja tappaa epiteelisolujen.

Varhainen vaurio on pieni alue kuolion tai haavaumia, tunnettu siitä, että reunat ja käytännössä mitään tulehdusta välillä leesioita kuvio. Ameba leviää sivusuunnassa ja alaspäin submukoosassa alla epiteelin ja tappaa isäntäsolut edetessä.

Tämä johtaa klassista «pulloon muotoinen» haavauma, jossa on pieni aukko ja laaja pohja. Trophozoites ovat eniten välisellä rajalla tervettä kudosta ja nekroottista kudosta. Nämä invasiivisia ameba nauttiminen isäntäsoluja ja trophozoites kanssa nautittu punasolujen ovat usein ilmeinen. Nämä hematophagous trophozoites joskus löytyy dysenteric ulosteet.

Kysta tuotanto vähenee aikana invasiivisia vaiheessa infektion ja kystat ei koskaan löydetty kudosvaurioihin. Haavaisen prosessi voi edelleen laajentaa sivusuunnassa tai alaspäin.

Jos suuri määrä haavaumat ovat läsnä, ne voivat kasvaa yhteen, jotka voivat johtaa paikallisen sloughing pois suolen seinämän. Tämä lävistys voi aiheuttaa paikallisia paiseita tai yleistynyt peritoniitti. Katso myös kaavioesitys kudosinvaasio. Amebic haavaumia voi myös tulla toissijaisesti tartunnan bakteerit, jotka voivat sekoittaa kliinistä kuvaa. Ameboma on tulehduksellinen paksuuntuminen suolen seinämän ympärille haavauma, joka voidaan sekoittaa kasvain.

Amebiasis voi myös edetä systeeminen tai suoliston ulkopuolisten infektio. Levittäminen ensisijaiselta suoliston vaurio on pääasiassa kautta verenkiertoon, mutta voi myös tapahtua suoraa jatkoa vaurio. Maksa on yleisimmin vaikuttaa elin ja tämä johtuu todennäköisesti kuljettamisen suoraan trophozoites paksusuolesta maksaan kautta saporttilaskimo kuva. Aluksi vauriot ovat pieniä pesäkkeitä kuolio, joka yleensä sulautua yhdeksi paise koska ne laajenevat.

Tämä maksan paise laajenee edelleen, sillä trophozoites asteittain tuhota ja nielemään isäntäsoluissa. Keskellä paise, joka koostuu hajotettiin hepatosyyttien, punasolujen, sappi ja rasvaa, voi nesteyttää ja tämä nekroottinen materiaali joskus virheellisesti kutsutaan mätä vaihtelevat väriltään kellertävän punertavanruskeaan. Hematogenous leviäminen trophozoites muille sivustoille, kuten keuhkoihin tai aivoihin, on harvinaista, mutta ei esiinny. Toiseksi yleisin suoliston ulkopuolisten sivuston jälkeen maksa on keuhkoihin.

Keuhkojen infektiot yleensä johtuvat suoraa jatkoa maksan vaurio poikki kalvon ja osaksi keuhkopussin ja keuhkojen. Ihovaurioiden muodostettu seurauksena maksan tai suolen fisteli voi myös esiintyä, mutta erittäin harvinaista. Muita ihovaurioiden kuuluvat peräaukon haavaumat ja osallistuminen sukuelinten, mukaan lukien penis homoseksuaalien.

Nämä myöhemmin ilmenemismuodot ovat todennäköisesti johtuu ihon tai limakalvojen kanssa kosketuksiin invasiivisia trophozoites. Kuten edellä todettiin , E. Osa tästä erosta virulenssi johtuu olemassaolo morfologisesti samanlaisia, mutta avirulentteja, E. Sitä vastoin anti-ameba humoraalivasteiden havaitaan sekä oireettoman ja oireisen E.

Tämä viittaa siihen, että jopa oireettomia tapauksia on rajoitettu määrä hyökkäystä. Tekijät vastaavat patogeneesi E. Eräs lähestymistapa ymmärtämiseen synnyssä on verrata mahdollista virulenssitekijät näiden kahden lähisukulaislajeihin. Patologian tulokset isäntä-loinenvuorovaikutuksissa, ja siksi, isäntä tekijät, loinen tekijöitä tai molempia voi myötävaikuttaa sairaustilan.

Esimerkiksi kehittäminen invasiivisen sairauden voisi johtua määrällisiä tai laadullisia näkökohtia isännän immuunivastetta. Rekrytointi neutrofiilien ja voimakas tulehdus on merkitty alkuvaiheessa amebic hyökkäystä. Kuitenkin tulehdus ympäröivän perustettu haavoja ja paiseita jos usein minimaalinen annetaan aste kudosvaurioita. Luonne suojaavia immuunivasteita ei ole selvä.

Synnynnäinen tai epäspesifinen immuniteetti sekä hankittu immuniteetti, ovat luultavasti molemmat tärkeitä ehkäisyyn invasiivisen sairauden. Limakalvojen peittävä epitheilial solut voivat estää kontakti trofotsoiittivaihe ja isäntäsoluissa. Lisäksi limakalvon IgA vasteita esiintyy seurauksena infektio ja ulosteen IgA vasten trofotsoiittivaihe pintaa lektiini ks Eh-lektiini liittyvät harvemmin uusien E.

Korkeita tiittereitä seerumin vasta-aineiden myös kehittyä maksan paiseita.