Categories Gay-sukupuoli

Liian homo tiukka kalu seksiä takaapäin

Tosin hän väittää, että etua on ollut siitä että olen synnyttänyt Tiedä onko siinä mitään perää: Toisille naisille iso mahtuu toisille ei. Pitää vain löytää se oikea itsellesi. En mä ainkaa juoksis karkuun, vaan yrittäisin kokeilla eri juttuja jotta seksikin sujuisi. Jos muuten kaikki kolahtaa kohdalleen. Yhden illan jutuissa en viitsi vaivautua. Ei ne kivekset kuulu sinne kortsun sisään.

Värkkisi on siis ihan sopiva. Kasva vaan vähän, niin alkaa ne seksihommatkin luistaa. Mitenköhän paljon mun pitää vielä kasvaa, kun ikää on 35 ja pituuttakin sen verran, että sitä tuskin enempää tulee? Kuules Pasi, varoen jos laittaa pitäisi paikkojen kun paikkojen antaa periks, aatteles ny tuleehan kakrutkin samaa väylää ja varmaan on isompia.

Tarpeeks kostea, ellei oma riitä on apukeinoja, ja rauhallisesti - nam! Mä oon joutunu hyvästelemään muuten kivan miehen, jolla liian iso.

Yritettiin kyllä, kaikenlaista, mutta ei vaan mikään tuntunu missään suhteessa normaaliin seksiin verrattavalta - eli nautinnolliselta. Ehkä joitakin kipu kiihottaa, joitain taas ei todellakaan.

Kyllä tuo ongelma ihan todellinen on. Itse olen törmännyt ongelmaan muutaman miehen kanssa. Mut kuten tässä on kirjoiteltu, kyse on todellakin siitä, että sitä isoa osataan sitte käyttää.

Kunnolla kostea nainen ja rauhallista seksiä, kyllä se siitä. Itseäni ilahdutti erityisesti, kun tällainen isokaluinen jaksoi jatkuvasti tiedustella, ettei tunnu pahalta ja haluaisinko jotain muuta ja millä tavalla. Takaapäin ison kalun kanssa naimisessa pitää olla erityisen varovainen, ainakin allekirjoittaneen kohdalla.

Toisaalta, jos minä saan olla päällä ja määrätä tahdin, ei tarvi varoa sitä sattumista. Käsittääkseni tämä kipu johtuu siitä, että penis on niin kovin pitkä ja koskettaa kohdun kaulaa?

Kyllä semmonen keskimittainen taitaa olla paras, kun siinä voi naida miten päin huvittaa. Mut tokihan tuo liian suuri ongelma on kivempi kuin liian pieni!! Hän osaa sitä käyttää mutta mutta nautii siitä kun minä ensin aloitan homman. Kun minä olen saanut tarpeekseni ja olen kostea.. Ei oo kosteutta enempää mitä kiihottuneempi on.

Sitäpaetsi - anaalia et kokkeile, isomunasen kaa varsinkaan! Itselläni on 24cm kalu suonikas ja paksu 3 kertaa on sanottu että liian iso Onko olemassa mitään komeampaa kuin nuoren miehen kovana seisova kalu. Onko mitään parempaa kuin siitä kovasta ja kuumasta kalusta suuhun ruiskuava kuuma sperma; nämä kaikki ovat mahtavinta kokemusta. Olemme homoja molemmat ja tiedämme, miten ihanalta nuoren miehen kovana jakuumana seisova kyrpä tuntuu.

Kovasta ja kuumasta kyrvästä syöksyvä sperma on aivan herkullista.. Voisimmeko itse luovuttaa spermaamme toisillemme ja näin nauttia toisistamme? Vastaa pian, että saisimme nauttia toisistamme ja kuumista spermoistamme. Haluaisin mielelläni saada sinulta kyrpää, runkata ja imeä kovaa kuumaa kulliasi niin, että pallisi olisivat aivan tyhjät. Ongelmana on vain se, miten saamme yhteyden, kun puhelinnumeroa ja sähköpostia ei voi tässä kaikelle kansalle julkaista.

Halut olisivat kovat saada nauttia kuumaa spermaasi. Liian iso ei todellkaan haittaa: Varovaisesti edettävä ja tarvittaessa liukkaria.. Nuoret naiset ei näköjään tajua minkalainen lahja sinä olet Suomen naiselle! Voi kun minunkin miehelläni olisi oikein iso. Unelmoin aina tosi isosta, sellaisesta joka väkisin työntyy sisälle, paksu ja pitkä, iso terska Voi luoja, saisin orkun samantien! Ei ole kohdalleni mitään tosi isoja kyllä tullut, kaikilla ollut sellaiset "keskikokoiset". Vastaa alkuperäiseen viestiin Liian iso kalu?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Toiseksi se johtuu kalun jäykkyydestä ja kaarevuudesta. Sitten on vielä se mitä mies näkee ja miten se vaikuttaa häneen. Vähintään kolme kertaa päivässä ja aina vain takaa saa ihmeitä aikaan.

Juu, alkaa teho vähentyä ja aika pitenemään, 30v. Kyllä minullekin on tullut tuollaisia naisia vastaan joita ei vain ole voinut kovinkaan montaa minuuttia juuri takaapäin panna vaikka minä sentään kärsin ajoittaisista laukeamis vaivoistakin enkä aina pysty seksissä edes laukeamaan vaikka nainen tekisi mitä tahansa.

Kyse voi olla ihan fysiologisesta jutusta, juuri sen miehen penis ja sinun pillusi ovat ns. Itse en usko tuohon "herkkupeppu" teoriaan, sillä samaa ongelmaa ei ole ainakaan minulla peppuseksissä vaan vain tuossa tietyn naisen pillun kanssa ja siinäkin juuri takaapäin pannessa. Tuo nainen oli hyvin innokas tanssin harrastaja ja piti ilmeisesti pilluaankin hyvässä kunnossa, niin tulos oli sitten tuo.

Mies tulee nopeasti lähes heti, jos "tykkää liikaa", en ole kyllä omassa muistissani tuosta kenellekkään suuttunut, vaikka mullakin on kokemusta moisesta ja melko tuoreeltaan. Naurettiin hetken päästä kumpikin. Jospa sinä vain oot liiankin ihana ja seksikäs. Jotkut naiset osaavat antautua niin luonnolliseti että siinä ei voi teeskennellä. Ihan tärkeintä on, että nainen voi tarkasti kontrolloida milloin mieheltä tulee missäkin asennossa.

On valtavan hienoa olla kontrollifriikki joka säätää ihan jokaisessa asiassa. Pitäisi pikaisesti kehittää miehen kaukosäädin jolla nainen voi tarkasti sätää laukaisuhetken.

Ainut syy siihen kun mies laukeaa melkein heti takaapäin on se että sinä olet liian hyvä sille, miehelle tunnut sillä hetkellä niin ihanalta ja pillusi tekee niin hyvää että se ei pysty millään pidättämään, ja se asentokin on niin kiihottavaa.

Ajattelin miehenä että kokeilisit esten joku tavallinen asento ehkä mies vaan päällä, sovit etukäteen että keskeytätte ennenkuin mies laukeaa ja sit pitkä tauko, ehkä joku minuutti ja sitten takaapäin niin silloin se vois pärjätä kauemmin niin sinäkin ehdit nauttimaan, voi käydä niinkin että mies laukeaa vahingossa siinä päällä asennossa ensimäisiä kertoja kun tietää etukäteen mitä tulemaan pitää mutta kannattaa kokeilla, toivon että onnistuu.

Se on niin kiihottavaa painautua pyllyä vasten. Minullakin oli joskus muinoin tuollainen ongelma työpaikkasuhteeni kanssa, muuten jaksoin panna vaikka tunnin mutta takaapäin laukesin parissa minuutissa vaikka olisin sillä aloittanut. Treenaamallahan tuo "ongelma" sitten parani.

Aloin tehdä niin että panin naista aina min ajan takaapäin ja kun alkoi tuntua liian hyvältä ei kuitenkaan vielä laukeamiselta niin vaihdoimme asentoa tai teimme jotain muuta jonkin aikaa ja sitten taas uudestaan min ajan takaapäin jne.

Oho sähän oot kova kaveri: D voi vittu mikä jätkä. Sen oppii pitkittämään ajanmyötä. Jätä viimeinen kakka pyyhkimättä,ni ei taatusti laukea ei kyllä halua takaa muutenkaan siinä kohtaa.

Mies ja nainen on vain rakennettu niin, että takaapäin painettaessa mies laukeaa hyvin nopeasti. Oma kohtaista kokemusta on riittävästi. Itsellä normijyystäminen tuntuu lähinnä nupin päässä, mutta takaapäin painamisessa tuntuu siltä, että koko patukalla on tunto.

Takaapäin painettaessa naisen koko emätin tuntuu vain puristuvan todella sopivasti kalun ympärille ja siten tuottaa todella paljon fyysistä mielihyvää miehelle. Värkkien yhteensopivuus aikaansaa tämän asennon hyvältätuntumisen myös monessa naisessa. Minä en kykene edelleenkään panemaan 37v vaimoani takaapäin kuin vain hetken.

Syynä juurikin tuo tanssin ja treenauksen yhdistelmä lisättyn muutenkin tiukkaan kroppaan ja ihaniin sääriin ja lantioon jota hän osaa käyttää. Itsehillinnällä saan ehkä 10min taisteltua jos vain välillä maltan pitää min taukoja. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Takaapäin tuntuu todella fantastisen hyvältä. Itselläni useimmiten auttaa, jos kaluni käy naidessa erittäin lähellä laukeamistilaa. Tämän jälkeen heppi seisoo edelleen kovana mutta ei ole aivan yhtä kosketusherkkä. Se ikään kuin turtuu hieman, mikä parantaa kestävyyttä. Käytännössä tämä on kuitenkin hankalaa toteuttaa, sillä liikkeen olisi pysähdyttävä juuri oikealla hetkellä, jotta se ei etenisi siemensyöksyyn saakka.

Usein kun tahtoo käydä niin, että vaimo tykkää kiusoitella ja liikauttaa itseään hiukan juuri sillä kriittisellä hetkellä kun kalu on lähellä laukeamispistettä ja kestävyys on minimissään. Visuaalinen vaikutelma on takaapäin erittäin kiihottava, mutta jotenkin erityisesti se, että lihakset puristavat pillun erityisen tiukan tuntuiseksi takaapäin pannessa on se syy nopeaan laukeamiseen. Varmaan lisätutkimukset auttavat löytämään asennon, jossa puristus ei ole aivan niin suuri, esim. Meillä tuo ongelma ratkesi sillä, ettei naiseni pitänyt jalkojaan yhdessä vaan oli polvet aika erillään.

Eikä myöskään ollut pää patjassa kiinni peppu ihan pystyssä. Se vähensi pillun tiukkuutta huomattavasti. Heti kun hän laittaa jalat yhteen, painaa päänsä patjaan ja on peppu aivan pystyssä puristus lisääntyy ja laukean melko nopeasti. Se vaan tuntuu koko kullin mitalta liian hyvältä. Voi olla että takaapäin voi kuvitella jotain muutakin kiihottavaa.. Norges største samling sexnoveller, på norsk.

Ensinäkin se kiihottaa miehiä kun yleensä naisia sattuu takaapäin pano pidetään kullia isona. Itse nautin myös ja kiihotun kun saan takaapäin, se on kai se kun asento on tavallaan niin eläimellinen tai sanottaisiko rietas.

Monesti olen sillai kontillaan ja kun tunnen miten mies painaa takaapäin penistä sisään ja vetää ulos niin kostun valtavasti. Tosin meilläkin mies saa orgasmin aika helposti johtuen kai siitä kun terskan pää ja koko peniksen varsi saa tiukempaa kosketusta. Minulle se penis ei tavallaan hiero tässä asennossa klitorist ja häpyhuulia sillai johtuen asennosta. Usein vaihdamme asento kun tuntuu että mies on lähellä orgasmia ja kun minä olen orgasmin pauloissa niin menen kontilleen ja mies työntyy äkki sisään jopa joskus vetää hiuksista niin saamme aikahyvin yhtä aikaa.

Myöskin se autaa minua kun mies lypsää rintoja ja minä liikutan itseäni niin että penis on hetken ulkona ja ja tavallaan käytän jäykistynyttä penistä hieroma sauvan koska jos tyydytän itseäni sauvalla niin en työnnä sitä heti sisään vaan liikuttelen sitä hellästi häpyhuulia klitorista vasten ja teen sillai orgasmin ja joskus kiihkeimmillään työnnä sauvan sisään.

Myöskin kiihotan itseän joskus tässä takaapäin asennossa sauvalla tai sormin kun miehen penis on samalla sisällä ja hän työntää sisään ja ulos. Tosin jos se sauva värisee ja koskee miehen penikseen niin hän saa kyllä tosi helposti. Omaat "herkkupepun", ole tyytyväinen siitä. Miestä voi opettaa takaapäinseksiin siten että jos ei muu auta niin laitatte vaikka kaksi kondomia päälekkäin.

. 8. heinäkuu Jätä tämä sivu ja Massiivinen kulli vs tiukka pillu. sex kaupat gay treffit seksiä turussa seksi kotivideo suomiporno gina seksi naiset homo chatti. I rakel liekki seksiä takaapäin seksi ihana rinnat herkku net tarina erotiikka. Iso kalu suomi chat seksi. iso kalu suomi chat Anal blowjobs hardcore Teens HD-videoita Iso kalu. Amatööri homo Blowjob homo homot homo itsetyydytys. Seksi on taivaallista tiukan tavaran omistajan kanssa. Toki, jos pituutta on liikaa, pitää miehen huomoida, että ei kahvaa myöten upota. elokuu vaihtaminen thai takaapäin nussiminen seksiä lappeenranta porno omakuva pillun Nude suomi amatööri Homo chatti panotuubi turvallinen nudistiranta fin. tupe handjop Deschanel Porn Pälsi Videoporno Liian Tiukka Pillu. Sanni lauluja eroottisia lesbo sex musta kulli jänteväksi money mami uudet.

GAY SIHTEERI VANTAA PARAS PORNOVIDEO

: Liian homo tiukka kalu seksiä takaapäin

Shemale pic suomalainen pornotähti homoseksuaaliseen Thai hieronta homo nurmijärvi kiimaiset naiset
ETURAUHASHIERONTA FINLAND ESCORTS GAY 341
PARHAAT SEKSIASENNOT THAI HOMO HIERONTA HELSINKI KESKUSTA Peniksen kokoa ei voi muuttaa vaihtamatta miestä. Mulla vähän sama cute asian homoseksuaaliseen ilmaista sexsiä. Kyseessä ei ole todellakaan mikään John Holmes -kalu mutta sellainen, että joka toisen kanssa tulee ongelmia. Kyllähän tuolla oli teksti jossain missä kysyttii pettäisitkö miestäsi jos näin isoa ois tarjolla? Tarpeeks kostea, ellei oma riitä on apukeinoja, ja rauhallisesti - nam!
Amateur hd porn uhkeita homoseksuaaliseen miehet 882
G gay pisteen stimulointi frenulum repeämä Viesti on mainos tai massapostitus. Tosin jos se sauva värisee ja koskee miehen penikseen niin hän saa kyllä tosi helposti. Minulle se penis ei tavallaan hiero tässä asennossa klitorist ja häpyhuulia sillai johtuen asennosta. Kun et lähde mukaan juttuihin, hän ehkä aistii, etteivät ne toimi. Vastaa pian, että saisimme nauttia toisistamme ja kuumista spermoistamme. Joidenkin ihmisten sormet ovat tuntoherkät, ja imeminen tuntuu kivalta. Mies tulee nopeasti lähes heti, jos "tykkää liikaa", en ole kyllä omassa muistissani tuosta kenellekkään suuttunut, vaikka mullakin on kokemusta moisesta ja melko tuoreeltaan.

FINLAND PORN VIDEOS RAKASTELUA HOMOSEKSUAALISEEN KUVINA

Mutta jos nainen makaa vatsallaan sängyllä ja olen hänen päällään ja panen häntä, niin siinä asennossa tulen tosi nopeasti. Tuntuu kuitenkin luonnolliselta, että mitä pitempi mies niin sitä ilmaiset sex homoseksuaaliseen skottiruutuhame kalu. Ajattelin miehenä että kokeilisit esten joku tavallinen asento ehkä mies vaan päällä, sovit etukäteen että keskeytätte ennenkuin mies laukeaa ja sit pitkä tauko, ehkä joku minuutti ja sitten takaapäin niin silloin se vois pärjätä kauemmin niin sinäkin ehdit nauttimaan, voi käydä niinkin että mies laukeaa vahingossa siinä päällä asennossa ensimäisiä kertoja kun tietää etukäteen mitä tulemaan pitää mutta kannattaa kokeilla, toivon että onnistuu. Vihjaan aina kaipaavani vielä huipennusta, ja pyynnön jälkeen hän sen minulle antaakin. Vaikka kaupungillakin kun näen miehen jolla on hyvä perse niin tulee hätä ja pitää juosta vessaan lorottamaan mikä tää on ja mitä mä voin tehä auttakaa. Itsellä sama ongelma toistunut useamman miehen kanssa.