Categories Kaunis homo

Kauneimmat kalu homoseksuaaliseen ilmaista sexiä

Hmmmm musta myös kuulostaa vähän epäsopivalta alkaa "moittimaan" heti aktin jälkeen koska happy ending on aina positiivinen asia, eikä kiittämisessä aina ole kyse palvelun tarjoamisesta. Voisko tässäkin olla vähän kyse myös kulttuurieroista? Suomen kielessä ei välttämättä kiitellä yhtä paljon, ja sillä voi siten olla myös syvällisempi merkitys - kahdenkeskisestikin myös rakastavaisten välillä.

Kiittäisin itsekin vaikka usein ehkä kommentoin enemmän kuinka hyvältä tuntui sejase ja kuinka ihanalta tuntuu juuri nyt: Mutta kyllä tossa joku kulttuuriaspekti voi tosiaan olla. Siis ei aina negatiivisiakaan! Onhan se vähän hassua, jos on joku elämänalue, jossa ei saa kiittää. Itse saatan kiittää aina välillä seksin jälkeen, jos olen kokenut jotain tajunnanräjäyttävää tai olen herkistyneeen tyytyväisessä mielentilassa.

En ole koskaan analysoinut asiaa sen enempää. Jos kiitän seksin yhteydessä, se tulee niin vilpittömästi ja luonnostaan, että siinä ei silloin ole mitään väärää tai sopimatonta: Eikö hyvä tapa olisi vaan kehua toista? Että "vau miten hienoa että tiskasit" ja "vau miten hyvä oot sängyssä" ja tois niin ilmi miten hyvillään on toisen toiminnasta: Mä en jotenkin osaa kehua toista tolleen ilman, että onnistun saamaan sen kuulostamaan jotenkin alentavalta ja siksi epäuskottavalta: Mun mielestä tuossa oli kyse lähinnä tavasta ilmaista tunteita.

Kun on tosi hyvä fiilis, tekee mieli kiittää. Ei siksi, että tuntisi olevansa kiitoksen velkaa, vaan siksi, että on kiitollinen ja onnekas olo. Ja toiselle voi tulla siitä, virheellisesti tässä tapauksessa, tuollainen olo ikäänkuin kiittäisit palveluksesta.

Ehkä Mosse ihana lempinimi! Anyway, kiitos tästä blogista! Mä oon aivan koukussa! Löysin tämän joku aika sitten ja ahmin ensin nuo alun tekstit ja nyt seuraan silmä kovana uusia päivityksiä. Oon kirjoitellut itse seksikokemuksista ja ajatuksista, lähinnä itselleni, mutta muutaman tekstin olen juuri julkaissut. Monet sun päivityksistä on ollut sellaisia, että melkein piti tarkistaa, että oliko se sun kirjoittama vai mun..

Ja jos joku epäilee, että nämä sun jutut ei oo aitoja, koska ne on niin uskomattomia, niin sanonpa, että hahaa! Totuus on usein tarua ihmeellisempää. Sen verran olen itsekin tahkoa kiertänyt, että voin täysin samastua moniin sun kokemuksiin. Sillä erolla, että itse päädyin aikoinani avioeroon, koska en voinut elää seksittömässä liitossa. Toki muitakin syitä oli eikä elämä ole koskaan niin mustavalkoista. On kuitenkin mahtava lukea näitä tekstejä!!

Ehkä se "pelkkä" kiitos oli vähän turhan kliininen siinä tilanteessa. Toisaalta taas mä olen vähän varovainen tunteenilmaisuissani, en halua antaa sitä kuvaa että olen jotenkin takertumassa, tai että mulla olisi edes ns. Kiitos ihanasta palautteesta, kävin kanssa kurkkimassa sun blogia ja pistin seurantalistalle - kokemukset vaikuttaa nimittäin aika samanlaisilta tosiaan! Itse monta vuotta seksittömässä avioliitossa eläneenä ja sittemmin uuden rakkaan ja loistavan parisuhteen löytäneenä tunnistan hyvin "tarpeen" kiittää.

Toinen antaa jotain sellaista, jota en aiemmassa elämässä ole saanut kokea ja se tuntuu näin parin vuoden yhdessäolon jälkeenkin "harvinaiselta", vaikka seksi onkin tässä suhteessa mahtavaa joka kerta.

Arvostus toista ihmistä kohtaan on todella korkealla, kun on ollut epätyydyttävässä suhteessa aiemmin. En kiitä, ei tulisi mieleenkään. Kehun kylläkin ja kerro miten ihanaa oli jne. Minustakin on omituista kiittää tilanteessa, jossa kaksi tasavertaista ihmistä tekee jotakin yhdessä panostaen molemmat siihen aktiviteettiin. Sama jos lähtisin miehen kanssa lenkille, niin en mä lenkin jälkeen kiittäisi miestä. D Saattaisin sanoa, että olipa mukavaa, jos oli kiva lenkki.

Seksin jälkeen kiittäminen saattaa lähteä siitäkin, että mieleen on iskostunut käsitys, että mies antaa naiselle orgasmin. Olen tästä niin eri mieltä! Kaikki ovat vastuussa omasta orgasmistaan. Tämän tajuaminen teki seksistä paljon rennompaa, spontaanimpaa, kokeilevaa, kivempaa.

Minun ei tarvitse stressata, että apua pakko tulla. Ja mies ei tunne epäonnistuneensa jos en tulekaan. Joo, noin se meilläkin menee ja monesti tosiaan itse tuo vastuu otetaankin, eikä siinä mitään: Olisihan se nyt aika karmeaa, jos joka kerta pitäisi melkein väkisin autella se toinen huipulle ja sitten sille toiselle tulisi siitä paineita, ja sittenhän se ei onnistu mitenkään. Meillä saattaa muutenkin olla seksiä, joka ei edes pääty orgasmiin, siitä keskeisyydestä ollaan onneksi opittu pois.

Miksei voisi kiittää yhteisen lenkinkin jälkeen ihan arkisesti, että kiitos lenkkiseurasta? Ja toinenkin voi siihen vastata, että kiitos itsellesi, onpa ollut mukavaa tehdä tätä yhdessä. Mulla on monesti, lähes päivittäin, tapana ainakin töissä kiittää seuralaista lounasseurasta. Siitä että, molemmat vietiin toisemme hetkeksi muualle työympäristöstä ja juteltiin niitä näitä.

Mun mielestä on eri asia kiittää seurasta kuin kiittää orgasmista. Jos kiittää orgasmista jää sellainen olo että naisen orgasmi on miehen vastuulla ja tulee ehkä turhia paineita miehelle. Mä saatan kiittää, varsinkin sellaisissa tilanteissa jos mulla on vaikka ihan karmea stressi päällä ja sit mies tulee, että tuus nyt tänne, ota breikki, sä saat nyt vain maata silmät kiinni ja mä nuolen sulle ihanan rentouttavan orgasmin: Mä kiitän sitä siitä että se tajusi antaa mulle just sitä mitä sillä hetkellä tarvitsin.

Olen ollut itse samanlaisessa tilanteessa. Sitten olen lähinnä kehunut, kuinka uskomaton mies on. Oon niin uusi näissä blogi-jutuissa, että tulee varmaan muitakin sähläyksiä vielä eteen. Koin edellisen blogialustan hankalaksi, vaikkakin mahdollisti monia juttuja. Siirsin blogin tänne, koska täällä oon lukenu blogeja eniten ja tämä tuntuu tutuimmalta. Siispä samat jorinat löytyy nyt täältä:. Ja sorry kuokkiminen sun kommenttikentässä!

Kiitoksen sijaan olen opettellut sanomaan: Lisäksi huokailen, paijaan ja osoitan läsnäolollani, että olen onnellinen ja tyydytetty. Joskus toimii vain hiljaisuus ja iho ihoa vasten oleminen. Vaipuminen hiljaiseen nirvanaan ja kuunnella siten tyyntyvää sydämen sykettä. Mutta ymmärrän tunteen kiitollisuudesta siitä, että toinen tuottaa mielihyvää. Miksi kiitos sitten tässä asiayhteydessä on huono. Ehkä siksi, että tulee tunne siitä, ettei olisi toisen kanssa tasavertainen vaan tuntisi olevan alempana kuin toinen ja pitäisi kiittää, jotta teksi selväksi, että tajuan pienuuteni.

Ehkä kiitoksen antaja olisi ikään kuin alisteinen ja toinen suuressa hienoudessaan antaisi armollisesti sinulle mielihyvää. Omaan korvaani kuulostaa todella oudolta tämä asenne, että kiitoksen sanominen asettaisi kiittäjän jotenkin alempaan asemaan. Ihme valtapeliä, tai sellainen siitä tulee mieleen. Koskeeko tämä vain suhteessa sanottuja kiitoksia, vai onko teillä vaikeuksia kiittää myös työkavereita, ystäviä, vieraita yms.? Olen itse kasvanut jopa stereotyyppisen ylikohteliaassa kultuurissa jossa pyydetään anteeksi ja kiitetään melkein kaikesta, ihan automaattisesti.

Kiitin juuri aamulla miestäni myös kivasta viikonlopusta, vaikka täysin tasavertaisina sitä yhdessä vietettiin. Voitte siis varmaan kuvitella, etä hyvän seksin jälkeen kiitosvirtani on vuolas.

Kiitos on yksi maailman kauneimmista sanoista. En elä yhtäkään päivää sanomatta jollekin kiitos saati sitten tuntematta kiitollisuutta. Lähettänyt Hulivilipoika klo 9. Haluatko homolehden, jota et taatusti kehtaa lukea junassa? Siinä tapauksessa valintasi on australialainen DNA , joka tuo kesän talvenkin keskelle. Muihin lukemiini suuriin homolehtiin verrattuna DNA tarjoaa selkeästi eniten ihoa: Sama linja jatkuu matkajutuissa, joissa toimittaja panee itsensä kaikin tavoin likoon.

Esimerkiksi taannoiset jutut Karibian-risteilystä ja hiihtolomasta Alpeilla olivat niin seikkaperäisiä, että päätin ne luettuani pysytellä itse kiltisti Ruotsinlaivalla tai Rukalla.

DNA on nappivalinta niille, jotka kaipaavat homolehdeltä ennen kaikkea silmäniloa ja siinä sivussa helppolukuisia artikkeleja. Yleensä puhutaan sohvapöytäkirjoista, mutta DNA on mieskauneudesta pitävälle täydellinen sohvapöytälehti, jonka komean kannen näkeminen tuo piristystä päivään kuin päivään — ainakin siihen asti, kunnes yllätysvieraat rimputtavat ovikelloa ja alipukeutunut Alejandro on äkkiä siivottava pois silmistä.

Niitä kun lätkii jääkaapin oveen, niin asunto kuin asunto alkaa hyvin nopeasti muistuttaa autokorjaamon sosiaalitiloja tissikalentereineen päivineen. Kunpa vain näiden trimmattujen lihaskimppujen näkeminen motivoisi pitämään näpit irti jääkaapin kahvasta. I never dared to venture out. I'd heard about their way of life. The freedom and the time to play. Are you gonna go. Näistä Pet Shop Boysin, Erasuren ja Yazoon tuotanto oli lähimpänä radioystävällistä valtavirtapoppia, johon ei ollut ladattu vaikkapa Deppareille tai Soft Cellille tyypillistä rosoa, eroottisuutta ja paheellisuutta — puhumattakaan Bronski Beatille ja The Communardsille tyypillisestä avoimesta homoaktivismista.

Valtavirtasuosiosta huolimatta myös Pet Shop Boysin luvun ja luvun alkupuolen tuotannossa on vahva homoseksuaalinen pohjavire, joka on poliittisuuden sijasta pikemminkin henkilökohtainen. Tällä tarkoitan sitä, että lauluissa käsitellään esimerkiksi ystävien aids-kuolemia tai maalaillaan melankolisia ajankuvia tuon ajan homobaarien gay shame -tunnelmasta. Toistuva aihe on myös kaapistatulon vaikeus, mikä johtui osin omaelämäkerrallisista syistä: Neil Tennant karttoi oman seksuaalisuutensa kommentointia sinnikkäästi, kunnes tuli lopulta kaapista Attitude -lehden haastattelussa vuonna Chris Lowe taas ei ole vieläkään vaivautunut kommentoimaan seksuaalisuuttaan suuntaan eikä toiseen.

Vuosien myötä verhotut homoviittaukset ovat kuitenkin vaihtuneet Pet Shop Boysin tuotannossa puolihulvattomaan ja suorastaan raamatulliset mittasuhteet saavuttavaan homoilotteluun, kuten yllä siteeratussa kappaleessa The Sodom and Gomorrah show Tämä tarina on kuitenkin paras aloittaa aivan alusta.

Napauta oheinen soittolista päälle ja tule mukaan. Pet Shop Boysilla oli takanaan vasta pari haparoivaa singlejulkaisua, kun he osuivat vuonna todelliseen napakymppiin: Singleä seurasi samana vuonna ilmestynyt Please -albumi ja pitkä ketju hienoja hittejä. West End girls oli paitsi bändin ensimmäinen ykköshitti myös sen ensimmäinen julkaistu kappale, jonka sanoitukseen on kätketty homoviittaus.

Muutos erisnimestä yleisnimeksi ja määräisestä artikkelista epämääräiseksi on malliesimerkki siitä, miten kätkettyjä bändin homoviitteet olivat vielä tuolloin — käytännössä viittaus ei mitenkään avaudu ilman selitystä.

I want a lover tonight. Aiemmassa blogikirjoituksessa siteeraamani diskohistorioitsija Alan Jones on todennut, että yleensä homodiskon erottaminen muusta diskomusiikista perustuu joko artistiin Village People, anyone?

Pet Shop Boysin alkutuotanto kuuluu ehdottomasti jälkimmäiseen kategoriaan, sillä useissa kappaleissa homous on läsnä juuri välillisesti baari- ja klubikulttuurin kautta. Chris Lowe tykkää piilotella. Love comes quickly -singlen kansi. Neil Tennantin saatesanojen mukaan kyse on nimenomaan homobaarista, vaikka sitä ei ole tekstissä suoraan sanotakaan. Kappaleen loppupuolella on Pet Shop Boysin tuotannolle hyvin suorasukaisen seksuaaliset säkeet: Sen kappale Hit music kertoo Neil Tennantin mukaan siitä, miten aids tappoi baarielämästä seksin, joka kuitenkin oli ollut sen ja varsinkin homoalakulttuurin olennainen osa.

Kappaleessa kuunnellaan hittimusiikkia klubin sijaan radiosta ja tanssitaan yhdessä läpi yön luulotellen, että se on sama asia. Eräs aikakausi oli kuitenkin päättynyt, eivätkä radion hittikappaleiden iloiset soinnut voineet enää häivyttää kuolemanpelkoa, josta oli yhtäkkiä tullut osa ihmisen ikävää toisen luo: Yesterday, remember how clear it seemed.

Go all the way, you knew you could. Klubikulttuurin lisäksi aids on toinen keskeinen teema, joka kytkee Pet Shop Boysin alkutuotannon osaksi homopopin jatkumoa. Actually -levyllä kuullaan Hit musicin ohella pari muutakin aidsiin viittaavaa kappaletta: Tämäkin on tosin niin kätkettyä, että se ei avaudu ilman selitystä. Who do you think you are? Kappaleessa on myös hyvin henkilökohtainen puoli: I never dreamt that I would get to be.

Molemmat laulut kertovat Neilin mukaan hänen aidsiin kuolleesta lähiystävästään. Yllä siteerattu Being boring seuraa poikien yhteistä taivalta alkaen hedonistiselta luvulta ja päättyen luvulle, jolloin ystävä oli jo kuollut. Kappaleesta ei tosin käy ilmi, että ystävä oli mies.

Lisäksi siinä on homotulkinnan kannalta olennainen koodisana pride: Esimerkiksi  Being Boring  -videon ohjaajaksi palkattiin muitta mutkitta eroottisista miespotreteistaan tunnettu muotikuvaaja Bruce Weber, ja lopputulos tarjosi sen verran paljasta takapuolta, että video joutui pannaan Yhdysvalloissa ja monilla brittiläisillä tv-kanavilla.

Domino Dancing -videon monitulkintaisuutta. Pet Shop Boys uskalsi kuitenkin jo ottaa tällaisia riskejä, koska heidän suurimman valtavirtasuosionsa aika oli ohi.

Sitä paitsi bändi oli jo saanut Yhdysvalloissa lähtemättömän homoleiman vuoden Domino dancing -singlen musiikkivideon vuoksi. Video kuvaa kolmiodraamaa, jossa kaksi miestä taistelee saman naisen huomiosta, mutta katsojalle välittyy tunne siitä, että miehet ovat kiinnostuneet myös toisistaan. Moinen homostelu oli amerikkalaisille liikaa, ja Domino dancing jäi bändin viimeiseksi top 20 -hitiksi Yhdysvaltain Billboard Hot -singlelistalla.

Trembling as your dreams came true. It's bad enough she knows how you feel. We'll stand around forever. Looking for love and getting. To speak is a sin. Sulkeutuneisuuden ja itsensä kieltämisen teema toistuu Very-albumin kappaleessa To speak is a sin , joka on oma suosikkini Pet Shop Boysin koko tuotannosta.

Se on Neil Tennantin mukaan muisto kadonneesta ajasta: Niissä ei todellakaan oltu out and proud, vaan istuttiin tuoppiin tuijottaen ja toisia varovaisesti pälyillen ja oltiin kiitollisia siitä, mistä kulloinkin satuttiin saamaan hetken helpotus.

Tämä kuvaa sitä, että kun kaapin ovi on kerran lentänyt taivaan tuliin, paluuta piilotteluun ei enää ole. There where the air is free. Now if we make a stand. Lohduttomuuden sijasta Very -levy päättyy kuitenkin melkoiseen homonostatukseen, jonka tarjoaa Pet Shop Boysin cover-versio Village Peoplen kappaleesta Go West. Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, kappaleen sanoittaja Victor Willis on kieltänyt kirjoittaneensa laulua homonäkökulmasta.

Laulun nimikin on Wikipedian mukaan otettu luvun lentävästä lauseesta "Go West, young man", joka kannusti asuttamaan Yhdysvaltain länsiosia. Yleinen — ja Village Peoplen muun tuotannon kannalta ainoa järkevä — tulkinta on kuitenkin se, että teksti viittaa San Franciscoon, josta tuli luvulla todellinen homoutopia. Omassa versiossaan Pet Shop Boys on entisestään alleviivannut homo-onnelan kuvausta lisäämällä lauluun edellä siteeratut neljä säettä, joita ei alkuperäisestä löydy.

Chris Lowe on kuitenkin osuvasti todennut, että Neilin aina niin melankolinen ääni saa myös tämän laulun kuulostamaan surulliselta, koska Village Peoplen aikainen tosielämän homoutopia oli luvun aids-vuosien jälkeen muisto vain. Pet Shop Boys pitää itse suurimpana saavutuksenaan sitä, että Go Westistä on jostain syystä tullut todellinen jalkapallo-anthem.

Kun Pet Shop Boysin kuudes studioalbumi Bilingual ilmestyi syyskuussa , Neil Tennant oli jo kertonut homoudestaan julkisuudessa. Tätä kuvastavat myös levyn sanoitukset, joissa kaapinovet suorastaan läväytetään auki.

Esimerkiksi käy ohessa siteerattu Metamorphosis -kappale, joka Neilin mukaan on omaeläkerrallinen kuvaus kaappihomoudesta ja ulostulosta. Siinäkin kuvataan identiteettiristiriitoja, mutta tunnelma on paljon vähemmän ahdistunut kuin Very -levyn sisarkappaleessa Can you forgive her. Metamorphosis -laulun minä tietää jo, että paluuta vanhaan ei ole ja että se ehkä on ok. Saman levyn singlekappale A red letter day taas on niin suoraviivainen homojen oikeuksien julistus ja kannustuslaulu kuin kuvitella saattaa.

Siihen on hyvä päättää myös tämä tarina, koska kappale tiivistää niin oivallisesti Pet Shop Boysin tuotannossa ja sen nokkamiesten elämässä tapahtuneen kehityksen itsehillinnästä ja peittelystä vapautumiseen ja varmuuteen: You can sneer or disappear.

I'm always waiting for a red letter day. Admit you love me and you always did. Kaikki edellä mainitut elokuvat ovat kiistatta olleet tärkeitä, koska ne ovat tuoneet Hollywoodin nimitähtien tulkitsemia homohahmoja suuren yleisön silmien eteen. Usein tämä ulkoelokuvallinen seikka on kuitenkin ollut vähintään yhtä tärkeä kuin elokuva itse. Nottinghamilainen betonilähiö kalvaassa aamuvalossa. Mies kantaa yölliselle hoidolleen pikakahvit sänkyyn.

Hoito kaivaa esiin nauhurin ja pyytää toista kuvailemaan heidän yhden illan juttuaan taideprojektia varten. Ei nimitähtiä, ei erityisen viihdyttävää. Vain tavallista arkea — sitä, jota ilman ei ole juhlaakaan. Parin viime vuoden aikana teattereihin on onneksi alkanut tulla myös varteenotettavien indieohjaajien homoelokuvia, jotka ovat tehneet yleisöön ja kriitikoihin vaikutuksen tarjoamalla aimo annoksen arkirealismia ilman Hollywoodin tähtisadetta.

Niissä kuvataan hyvin suoraviivaisesti ja kaunistelematta ihmissuhteita ja seksiä sekä maailman suurkaupunkien homokulttuuriin vahvasti kuuluvaa huumeiden käyttöä. Uuden arkirealistisen homoelokuvan merkkiteos ja koko buumin aloittaja on Andrew Haighin ohjaama brittiläinen Weekend Siinä teki läpimurtonsa myös näyttelijä Tom Cullen, joka on tänä syksynä tullut tunnetuksi Downton Abbey -sarjassa lady Marya kosiskelevana lordi Gillinghamina. Weekendin toista miespääosaa näyttelee Chris New.

Weekend sijoittuu Nottinghamiin ja kuvaa kahden miehen orastavaa suhdetta yhden viikonlopun aikana. Chris New tekee hänkin uskottavan roolisuorituksen Russellin vastakohtana Gleninä — vihaisena poliittisena homona, joka tuputtaa seksuaalisuuttaan heterojen kurkusta alas.

Russell jaksaa vielä uskoa romanttiseen rakkauteen, kun taas Glen on kyynistynyt ja kovettunut ihmissuhteissaan. Miehet tapaavat baarissa, viettävät yön yhdessä ja tykästyvät toisiinsa. Glen on kuitenkin lähdössä viikonlopun päätteeksi Amerikkaan kahdeksi vuodeksi, ja tämä lyhyt aikajänne tekee suhteesta hyvin avoimen ja intiimin. Suuri osa viikonlopusta kuluu Russellin asunnossa, jossa miehet harrastavat seksiä ja käyvät huumepöllyssä kiivaita keskusteluja Russellin kaappihomoudesta ja Glenin sitoutumisen pelosta.

Weekendissä kaikki on periaatteessa karua: Silti koin, että elokuva oli äärettömän herkkä ja kaunis samalla tavalla kuin heräävä ihminen voi olla kaunis.

Ja juuri herääminen kuvaa hyvin sitä, mitä Russell ja Glen kokevat. Molemmat haastavat toisensa ja houkuttelevat toisistaan esiin sen, minkä he ovat kätkeneet kaikkein syvimmälle: Weekend on hieno elokuva pienistä ihmisistä ja isoista asioista.

Eli miten olisi Hollywood, saisiko teiltäkin vaihteeksi tällaisen? Brittiläinen Peccadillo Pictures julkaisee tässä kuussa jo kymmenennen Boys on film -dvd: Elokuvien valinnassa on noudatettu milloin maantieteellistä, milloin temaattista lähestymistapaa.

Jälkimmäistä edustaa hiljattain päihittämäni sarjan seitsemäs osa Bad romance. Bad romancen lyhytelokuvissa puidaan rakastamisen vaikeutta monelta kantilta: Muita aiheita ovat seksuaalinen herääminen, pettäminen, väkivalta ja hyväksikäyttö. Valikoiman maantieteellinen vaihtelu on suurta, sillä se sisältää elokuvia Koreasta, Israelista, Uudesta-Seelannista, Kanadasta, Saksasta, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Kokoelman kaksi parasta lyhykäistä ovat mielestäni korealainen Just friends ja yhdysvaltalainen The strange ones. Kim Jho Kwang-soon ohjaama Just friends on kerta kaikkiaan hurmaava ja ajoittain hyvinkin camp kasvutarina. Se kuvaa kahta poikaa, jotka yrittävät elää yhdessä, vaikka toinen on armeijassa ja kaapissa äidiltään.

Kaikkea täytyy salailla, kunnes totuus yhtäkkiä tulee päivänvaloon. Välillä puhjetaan kerrassaan hulvattomiin musiikkinumeroihin, ja koko leffa on muutenkin tehty niin myönteisessä ja iloisessa hengessä, että se sulattaa kyynisemmänkin homosedän sydämen. Pojat ovat rooleissaan luontevia, ja heidän välillään on kunnon kemiaa.

Puolituntista Just friendsiä voisi kieli poskessa luonnehtia vanhaksi kunnon koko perheen It gets better -elokuvaksi.

Christopher Radcliffin ja Lauren Wolksteinin ohjaama The strange ones taas edustaa Bad romancen synkempää puolta. Se seuraa pojan ja miehen päämäärätöntä vaellusta jossain päin Yhdysvaltoja. Auton hajottua he päätyvät motelliin hakemaan apua, ja yhtäkkiä tunnelma muuttuu uhkaavaksi ja painostavaksi.

Ovatko poika ja mies oikeasti veljeksiä, vai ovatko he kenties karkumatkalla ja miksi? Elokuva on malliesimerkki siitä, miten paljon jännitettä varttituntiin parhaimmillaan saadaan ladattua.

Sama pätee Tomer Velkoffin ohjaamaan israelilaiseen The traitor -elokuvaan, jossa kahden miehen mustasukkaisuusriita kulminoituu väkivaltaan. Elokuva on hieman harjoitustyömäinen, mutta mielestäni se onnistuu kuvaamaan seksiä ja valtasuhteita melko intensiivisesti.

Itse monta vuotta seksittömässä avioliitossa eläneenä ja sittemmin uuden rakkaan ja loistavan parisuhteen löytäneenä tunnistan hyvin "tarpeen" kiittää. Se on Neil Tennantin mukaan muisto kadonneesta ajasta: Kiitos ihanasta palautteesta, kävin kanssa kurkkimassa sun blogia ja pistin seurantalistalle - kokemukset vaikuttaa nimittäin aika samanlaisilta tosiaan! Muuten meillä kyllä kiitellään ahkerasti ja ollaan muutenkin kohteliaita. Kiinnostavin kasvutarina on ehkä kuitenkin Christopher Banksin uusiseelantilainen Communicationjoka kuvaa juutalaispojan suhdetta vanhempaan opettajaansa, uskon ja homouden välistä ristiriitaa thai hieronta lahti she male sex gay ylipäätään rohkeuden puutetta. Out on Yhdysvaltain suurilevikkisin homolehti, ja se on brittiläisen Attituden ohella todennäköisesti maailman tärkein gayjulkaisu. Ei siksi, että tuntisi olevansa kiitoksen velkaa, vaan siksi, että on kiitollinen ja onnekas olo. Jos kotoista esimerkkiä haetaan, Out on homomiehen Gloriajoka nimestään huolimatta uskoo lähinnä kaikkeen, mikä kulloinkin on in. Sama linja jatkuu matkajutuissa, joissa toimittaja panee itsensä kaikin tavoin likoon. Trilogian taustana on seitsemänkymmentäluvun seksuaalinen vapautuminen ja homoliikkeen ottamat edistysaskeleet. Kuka tämä lemmenpari oikeasti oli: Mossadilla on aksentti, josta en aina tahdo saada selvää — tai sitten minulla on vain huono kuulo.

Kauneimmat kalu homoseksuaaliseen ilmaista sexiä

Homo sex turku tantra hämeenlinna

: Kauneimmat kalu homoseksuaaliseen ilmaista sexiä

Anaali seksiä elokuvateatteri marilyn homoseksuaaliseen seinäjoki Sliipatusta ulkokuoresta huolimatta olisi väärin sanoa, että Out pyrkii antamaan homoelämästä. Tämä kuvaa sitä, että kun kaapin ovi on kerran lentänyt taivaan tuliin, paluuta piilotteluun ei enää ole. Muutos erisnimestä yleisnimeksi ja määräisestä artikkelista epämääräiseksi on malliesimerkki siitä, miten kätkettyjä bändin homoviitteet olivat vielä tuolloin — käytännössä viittaus ei mitenkään avaudu ilman selitystä. Se oli hirvittävää aikaa, jota ei pidä unohtaa. Kiitos sanoistasi ja toivottavasti tämä selvensi ehkä epäselvää kommenttiani.
Seksifantasia tarinat seksi tampere homoseksuaaliseen Kalev spa hinnasto anime homoseksuaaliseen porn
Kauneimmat kalu homoseksuaaliseen ilmaista sexiä Ooh, mikä mies sulla! Mutta kyllä tossa joku kulttuuriaspekti voi tosiaan olla. Benjamin tekee hänkin pitkän matkan Homoringille — ei tosin fyysisesti vaan henkisesti, koska hänen on mahdotonta sovittaa yhteen homouttaan ja kuulumistaan Jehovan todistajiin. RakkausKärlekenSjukdomenDöden. Ilmeeni oli ehkä vähän eksynyt — itseasiassa jäin ajatuksissani kelaamaan sitä, kuulinko oikein; tai mitä hän olisi vaihtoehtoisesti voinut sanoa, jossa olisi ollut enemmän järkeä Mr. Ilman näitä kokoelmia en olisi hevin törmännyt esimerkiksi homoteemaiseen fantasia- ja kauhuelokuvaan, joka on ilmeisen vireä lajityyppi.
HOMO KARVAISTA VITTUA HOT SHEMALE Mies kiima homoseksuaaliseen mitä mies haluaa sängyssä